Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου

Μέλος Το avatar του/της aris19

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να πάω το αμάξι για βιολογικό καθαρισμό και είμαι στην αναζήτηση. Ρώτησα σήμερα σε ένα πλυντήριο που είναι στο δρόμο μου. Αφού είδε το αυτοκίνητο και μου εξήγησε ότι έχει λίγη δουλείτσα (όντως έχει), η τιμή που μου έδωσε είναι €140 ευρώ για πλύσιμο μέσα-έξω και βιολογικό καθαρισμό για ολόκληρο το αυτοκίνητο. Πρόκειται για μικρομεσαίο αυτοκίνητο (τύπου 308/Golf/Astra κοκ). Αν μπορείτε όσοι έχετε εμπειρία ή/και εργάζεστε στον χώρο, δώστε λίγο τα φώτα σας. Τι τιμές παίζουν πάνω κάτω; Τι πρέπει να προσέξω;

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Οι τιμές που ακούω για βιολογικό καθαρισμό ξεκινούν από 40€ και φθάνουν τα 70€. Για 140€ δεν έχω ξανακούσει.

Θα έδινα τόσα χρήματα μόνο αν έφθανε το σαλόνι στο αμάξι σε σημείο που δεν θα μπορούσα να το καθαρίσω μόνος ή αν αγόραζα μεταχειρισμένο και ήθελα να το αισθάνομαι καθαρό. Προτιμώ να καθαρίζω μόνος μου αμάξι και μοτοσυκλέτα, διότι πολλά πλυντήρια δεν προσέχουν τα οχήματα. Ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα σήματα, περνάει νερό σε ρουλεμάν, στον κινητήρα. Ειδικά με τον ατμό που καθαρίζουν την ταπετσαρία στον ουρανό του αυτοκινήτου και τις κολώνες, είναι σύνηθες να ξεκολλάει και να κρέμεται μετά. Καλό είναι να ζητήσεις να μην γίνει με ατμό ο ουρανός ή να μη γίνει καθόλου, αν είναι καθαρός.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος
    Αν το πλύσιμο που λες περιλαμβάνει και κερωμα, τότε καλή είναι η τιμή.

Βιολογικός είναι γενική έννοια, πες μας ακριβώς τί εργασίες θα γίνουν. Αν σου πει "περνάω τα καθίσματα με την σκούπα" είναι πολλά. Αν σου γυαλίσει επιφάνειες κλπ είναι καλά.

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris19 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να πάω το αμάξι για βιολογικό καθαρισμό και είμαι στην αναζήτηση. Ρώτησα σήμερα σε ένα πλυντήριο που είναι στο δρόμο μου. Αφού είδε το αυτοκίνητο και μου εξήγησε ότι έχει λίγη δουλείτσα (όντως έχει), η τιμή που μου έδωσε είναι €140 ευρώ για πλύσιμο μέσα-έξω και βιολογικό καθαρισμό για ολόκληρο το αυτοκίνητο. Πρόκειται για μικρομεσαίο αυτοκίνητο (τύπου 308/Golf/Astra κοκ). Αν μπορείτε όσοι έχετε εμπειρία ή/και εργάζεστε στον χώρο, δώστε λίγο τα φώτα σας. Τι τιμές παίζουν πάνω κάτω; Τι πρέπει να προσέξω;
    Πριν 3 χρόνια είχα κάνει έναν σ ένα μαγαζι στο Π. Φάληρο, νομίζω 120 είχε πάρει. Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Σαν να πήρα καινούριο αυτοκίνητο ήταν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    εγω εχω βρει εναν τυπο, που ερχεται σπιτι σου, σου κανει βιολογικο κανονικο, αλλα πρεπει να αφησεις μετα το αμαξι καπου με λιγο ανοιχτα παραθυρα για 24 ωρες...παιρνει νομιζω €80 αν θυμαμαι καλα..... αν θες σου στελνω με μυνημα τα στοιχεια σου !

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    εγω εχω βρει εναν τυπο, που ερχεται σπιτι σου, σου κανει βιολογικο κανονικο, αλλα πρεπει να αφησεις μετα το αμαξι καπου με λιγο ανοιχτα παραθυρα για 24 ωρες...παιρνει νομιζω €80 αν θυμαμαι καλα..... αν θες σου στελνω με μυνημα τα στοιχεια σου !
    Γιάννη, με ενδιαφέρει. Όποτε μπορέσεις, στείλε μου το τηλ του!

