Λοιπόν έπεσα με το μηχανάκι (ένα glx) δεύτερη φορά, οι δρόμοι είναι χάλια έδω στην επαρχία και ήταν και κατηφορική στροφή... εγώ σχετικά καλά είμαι... ένα έγκαυμα στον αστράγαλο από την εξάτμιση που πονάει και τσούζει αρκετά... ένα σπασμένο φλάς οπός την άλλη φορά που έπεσα... όπου το φλας αλλάζεται... στράβοσε ο μασπιές αλλα υγεία... αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έσταξε λάδι... ένας κύριος που ήταν εκεί μου είπε είναι ότι βγήκαν από το καπάκι του μοτέρ... αλλά εγώ φοβάμαι μην έσπασα κανά κάρτερ... (και δεν θέλω να σπάσω σε καμιά περίπτωση το μοτέρ) και ότι στράβωσα όντως ελαφρά το τιμόνι... τώρα το τιμόνι ισιώνει ή μπα... και αν είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος... ναι δεν ξέρω αλλά ξενέρωνω όταν όλα πάνε χάλια... ( πάλι καλά που φορούσα κράνος) το μηχανάκι παίρνει μπρός και έκανα 10χλμ απόσταση να πάω σπίτι από εκεί που έπεσα οπότε ναι λογικά το μοτέρ δουλεύει και το φλας αλλάζει και ο μασπιές ισιώνει... αλλά τώρα για το κάρτερ αν είναι οκ και το τιμόνι...? και πείτε μου αν πρέπει να κοιτάξω για κάποια ζημιά που είναι κρυφή και το καταλάβω αργά...