Δεν ξέρω πόσο πιέζεις το μηχανάκι, εγώ έβαλα το Michelin power 2ct, παλιό,φθηνό, δοκιμασμένο και καλό λάστιχο, φαντάσου σε σχέση με πιο ακριβό Michelin που είχα βάλει πριν, κατηγορίας 320+ ευρώ με κέβλαρ σκελετούς και παπάτζα νίτζα, αυτό δε μου έδωσε την αίσθηση ότι πάει να γλιστρήσει.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Η αλήθεια είναι ότι το έβαλα επειδή θα έδινα και την μηχανή, είπα να βάλω κάτι φθηνό, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο καλό όσο το χρησιμοποίησα μέχρι να δώσω την μηχανή.![]()
μονο σε δρομο αλλα δεν με ενδιαφερει η χιλιομετρικη αποδοση με ενδιαφερει η αποδοση σε κρατημα-φρεναρισμα-πλαγιασματα και στεγνο δρομο κυριως
Throttle that mysterious friend of ours
Μεταξύ Diablo Rosso II και S21, διάλεξε όποιο θες και βάλε. Το S21 είναι πιο καινούργιο αν θυμάμαι σωστά, αλλά και τα 2 έχουν πολύ καλό κράτημα και κορώνα γρήγορη. Το S21 έχω την εντύπωση ότι έχει πιο γρήγορη.
Μακρυά από τα 2ct, ότι πιο άθλιο έχω οδηγήσει. Αργή κορώνα, κρύο γλιστράει πολύ, ζεστό γλιστράει λίγο αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν προσφέρει καμία πληροφόρηση για το μπροστινό, σε σημείο να πρέπει να υποθέτεις τί συμβαίνει. Να λες δηλαδή οκ κάπου εκεί είναι και το μπροστινό μου.
Αν θες να τα δέσεις στη βάρκα σου να μην κοπανάει με τις δίπλα στο λιμάνι, βάλε τα αλλά και εκεί με επιφύλαξη.
Λίγο υπερβολικό σε κόβω για το 2ct, μια χαρά λάστιχο είναι με πολύ καλό κράτημα και τιμή.
https://www.revzilla.com/motorcycle/...ower-2ct-tires
Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο και εσύ παραθέτεις σχόλια αμερικάνων.
Που ένας από αυτούς μάλιστα τα συγκρίνει με τα super corsa.
Με την ίδια λογική ορίστε!
https://www.revzilla.com/motorcycle/...rosso-ii-tires
Και με 5 αστέρια!
Άλλο εννοούσα.
Εγώ το δοκίμασα και είπα τη γνώμη μου. Εσύ το ίδιο. Το ότι άρεσε ή δεν άρεσε στον ΧΨΖ Αμερικάνο, δεν επιβεβαιώνει ούτε εμένα ούτε εσένα.
Ομοίως και για τα Pirelli.
Εγώ αγόρασα μηχανή που τα φορούσε 9 μήνες. Για αυτό το λόγω τα κράτησα, επειδή λυπήθηκα να πετάξω καινούργια λάστιχα. Μόλις έβαλα τα Pirelli δεν έγινα παγκοζμιος αλλά απέκτησα παραπάνω σιγουριά στη στροφή και το φρενάρισμα σε σχέση με το Michelin.