Καλωσόρισες Νικόλα!
Παρόμοιο δίλημμα είχα και εγώ το καλοκαίρι και κατέληξα σε ΜΤ-07, κάνοντας χρήση παρόμοια με αυτή που περιγράφεις.
Εξαρτάται πάντα από τα γούστα σου...αν δε θα σου λείψουν τα γκάζια των ΜΤ-09, Street triple, Z900, GSXS ε τότε δεν έχεις λόγο να πας εκεί και να ξοδέψεις κοντά στα 10 χιλιάρικα.
Άλλωστε γράφοντας ''αν το ΜΤ-07 είχε την εμφάνιση του ΜΤ-09, θα το είχα πάρει χθες'' , νομίζω πως ο ίδιος δίνεις απάντηση στον εαυτό σου

Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις ένα μικρότερο γυμνό 600-650cc και να το χαρείς απροβλημάτιστα στην καθημερινότητά σου σημειώνοντας παράλληλα και χαμηλότερες καταναλώσεις.Εκτός από τα τρία γιαπωνέζικα δικύλινδρα SV, Ζ και MT, υπάρχει και το 4κύλινδρο CB650R...εγώ βρέθηκα μια ανάσα πριν από την αγορά του αλλά αφενός δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο και αφετέρου είναι πολύ καινούριο μοντέλο...σκέφτηκα πως είναι προτιμότερο να αφήσω λίγο καιρό να δω την πορεία του και να επιλέξω προς το παρόν μια πιο safe λύση.
Υπάρχει βέβαια και η ενδιάμεση λύση του Shiver 900 το οποίο έχει ισχύ κάτω από 100 ίππους και κοστίζει 8 χιλιάρικα.
Θα μπορούσες ίσως να κοιτάξεις και την αγορά των μεταχειρισμένων όπου μπορείς να βρεις ενδιαφέρουσες αγγελίες όπως
αυτή με το ΜΤ-09 SP.