Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 56

Θέμα: Μηχανήματα του διαβόλου ( KTM 690 DUKE R)

Παλαιό μέλος

Μηχανήματα του διαβόλου ( KTM 690 DUKE R)

Εχω σπρωξει εδώ κ μήνες το 950 sm κ κανω υπομονή.. Περιμένω να μαζέψω λίγα χρήματα ακόμη
    Να έρθει ο χειμώνας μήπως γίνει τίποτα καλυτερο στις τιμές
    Να μου κάνει κάποιο μηχανάκι "κλικ"...

Κακά τα ψέματα, χρόνος περιορισμενος πλέον κ το μηχανάκι το θέλω για την μια στο τόσο βόλτα.

Είπα να σοβαρευτω μεγαλώνοντας (μιας κ τα 1290 μοντελακια είναι απλησιαστα ακόμη κ μεταχείρισμενα..) κ να κοιτάξω κανα " σοβαρό" (τεράστια συζήτηση αυτό) μηχανάκι.

Κατεβασα την εφαρμογή του car κ παρακολουθω καθημερινά...
    GSXR1000 του 06. Άστο καλυτερα, οι οδηγίκες μου ικανότητες δεν είναι για να παιζουν με 180 νευρικά άλογα.
    Cbr1000rr... Kατσε καλά αγόρι μου, είπαμε φιλικα τα Honda αλλά δε το χεις, είπαμε!
    1100χχ... Ωραίο... Παλιό βέβαια... Ψιλοπαντρεια. Κ θέλει δρόμο να το χαρείς... Παπάρια.
    Κουβέντα με ένα φίλο.. Ταξιδιαρη. Vfr1200 dct μου λέει! Βρε λες? Μπαίνω διαβάζω, τουμπανο. Στις τιμές το φτάνω οριακά. Αλλα δε μου κάνει το κλικ το γαμηδι...

Το καλοκαίρι στις διακοπές με μια κέντα βρίσκομαι καβάλα σε ένα μαυρο 1150gs του 02, για μια εβδομαδα. Βαρυ χοντρό άσχημο... Εχω κ προκαταληψη για τα ελικοφορα.

Παρόλα αυτα το μηχανάκι κάνει τα παντα για να μου αποδείξει ποσο μαλακας ήμουν! Δε λεω οτι δεν είναι βαρυ! Κ άσχημο γαμω την πουτανα μου, άσχημο!
    Αλλά ο boxer κενταει! Ειδικά χαμηλά. Οι αναρτήσεις (tele-paralever) σου κρατάνε μουτρα κ δε σου μιλάνε, δε ξερεις τι γίνεται εκεί κάτω, που πατάει, πόσο κρατάει, που είναι το όριο. Παρόλα αυτα στρίβει... Θα το ξεστομισω.... Μαγικά!

Του δίνεις κλίση κ μένει εκεί! Τόσο απλά. Ουτε δεξιοτεχνία, ουτε κωλομαγουλα έξω από την σέλα, ουτε css , ουτε τιποτα, οδηγάς σα πιθηκας κ αυτό παει! Κ παει μλκς...

Βρε λες???
    Κάτι ένιωσα! Ένα γαργαλημα... Παλιό βέβαια κ παρα πολυ φορτωμένα χλμ(ταξίδια)
    Θα μου πεις θα ταξιδέψεις? Μπα... Αλλά κάτι μου έκανε. Θα μου άρεσε.

Μέχρι χτες
    Εκεί που πίνω το καφεδάκι μου, σκάει ένα γαμημενο 690duke του 15..
    Μπανικο μηχανάκι το χαζεψα είναι η αλήθεια.
    Έρχεται μεσα ο οδηγός, βγάζει κράνος... Βασίλη? Τι είναι αυτό ρε μλκ!!!!
    -Άλλαξα μηχανάκι φίλε!
    -Πάει το γιαμάχα?
    -ουουουουου! Εδώ κ καιρό...

Μπιρι μπιρι, τα οικογενειακά του.... Το μηχανάκι.... Μου λέει δεν έψαχνα αυτό, έψαχνα το Duke r του 11, που έχει το σουλουπι του παλιού (θεοτρελη καυλα!!!!) με το μοτερ του καινουργιου( κ καλα χωρίς τα προβλήματα στα κοκορακια κλπ) δεν βρήκα κ κατέληξα σ αυτό.

Μου μπήκε ο ρόλος διάολος από χθες!
    ΚΤΜ 690 Duke r του 2011!

Από την μια follow your heart...
    Από την άλλη η γυναίκα, που με τρολαρει. Θα παρω πάλι ΚΤΜ της λέω..
    Πάρε μου λέει, αλλά παλι μηχανάκι δεν θα έχεις!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τουλάχιστον έχει χιουμορ!

Ρε μήπως θα μπλέξω παλι?
    Μήπως να κάτσω στα αυγουλακια μου κ να σοβαρευτω aka v strom?
    Μήπως να τα γράψω όλα στ αρχιδια μου κ να το τσιμπήσω κ δε πάει να γαμηθεί?

Είμαι σοβαρά γιατρέ μου??????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Ασύγκριτες επιλογές μεταξύ τους και όλες, αν μιλάμε για χρήση σε αστικό περιβάλλον και μετακίνηση από σπίτι - δουλειά - σπίτι και ταξίδι μια φορά το χρόνο, αντι οικονομικές.

Tι να πούμε, τα ξέρεις καλύτερα από εμάς. Άλλα λέει η λογική και άλλα η καρδιά. Τον τελευταίο λόγο τον έχει συνήθως η τσέπη. Αν σε αφήνει να παίξεις, κάνε αυτό που σου αρέσει.

Ωστόσο θα επέλεγα vfr
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    μόνο μη σοβαρευτείς, ότι άλλο μια χαρά είναι.
    Ψήφο στο μπόξερ αλλά μη το πάρεις αψήφιστα, θέλει χρήμα για να επανέλθει αν είναι κακομεταχειρισμένο.
    Απο την άλλη ο δούκας είναι κουκλι. και εγώ δεν το εμπιστεύομαι αλλά πιστεύω ότι του έχει βγεί το όνομα..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Από τα καλύτερα, πιο απολαυστικά μηχανάκια που έχω καβαλήσει ποτέ, με εκπληκτικό στήσιμο.

Στο ΚΤΜ αναφέρομαι, εννοείται.
    Life begins at 45°.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    Εχω σπρωξει εδώ κ μήνες το 950 sm κ κανω υπομονή.. Περιμένω να μαζέψω λίγα χρήματα ακόμη
    Να έρθει ο χειμώνας μήπως γίνει τίποτα καλυτερο στις τιμές
    Να μου κάνει κάποιο μηχανάκι "κλικ"...

Κακά τα ψέματα, χρόνος περιορισμενος πλέον κ το μηχανάκι το θέλω για την μια στο τόσο βόλτα.

Είπα να σοβαρευτω μεγαλώνοντας (μιας κ τα 1290 μοντελακια είναι απλησιαστα ακόμη κ μεταχείρισμενα..) κ να κοιτάξω κανα " σοβαρό" (τεράστια συζήτηση αυτό) μηχανάκι.

GSXR1000
    Cbr1000rr...
    1100χχ....
    Vfr1200
    1150gs

Μέχρι χτες
    Εκεί που πίνω το καφεδάκι μου, σκάει ένα γαμημενο 690duke του 15..
    Μπανικο μηχανάκι το χαζεψα είναι η αλήθεια.

Μήπως να κάτσω στα αυγουλακια μου κ να σοβαρευτω aka v strom?
    Μήπως να τα γράψω όλα στ αρχιδια μου κ να το τσιμπήσω κ δε πάει να γαμηθεί?

Είμαι σοβαρά γιατρέ μου??????
    Μαλλον ναι...!

Απο τις επιλογες σου που εβαλες παραπανω....δεν ξερεις ακομα ουτε τι σου αρεσει.... Ουτε τι χρειαζεσαι εστω με βαση τις αναγκες τις καθημερινοτητας σου...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    Κάτσε με το Vstrom μέχρι να σου περάσει .. Κάνει όλα όσα είπες ότι κάνεις και πολύ περισσότερα... Σε καταλαβαίνω άμα μπει η ιδέα δύσκολα ξεκολλάει... Αλλά αυτά άλλες εποχές... Τώρα έχουν σφίξει τα γάλατα.. Βέβαια εννοείται εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους μας... Αν δεν πονάνε τα ευρώ που θα σταξεις προχώρα στο ktm έτσι για τη γκα... Α

Παλαιό μέλος
    Ψυχοθεραπεία κάνω εδώ ... Απευθυνομαι σε άτομα που μπορουν να με νιώσουν...
    V strom δεν έχω παρεπιμπτοντως, απλά το θεωρώ σοβαρό μηχανάκι..
    Για την καθημερινότητα ουτε λογος, παπί κ μόνο!
    Το μηχανακι που ΘΑ πάρω θα είναι για την καυλα μόνο, μια βολτίτσα που κ που, πλυσιμο, γυάλισμα , συνδεση σε φορτιστή συντήρητη κ γκαράζ. Έτσι για την παρηγοριά τις νυχτες του χειμώνα, ότι υπάρχει κατι κ με περιμένει.

Δε λεω οτι δεν ξενοιασα εν μέρει απ όταν εσπρωξα το μεγάλο. Κ δε μου έλειψε κιόλας όλο το καλοκαίρι, παρά μόνο 3-4 φορές που θα γουσταρα να το βγάλω ένα βράδυ , έτσι να κάψω βενζίνη...

