Καλησπερα παιδια, ειμαι 17 και σκεφτομαι να παρω ενα σπριντερακι 50cc με διπλωμα να ειμαι και νομιμος. Το μονο μου θεμα ειναι οτι ειμαι 120 κιλα και φοβαμαι μην δεν τραβαει στις ανηφορες. Λετε να εχω θεμα;
Καλησπερα παιδια, ειμαι 17 και σκεφτομαι να παρω ενα σπριντερακι 50cc με διπλωμα να ειμαι και νομιμος. Το μονο μου θεμα ειναι οτι ειμαι 120 κιλα και φοβαμαι μην δεν τραβαει στις ανηφορες. Λετε να εχω θεμα;
Υψος????
Καλά που έπεσα από αριστερά
......χθες άλλαξα εξατμιση
Όχι,αυτό είναι λίγα κυβικά για τα κιλά σου.
Στα σοβαρά τώρα αν δεις και δεν καλοτραβάει μπορείς να αλλάξεις μπίλιες μετάδοσης-,ζωντανεύει λίγο το σκουτερ,παρόμοια αλλαγή είχα κάνει σε kymco agility 50 ψοφίμι και τραβούσε πολύ καλύτερα σε ανηφορές με 2 άτομα.
Edit : Δεν το σβήνω για να φανεί η βλακεία που είπα,νόμιζα θέλεις να πάρεις σκουτερ,μετά είδα ότι είναι παπάκι.
Τελευταία τροποποίηση από katsar; 04/03/2019 στις 09:16.
when life gets complicated... i ride.
Δες το σαν 50αρι και αν δεν παει στις ανηφορες κανε το 72 με κυλινδροπιστονο μονο και θα εισαι οκ.
Συμφωνω με τον απο πανω.Μπορεις να το κανεις και 100cc (οχι ακριβως 100cc δλδ λογω μικροτερης διαδρομης) κοντομπιελο οπως ειναι αλλα δε θ αντεξει για πολυ η μπιελιτσα.Καλυτερα 72cc
Η πιο απλά να μικρυνεις ένα δοντι το μπροστινο γρανάζι με κοστος 1? 1,5 ευρω? βέβαια θα χάσεις απο την τελικη...αλλά ειναι 50cc δεν θα βγεις και εθνικη και θα τραβάει μια χαρά στην ανηφορια.Ολιγο αργά αλλα πιο καλά απο πριν.
Επειδή ειμαστε πανω κάτω και στην ιδια ηλικια...Σκέψου οτι κάποιοι προλαβανε και κατι garelli 25cc με πετάλια!!!![]()
![]()
![]()
φιλε τα 50αρια μια χαρα ανεβαινουν 2καβαλα...δεν ειναι και η καλυτερη τους αλλα την δουλεια την κανουν...
ασχετο με το μηχανακι αλλα σχετικο με σενα αν δεν μας τρολαρεις...μιας και εισαι αρκετα νεος ακομα και υποθετοντας οτι δεν εισαι 2.20, καλο ειναι να κοιταξεις λιγο αλλιως το θεμα των κιλων...θα εχεις πολυ σοβαρα προβληματα στο οχι πολυ μακρινο μελλον...
Επειδη ακουω και για θεμα υψους ειμαι και 1,90. Αρα να παρω το 50αρι και να το πειραξω να ανεβει λιγα κυβικα ειναι η καλυτερη λυση απ οτι καταλαβα..
Θα την κάνει την πρώτη ο μικρός πιπίλα..
Πιστεύω αν ήταν διχρονακι θα σε πήγαινε καλυτερα..
Ειδάλλως υπομονή και μεγαλύτερο με το ανάλογο δίπλωμα προφανώς..