Λόγω χειμώνα, κρύου και των... πρόσφατων χιονοπτώσεων και αφού δε χρήσιμοποιώ τη μηχανή έχω μπει στη διαδικασία βελτίωσης - ανανέωσης-συντήρησης του Caponord. Ανάμεσα στα διάφορα θέματα που είχα προγραμματίσει να ασχοληθώ βγαίνουν και κάποια άλλα που ή δεν είχα προσέξει ή παρουσιάστηκαν τώρα..
Ένα από αυτά είναι οι βαλβίδες αποστράγγισης στο κάτω μέρος του ρεζερβουάρ. Η αριστερή (νομίζω είναι για την αποστράγγιση τυχόν νερού αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει γιατί κατά καιρούς μού έρχεται μυρωδιά βενζίνης - μη γίνουμε...φλαμπέ στα καλά καθούμενα) έχει φύγει και το σωληνάκι είναι στον αέρα... Στην αντιπροσωπεία δεν υπάρχει (κλασσικάενώ τα σωληνάκια τα χρεώνουν στην...προνομιακή τιμή των 54€!!
) και, αν και δε νομίζω να είναι πρόβλημα, είναι ευκαιρία μιας και έχω βγάλει πλαστικά κλπ, να το φτιάξω και να μην το αφήσω έτσι...
Επομένως... Ξέρει κανείς αν υπάρχει/ταιριάζει βαλβίδα από άλλο μοντέλο/μάρκα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλο μηχάνημα (διαστάσεις, σπείρωμα κ.α.) και που μπορώ να το βρω;
Επισυνάπτω και μια φωτογραφία από το κάτω μέρος του ρεζερβουάρ (μπλέ κύκλος) για να γίνω πιο κατανοητός...