Χαιρετώ την παρέα.
Έχω ένα Sym GTS 300 F4 του 2016. Η μπαταρία αλλάχτηκε κάποια στιγμή το 2019 που για κάποιο λόγο απλά ψόφησε, δλδ τελείως νεκρή στα καλά καθούμενα (σταμάτησα να βάλω βενζίνη και απλά δεν ξαναπήρε μπρός) ο μπαταριο-τεχνικός είπε ότι είχε τάση αλλά μάλλον είχε καεί κάποιο τσιπάκι που είχε μέσα..anyway.
Με την καινούργια το πρόβλημα ξεκίνησε από την αρχική καραντίνα τον Μάρτιο που η μηχανή έμεινε σε ακινησία για 2-3 εβδομάδες. Πήγαινα να την βάλω μπρός για 10-15 λεπτά κάθε φορά κάθε εβδομάδα αλλά χωρίς βόλτα. Τον Ιούνιο κάποια στιγμή ξεκίνησε εκ περιτροπής δουλειά οπότε ας πούμε οκ. Τώρα εδώ και ένα διάστημα πάλι έχει δουλειά από το σπίτι και προχτές που πήγα για το καθιερωμένο 15-λεπτο ζέσταμα απλά δεν πήρε μπρός. Η ένδειξη που έδειξε το καντράν της μηχανής στην πρώτη σκάλα του κλειδιού ήταν νομίζω 10,5v...
Προφανώς την έβγαλα, στο σπίτι το πολύμετρο έδειχνε 11,8 που είναι λογικό γιατί στην πρώτη σκάλα ανάβουν φώτα/όργανα κλπ.. Μετά απο αρκετή φόρτιση στο σπίτι δείχνει με τα πολλά 12,6 το πρόβλημα μου όμως είναι ότι μόλις σταματήσει η φόρτιση η τάση πέφτει εξωφρενικά γρήγορα. Δύο ώρες μετά είναι στο 12,4 σαν να ξεφορτίζεται εκεί που κάθεται ή δεν μπορεί να κρατήσει με τπτ την φόρτιση.