Εχω σπρωξει εδώ κ μήνες το 950 sm κ κανω υπομονή.. Περιμένω να μαζέψω λίγα χρήματα ακόμη
Να έρθει ο χειμώνας μήπως γίνει τίποτα καλυτερο στις τιμές
Να μου κάνει κάποιο μηχανάκι "κλικ"...
Κακά τα ψέματα, χρόνος περιορισμενος πλέον κ το μηχανάκι το θέλω για την μια στο τόσο βόλτα.
Είπα να σοβαρευτω μεγαλώνοντας (μιας κ τα 1290 μοντελακια είναι απλησιαστα ακόμη κ μεταχείρισμενα..) κ να κοιτάξω κανα " σοβαρό" (τεράστια συζήτηση αυτό) μηχανάκι.
Κατεβασα την εφαρμογή του car κ παρακολουθω καθημερινά...
GSXR1000 του 06. Άστο καλυτερα, οι οδηγίκες μου ικανότητες δεν είναι για να παιζουν με 180 νευρικά άλογα.
Cbr1000rr... Kατσε καλά αγόρι μου, είπαμε φιλικα τα Honda αλλά δε το χεις, είπαμε!
1100χχ... Ωραίο... Παλιό βέβαια... Ψιλοπαντρεια. Κ θέλει δρόμο να το χαρείς... Παπάρια.
Κουβέντα με ένα φίλο.. Ταξιδιαρη. Vfr1200 dct μου λέει! Βρε λες? Μπαίνω διαβάζω, τουμπανο. Στις τιμές το φτάνω οριακά. Αλλα δε μου κάνει το κλικ το γαμηδι...
Το καλοκαίρι στις διακοπές με μια κέντα βρίσκομαι καβάλα σε ένα μαυρο 1150gs του 02, για μια εβδομαδα. Βαρυ χοντρό άσχημο... Εχω κ προκαταληψη για τα ελικοφορα.
Παρόλα αυτα το μηχανάκι κάνει τα παντα για να μου αποδείξει ποσο μαλακας ήμουν! Δε λεω οτι δεν είναι βαρυ! Κ άσχημο γαμω την πουτανα μου, άσχημο!
Αλλά ο boxer κενταει! Ειδικά χαμηλά. Οι αναρτήσεις (tele-paralever) σου κρατάνε μουτρα κ δε σου μιλάνε, δε ξερεις τι γίνεται εκεί κάτω, που πατάει, πόσο κρατάει, που είναι το όριο. Παρόλα αυτα στρίβει... Θα το ξεστομισω.... Μαγικά!
Του δίνεις κλίση κ μένει εκεί! Τόσο απλά. Ουτε δεξιοτεχνία, ουτε κωλομαγουλα έξω από την σέλα, ουτε css , ουτε τιποτα, οδηγάς σα πιθηκας κ αυτό παει! Κ παει μλκς...
Βρε λες???
Κάτι ένιωσα! Ένα γαργαλημα... Παλιό βέβαια κ παρα πολυ φορτωμένα χλμ(ταξίδια)
Θα μου πεις θα ταξιδέψεις? Μπα... Αλλά κάτι μου έκανε. Θα μου άρεσε.
Μέχρι χτες
Εκεί που πίνω το καφεδάκι μου, σκάει ένα γαμημενο 690duke του 15..
Μπανικο μηχανάκι το χαζεψα είναι η αλήθεια.
Έρχεται μεσα ο οδηγός, βγάζει κράνος... Βασίλη? Τι είναι αυτό ρε μλκ!!!!
-Άλλαξα μηχανάκι φίλε!
-Πάει το γιαμάχα?
-ουουουουου! Εδώ κ καιρό...
Μπιρι μπιρι, τα οικογενειακά του.... Το μηχανάκι.... Μου λέει δεν έψαχνα αυτό, έψαχνα το Duke r του 11, που έχει το σουλουπι του παλιού (θεοτρελη καυλα!!!!) με το μοτερ του καινουργιου( κ καλα χωρίς τα προβλήματα στα κοκορακια κλπ) δεν βρήκα κ κατέληξα σ αυτό.
Μου μπήκε ο ρόλος διάολος από χθες!
ΚΤΜ 690 Duke r του 2011!
Από την μια follow your heart...
Από την άλλη η γυναίκα, που με τρολαρει. Θα παρω πάλι ΚΤΜ της λέω..
Πάρε μου λέει, αλλά παλι μηχανάκι δεν θα έχεις!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τουλάχιστον έχει χιουμορ!
Ρε μήπως θα μπλέξω παλι?
Μήπως να κάτσω στα αυγουλακια μου κ να σοβαρευτω aka v strom?
Μήπως να τα γράψω όλα στ αρχιδια μου κ να το τσιμπήσω κ δε πάει να γαμηθεί?
Είμαι σοβαρά γιατρέ μου??????