Νομίζω ότι μέσα μου δε θέλω να παραδεχτώ ότι μεγαλώνω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    Σόρι φίλος κατάλαβα ότι το να κάτσω στ αυγουλακια μου με το στρώμα που έγραψες σημαίνει ότι το έχεις στο στάβλο.. Anyway, αυτό το μεγαλώνουμε μην το ακούω... Συμβαίνει σε όλους μας ξέρεις.. Μην του δίνεις σημασία.. Υγεία να χουμε και άσε να μεγαλώνουμε... Σε νιώθω... Υπάρχουν φάσεις που πάω σε εκθέσεις ή βλέπω βίντεο στο σωληνα και κανω υγρά όνειρα για μέρες... Εδώ αρρωστησα με ένα πριονι του 2018 το Σάββατο στο βουνό που το πήγαινε τάπα ένας 20 χρόνια νεότερος μου...

Όπως προείπα αν η τσέπη μου άντεχε και ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα στο πορτοκαλί.
    Τελευταία τροποποίηση από Kickstart; 23/09/2019 στις 20:30.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    V strom δεν έχω παρεπιμπτοντως, απλά το θεωρώ σοβαρό μηχανάκι..
    Ε πες το από την αρχή, να μην καίμε θερμίδες άδικα.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Τα KTM συνήθως είναι ταλαιπωρημένα, διότι αυτός που δίνει τα παραπάνω χρήματα για να πάρει, τα δίνει για να τα σκίσει. Οπότε, ναι μεν βελτιώθηκαν μετά το 2010, αλλά δε βελτιώθηκε το αγοραστικό τους κοινό.

Από την άλλη, θα κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα στα χέρια σου, οπότε δε θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο. Ακόμα και τα έξοδα συντήρησης δεν είναι πολλά, αφού είναι συνάρτηση των χιλιομέτρων που διανύσει. Το βασικό είναι αν θα βρεις κάποιο που θα είναι σε καλή κατάσταση ή αν μπορεί να έρθει με ένα καλό service λογικού κόστους, ώστε οι Κυριακές μαζί του να είναι ξένοιαστες και όχι να σου μένει και να γίνεσαι χειρότερα.

Το 950 SM γιατί έφυγε; Υψηλό κόστος συντήρησης; Σου έμενε συχνά;

Στην ίδια τιμή με το KTM Duke 690 R του 2011 (~5500€), βρίσκεις MT-09 του 2014. Το MT-09 είναι πιο αξιόπιστο, έχει διαφορετικής φιλοσοφίας αλλά επίσης διασκεδαστικό κινητήρα, είναι πιο ταξιδιάρικο. Το Duke 690 R έχει πολύ καλύτερο στήσιμο, ανώτερα φρένα και είναι πιο όμορφο.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 24/09/2019 στις 10:12.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Το μηχανακι που ΘΑ πάρω θα είναι για την καυλα μόνο, μια βολτίτσα που κ που, πλυσιμο, γυάλισμα , συνδεση σε φορτιστή συντήρητη κ γκαράζ. Έτσι για την παρηγοριά τις νυχτες του χειμώνα, ότι υπάρχει κατι κ με περιμένει.

σορυ κιόλας αλλά γκαύλα και Vstrom δεν πάνε μαζί.Για άλλα πράγματα όντος καλό και αξιόπιστο αλλά ως εκεί.
    when life gets complicated... i ride.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παρε ενα 450 σμ, ενα τρειλερακι και πηγαινε το σε καρτοπιστα, τη μια στο τοσο που θα εχεις κεφια...

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    ελα φιλαρα..ταυτιζομαι..
    θα ελεγα το πιο καινουριο σουλουπι μετα το 2012..σαν του φιλου σου
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ktm 690.jpg 
Προβολές:	225 
Μέγεθος:	93,2 KB 
ID:	410192
    στα + το abs
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    θα ελεγα το πιο καινουριο σουλουπι μετα το 2012..σαν του φιλου σου
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ktm 690.jpg 
Προβολές:	225 
Μέγεθος:	93,2 KB 
ID:	410192
    στα + το abs
    Δυστυχώς η ΚΤΜ δε βγάζει τα μηχανάκια που έβγαζε πριν 10 χρόνια. Και το πήρε η μπάλα και το Duke... To Duke III παραμένει το καλύτερο Duke, από όποια πλευρά κι αν το δεις (μιλάμε πάντα για ΚΤΜ ε, με κριτήρια ΚΤΜ, όχι λαϊκής).
    Life begins at 45°.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς η ΚΤΜ δε βγάζει τα μηχανάκια που έβγαζε πριν 10 χρόνια. Και το πήρε η μπάλα και το Duke... To Duke III παραμένει το καλύτερο Duke, από όποια πλευρά κι αν το δεις (μιλάμε πάντα για ΚΤΜ ε, με κριτήρια ΚΤΜ, όχι λαϊκής).
    πολυ κουβεντα αυτο,δεν θα διαφωνισω ως προς την αλλαγη φιλοσοφιας μετα το 2012,αλλα δεν ειναι λαικης το καινουριο,απλως ειναι καθαρο street και πολυ καλη μεσαια μοτοσυκλετα
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ktm 690 duke 3
    από naturalboy στο forum KTM
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2017, 20:03
  2. NEW KTM 690 DUKE R 2016
    από πυξιδας990 στο forum KTM