Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Έπεσα

Νέο μέλος

Έπεσα

Γειά σας... χτες έπεσα πρώτη φορά με μηχανάκι... ναι απίστευτο... αλλά δεν είναι αυτό... φοβάμαι μην έπαθε κάτι σοβαρό... (Έπεσα με ένα glx) Λοιπόν, προχωρούσα αργά και αμέριμνα σε χαλίκι σε φάση πάρκινγκ και όχι δρόμο και πάτησα φρένο... έλα που δεν υπολόγισα ότι θα μου γλιστρήσει και έπεσα. Εγώ καλά είμαι αλλά έσπασα το δεξί μπροστινό φλάς, το πίσω του μπροστά λασποτίρα και στράβωσα τον μασπιέ... αυτά αλλάζουν... αλλά φοβάμαι μην έπαθε κάτι ποιό σοβαρό πρόβλημα π.χ. στο μοτέρ... επίσης φοβάμαι μη στράβωσα το τιμόνι... αυτά... επίσης έχω θέμα με τα φώτα και λογικά το πηνίο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... ναι δεν ξέρω, νιώθω τύψεις όταν κάτι χαλάει η παθένει κάτι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PhantoLx Προβολή μηνύματος
    Γειά σας... χτες έπεσα πρώτη φορά με μηχανάκι... ναι απίστευτο... αλλά δεν είναι αυτό... φοβάμαι μην έπαθε κάτι σοβαρό... (Έπεσα με ένα glx) Λοιπόν, προχωρούσα αργά και αμέριμνα σε χαλίκι σε φάση πάρκινγκ και όχι δρόμο και πάτησα φρένο... έλα που δεν υπολόγισα ότι θα μου γλιστρήσει και έπεσα. Εγώ καλά είμαι αλλά έσπασα το δεξί μπροστινό φλάς, το πίσω του μπροστά λασποτίρα και στράβωσα τον μασπιέ... αυτά αλλάζουν... αλλά φοβάμαι μην έπαθε κάτι ποιό σοβαρό πρόβλημα π.χ. στο μοτέρ... επίσης φοβάμαι μη στράβωσα το τιμόνι... αυτά... επίσης έχω θέμα με τα φώτα και λογικά το πηνίο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... ναι δεν ξέρω, νιώθω τύψεις όταν κάτι χαλάει η παθένει κάτι.
    Περαστικα,σε σενα και το μηχανακι.Δυστυχως διαγνωση μακρόθεν,ΔΕΝ γινεται.Παντως απ αυτα που αναφερεις,φτιαχνονται ,απλώς αν δεν πιανει το χερι σου πας σ ενα συνεργειο και σε μιση ωριτσα εχεις τελειωσει.Δεν παθαινει κατι ο κινητηρας,αν πεσεις με 5 χιλιομετρα σε χαλικι,ειδικά το παπί.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ! Είμαι καινούριος σε όλα αυτά! Το φλας το βάζω και μόνος! Δύο καλωδιακά και δύο βιδες είναι. Τώρα για τα άλλα... βλέπουμε.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Το μοτέρ είναι απίθανο να πειραχτηκε με τόσο μικρή πτώση και το τιμονι θα το καταλαβεις από τα πρωτα λεπτά οδήγησης αν έχει στραβώσει, θα σε παιρνει μονόπαντα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PhantoLx Προβολή μηνύματος
    Γειά σας... χτες έπεσα πρώτη φορά με μηχανάκι... ναι απίστευτο....
    περαστικά...ενταξει χαζοτουμπα που φαγαμε οι περισσοτεροι,μη σκας.

εσυ εισαι οκ και το glx φτιαχνεται με ελαχιστα χρηματα...παντα κρανος μαν και προσοχη στα αμαξια μη σου βγει κανενας απο στοπ,κοκκινο κτλ

Παρόμοια θέματα

1. Επεσα,χτυπησα, και η μοτο..σκ@τα,σκ@τα,σκ@τα.
    από gcrook στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 13:57
  2. Την Επεσα..............η Ατακα Του Μπατσου
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:45
  3. έπεσα και εγώ...
    από KaTaNaS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 01:29
  4. Επεσα.....
    από anco στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 08:48
  5. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF