Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: ΒΙΟΣ καί ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour

ΒΙΟΣ καί ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Ακριβώς 2 χρονια ,και 32500 χλμ μετα ,ήρθε η ωρα ενός μικρού απολογισμού και εντυπωσεων απο την ΤΣΟΥ-ΛΙ ,την μικρη μου κινεζουλα,(voge 500 DS).
    Aς τα παρουμε ομως απ την αρχη.
    Φοβισμενος απο την ελλειψη ανταλλακτικων στον κινητηρα,που πολλα ειχαν καταργηθει και δεν υπηρχαν,και απο την ταλαιπωρία μου στην μεση λογω πισω αναρτησης,αποφασισα να πουλησω τον σκαραβαιο μου (απριλια 200) και να παρω κατι μεγαλυτερο,και με σωστη προοδευτικη πισω αναρτηση,μονου αμορτισερ.
    Αυτο με οδηγησε στον αποκλεισμο της λυσης σκουτερ,και δεδομενου,και του οριακου μου μπατζετ των 5500 ευρω,με οδηγησε σε προσπαθεια αγορας (καινουργιας παντα) κινεζικης λυσης μεχρι 500 κυβικα (δεν ηθελα παραπανω).
    Ετσι μετα απο πολυ ψαξιμο και τεστ ντραιβ,κατεληξα στην VOGE.
    Χαρουμενος λοιπον για την αποφαση μου και μαθαινοντας για την προσφορα της εταιρειας για το τριβαλιτσο σε τιμη κοστους,ξεκινα ο μαραθωνιος στα μαγαζιά.
    ΟΜΩΣ υπολογισα χωρις τον ξενοδοχο,και το αγκαθι ηταν το ΑΠΡΙΛΙΑ,που ηθελα να το κανω ανταλλαγη ,και να πληρωσω την διαφορα.
    Κανείς μαγαζατορας ΔΕΝ το ηθελε,ουτε και σε πολυ χαμηλη τιμη.
    Ευρισκομενος στα ορια της απογοητευσης,και αφου περνουσαν οι μερες,ευτυχως καπου στο χαλανδρι σε μια αντιπροσωπεια VOGE ,καποιος ηθελε ενα σκουτερ να κανει την δουλειά του,κι ετσι εγινε η ανταλλαγη στην τιμη που ηθελα, και βρεθηκα λοιπον κατοχος της ΤΣΟΥ-ΛΙ.
    Ετσι ξεκινησε ενα ταξιδι που κραταει 2 χρονια τωρα,που ξεκινησε με εναν μικρο φοβο ,λογω προελευσης της και εχει καταληξει (μεχρι στιγμης) σε μια ωραια και ειλικρινη σχεση,χωρις φοβο,αλλα με πάθος.
    Μια εξαιρετικα τιμια μηχανη ,που αξιζει τα χρηματα της,και δεν απογοητευει.Με ελαχιστα μικρα ελαττωματα,και πολλα προτερηματα,για τον μεσο ,κατασταλλαγμενο αναβατη,που ξερει τι θελει,χωρις ακροτητες και υπερβολες.Με μια συνεπη και σωστη αντιπροσωπεια,που κοιταζει τον πελατη στα μάτια,και προσπαθει να ανταποκριθει στους χαλεπους καιρου που ζουμε.Ευχομαι λοιπον(καλά να ειμαστε και εκτος απροόπτου)να συνεχισουμε μαζι και στο μελλον.
    Τα επι μερους χαρακτηριστικα ,και συμβαντα της μοτο,και εμου μαζι της,εχουν αναφερθει εκτενως στο ξεχωριστο θρεντ που υπαρχει στο φορουμ '' η πρωτη μου μηχανη voge 500 ds'' οποτε οποιος θελει κατι πληροφοριακο παραπανω ανατρεχει εκει.
    Ευχαριστω τους υποστηρικτες,αλλα και τους πολέμιους της επιλογης μου,που πολλες φορες συνομιλησαμε σ αυτο το φορουμ.Γιά το μελλον ΙΔΩΜΕΝ
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Να είσαι γερός και να την οδηγήσεις κι άλλα χιλιόμετρα ακόμα και πολλά χρόνια.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Οτι είπε ο Νίκος πιο πάνω και θα προσθέσω, άσε τους υπόλοιπους να παίρνουν ότι γουστάρουν.....
    Ήμουν κι εγώ (περίπου) στο δίλημμα περί μπάτζετ και κατέληξα στο ίδιο μοτέρ, εταιρία, άλλο μοντέλο.
    Αλλά δεν κριτικάρω όσους παίρνουν BMW
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Καλά χιλιόμετρα!

Και ναι, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια, ας το σεβαστούμε

Κι ας μας κερνάνε πατατάκια τα καβασακια που γίναν χονδα...

Παρόμοια θέματα

1. Spyrostdm Και Βιοσ Ανθοσπαρτοσ...!!
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2004, 09:43
  2. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF