Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Keeway Silverblade 250i

Νέο μέλος

Keeway Silverblade 250i

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνομαι για scooter 250 κυβικά και είδα το Silverblade της Keeway. Φθηνό, 24 δόσεις άτοκες και 4 συνεργεία στη πόλη μου εξουσιοδοτημενα. Πήγα το είδα και στα λεφτά που το θέλουν (3000€) δεν παίζει άλλο καινούργιο. Το έχει κανείς σας; το έχει οδηγήσει /δει; Δεν τρέχω και το θέλω για μετακίνηση καθημερινή κοντά στα 25χλμ (πάνε έλα δουλειά) & αντε καμία κοντινή διαδρομή... Είδα και review στο YouTube... Υπάρχει και αντιπρόσωπος Ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση... Τι λέτε εσείς; εγώ δεν το πολύ έχω με τις μηχανές κοντά στα 5000 τον χρόνο και αν... Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Mια χαρα το βλεπω,ομορφο με 2 δισκοφρενα εμπρος και ΑΒS, μεγαλη εταιρια,με καλη φημη στην Ευρωπη,δεν βλεπω κατι αρνητικο.Κατα την γνωμη μου να το παρεις.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asterix84 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα παιδιά, ψάχνομαι για scooter 250 κυβικά και είδα το Silverblade της Keeway. Φθηνό, 24 δόσεις άτοκες και 4 συνεργεία στη πόλη μου εξουσιοδοτημενα. Πήγα το είδα και στα λεφτά που το θέλουν (3000€) δεν παίζει άλλο καινούργιο. Το έχει κανείς σας; το έχει οδηγήσει /δει; Δεν τρέχω και το θέλω για μετακίνηση καθημερινή κοντά στα 25χλμ (πάνε έλα δουλειά) & αντε καμία κοντινή διαδρομή... Είδα και review στο YouTube... Υπάρχει και αντιπρόσωπος Ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση... Τι λέτε εσείς; εγώ δεν το πολύ έχω με τις μηχανές κοντά στα 5000 τον χρόνο και αν... Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ
    Ωραίο είναι, αντιπροσωπεία έχει, υποστήριξη έχει, abs έχει, τιμή πάτωμα έχει, να το πάρεις με το καλό.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF