Ξαναματαεπανέρχομαι!
Λοιπόν στις τελευταίες δυο βόλτες το τελευταίο εικοσαήμερο που αρχίσαμε τα ξεπορτίσματα, το μηχανάκι μου έκαψε πάλι την ασφάλεια.
Πελαγωμένος και με μαύρες σκέψεις (να ξηλώσω όλη την καλωδίωση και να πάω να περάσω καινούργια σε ηλεκτρολόγο) αποφάσισα πριν το καμπουμ να το γδύσω ολο απο πλαστικά και να ψαξω τα καλωδια κοντα-κοντά για μια τελευταία φορά...αυτή τη φορα δεν θα άφηνα τίποτα που να μην το ξετυλίξω για να δω τι υπάρχει μεσα απο ταινίες και διάφορα μακαρόνια...επανέλαβα τη διαδικασία (λιγο-λιγο εδω και μέρες όποτε είχα χρόνο) και δεν έβρισκα τίποτα μέχρι που έφτασα στην ουρά.
στο μυαλό μου είχα επίσης την προηγούμενη επίσκεψη που ειχα κανει στον ηλεκτρολόγο οπου κι εκεί είχαμε κουνησει-ψαξει καλωδια δεν βρηκαμε κατι αλλα το κάψιμο ασφάλειας ειχε σταματησει προσωρινά...
ένα καλώδιο ειχα πειράξει απο τοτε (το έδεσα με δεματικά γιατί ψιλοκρεμόταν) κι αυτο ηταν ενα καλωδιακι που δίνει ρευμα σε ενα λεντακι φανάρι που εχει απο μαμα το μηχανακι στην ουρά, αυτό

δεν ειναι στοπ, είναι συνέχεια αναμμένο όταν λειτουργεί το μοτέρ ώστε να φαίνεσαι μέσα σε σκόνη ή νυχτερινές βόλτες.
ξεκούμπωσα τα καλώδια του που του δίνει ρεύμα από κάτω απο το πλαστικό της ουράς

και ξαφνικά...μπούμ
το βρήκα το γ@μίδι

είχε κοπεί εκεί που βλέπετε και τα δυο καλωδιακι ακουμπούσαν το ενα το άλλο και κατα τα κοπανηματα ακουμπούσαν αυτό το μεταλλικο πεταλο (που ειναι για να σηκωνεις η να τραβάς τη μηχανή όταν ειναι πεσμένη) που βιδώνει στο υποπλαίσιο το οποίο με τη σειρά του ως γνωστόν βιδώνει στο σκελετό.
το τύλιξα με μονωτική με προσοχή τα έβαλα πάλι ολα στη θεση τους άλλαξα ασφάλεια κούμπωσα σέλα, βγήκα μια γύρα ασφαλτινη, έσβησα και ξανάβαλα μπροστά είκοσι φορες

για να σιγουρευτώ κι όλα καλά. Η ασφάλεια δεν καιγεται πλεον, ομολογώ οτι ειναι ενα πρόβλημα απο τα πιο σπασ@ρχίδικα που μου χει τύχει γιατι οπως ειχα πει στην αρχή του προβλήματος απο ηλεκτρολογικά καμια σχέση δεν έχω.
αποδείχθηκε επίσης ότι μόνοι μας με υπομονή κατι τέτοια ψιλολόγια μπορούμε καλύτερα να τα βρούμε απο χίλιους "ειδικούς".