Ευχαριστώ!
    Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

Νέο μέλος Το avatar του/της Chris_symphony
    Ανάλογα τι θα κάνει..
    Η τιμή γενικά είναι καλή.
    Είχε έναν στην Θεσσαλονίκη, έκανε βιολογικό με 35€. λες κ δεν το είχε ακουμπήσει ήταν το αμάξι στην παραλαβή.
    Ο άλλος που παίρνει 120€, βγάζει κ τα καθίσματα κ κάνει όλη την μοκέτα!

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Έμπλεξα λίγο με τη δουλειά και μαζεύτηκαν πολλές απαντήσεις, οπότε θα απαντήσω εδώ για όλα αυτά που με ρωτήσατε.

Η τιμή αυτή είναι για "γλείψιμο", όχι για ένα απλό πλύσιμο μέσα έξω. Μου είπε ότι θα περάσει όλες τις επιφάνειες (και χώρο αποσκευών), καθίσματα και θα καθαρίσει και τιμόνι. Στο site του καταστήματος λέει ότι στον βιολογικό καθαρισμό περιλαμβάνεται και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού που αυτός δεν μου το είπε βέβαια. Πάντως από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram φαίνεται εντυπωσιακή η δουλειά του.

Γιάννη, αν αυτός που έρχεται σπίτι σου θα είναι στην Θεσσαλονίκη θα με ενδιέφερε και εμένα!

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Chris_symphony Προβολή μηνύματος
    Ο άλλος που παίρνει 120€, βγάζει κ τα καθίσματα κ κάνει όλη την μοκέτα!
    Προσωπικά δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο, διότι δεν ξέρω αν θα γίνει ζημιά κατά την αποσυναρμολόγηση-συναρμολόγηση και αν θα γίνει σωστά η επανασυναρμολόγηση. Πολλά καθίσματα έχουν ενεργό εξοπλισμό μέσα τους, για τη μετακίνηση ή τον αερισμό και τη θέρμανση, μέχρι και αερόσακους.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Δεν πάει το μυαλό σου.. στα μεγάλα detailing διαβάζουν για το όχημα αν δεν το ξέρουν.
    Μόνο τα καθίσματα, υπάρχουν περιπτώσεις που δυο μέρες μόνο λύνουν - δένουν.

Νέο μέλος Το avatar του/της Chris_symphony
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο, διότι δεν ξέρω αν θα γίνει ζημιά κατά την αποσυναρμολόγηση-συναρμολόγηση και αν θα γίνει σωστά η επανασυναρμολόγηση. Πολλά καθίσματα έχουν ενεργό εξοπλισμό μέσα τους, για τη μετακίνηση ή τον αερισμό και τη θέρμανση, μέχρι και αερόσακους.
    Ναι στην αρχή κ εγώ ξίνισα αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά.
    Το θέμα είναι να το κάνει με προσοχή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris19 Προβολή μηνύματος
    Γιάννη, αν αυτός που έρχεται σπίτι σου θα είναι στην Θεσσαλονίκη θα με ενδιέφερε και εμένα!
    καλημέρα, οχι δυστηχως, ειναι μονο Αττικη (και εκει νομιζω περιχωρα Αθήνας )

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παίδες για ό,τι αφορά σε detailing - δηλ. και ο βιολογικός κατά κάποιο τρόπο μέσα - μόνο σε εξειδικευμένους επαγγελματίες που είναι λίγοι στην Αττική (πχ Auto-Star, Swell detailing και κανα δυο άλλους ήξερα αλλά έχουν κλείσει δυστυχώς).

Ο χρόνος αποπεράτωσης ήταν τουλ. ένα 24ώρο.

Κάποτε κόστιζε - ανάλογα την κατάσταση - ένα 300άρι εύκολα μαζί με κάποια αντλία που αφαιρεί τις οσμές (με αυτή την αντλία έμενε το αμάξι άλλο ένα βράδυ μέσα).

Τώρα πιστεύω θα έχει πέσει η τιμή.

Ισχύει ότι είπαν τα παιδιά από πάνω για βγάλσιμο καθισμάτων και οροφές.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Γεννήτρια όζοντος λέγεται.
    Εγώ αγόρασα μια από Ali σε τιμή χώμα και κάνω μόνος μου δουλίτσα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Γεννήτρια όζοντος λέγεται.
    Εγώ αγόρασα μια από Ali σε τιμή χώμα και κάνω μόνος μου δουλίτσα.

Τόσο πολύ μυρίζουν οι καφέδες σου;

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μανέτα φρένου vs Καθρέπτης αυτοκινήτου
    από Alexander στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2014, 19:47
  2. καθαρισμος αυτοκινητου
    από jasondakar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2008, 22:52