Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Θα μας πάνε βόλτα τμήμα?

Νέο μέλος

Question Θα μας πάνε βόλτα τμήμα?

Καλησπέρα σας!
    Εγώ με ενα παλικάρι βγήκαμε βόλτα με παπιά ( 110κβκ εγω και αυτος 125κβκ ), δεν εχουμε διπλωμα ( ειμαι 16 και αυτος τα κλεινει σύντομα ).
    Εκανε καποιο καταγγελια για δυο παπια που κανανε φασαρια ( εμας λογικα ) πριν 3 μερες, και προχθες παιζει να ειχε μπλοκο ( λεω παιζει επειδη το ειδε ο φιλος μ και εγω οχι, με μια μηχανη και ενα περιπολικο )

χθες εγινε ΑΛΛΗ μια καταγγελια ( δεν ξερω απο λεπτομερειες, ανωνυμη ηταν ) και λενε πως δεν θα σταματησουν να μας ψαχνουν αν δεν μας βρουνε. Ειμαστε απο δυο διαφορετικα χωρια και λενε πως φερνουν αστυνομια και στο δικο μου χωριο που ειναι σχετικα μακρια απο του φιλου μου...

Ποσο πιστευετε τον ηπιαμε? ( δεν αναφερανε εμας ομως στην καταγγελια απλα για δυο παπια )

Επισης ενας φιλος μ ειχε παρομοιο γεγονοτο, εκανε βολτα με παπι 50 κβκ νμζ μονταρισμενο στα 125κβκ, τον σταματανε, τον πανε συνοδεια στο τμημα του παιρνουν αποτυπωματα, και το κλεινουν για δικαστηριο, το δικαστηριο μου ειπε πως ειναι σε 12-15 μηνες, και πως ενας αστυνομικος ειπε πως μπορει να το αναβαλει 3 φορες το δικαστηριο, ετσι ωστε οταν φτασει η ημερα εκεινη για δικαστηριο να εχει βγαλει διπλωμα και να γλιτωσει..

Πειτε μου την αποψη σας και για τα δυο θεματα, και αμα δεν ισχυουν παρακαλω δωστε και μια εμπιστη πηγη απο την οποια βγαλατε αυτο το συμπερασμα.. (σορρυ για τη βιαστικη αναρτηση απλως ειχα γραψει αλλο και μ σβηστηκε και ξενερωσα ασχημα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Να μη κάνετε θόρυβο και να βγάλετε δίπλωμα.
    Τι πιο λογικό;

Νέο μέλος
    eugnwmwn gia thn apanthsh alla den pisteuw pws einai afth h apanthsh p psaxnw, mallon sxolio oxi apanthsh

Πες μου οτι εισαι Αιτωλοακαρνανια!!!!!!!!

Νέο μέλος

Τελος παντων.......αν δεν σε επιασαν εκεινη την στιγμη,και δεν ξαναβγεις βολτα μεχρι να εισαι 100/100 νομιμος,δεν σου κανουν τιποτα.

Νέο μέλος
    oson anafora to dikasthrio, isxuei pws mporeis to na anavaleis ews 3 fores?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mirologos Προβολή μηνύματος
    Έχεις σκεφτεί ότι δεν είναι μόνο το δικαστήριο; Ένα τροχαίο μπορεις Να μπλέξεις πολύ χειρότερα από το ένα χωρίς δίπλωμα όπως και δεν σε καλύπτει η ασφαλιστική και μπορείς να πληρώνεις τον άλλον μια ζωή .
    Κάνε υπομονή να πας 18. Όλοι μεγαλώνουμε κανεις δεν μικραίνει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mirologos Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη η απαντηση που ψαχνεις ειναι "συνεχισε και αν σε πιασουν προλαβαινεις να βγαλεις διπλωμα οποτε κλαιν μαιν"?

Εχουν καταστραφει σπιτια απο πιτσιρικαδες που δεν ειχαν διπλωμα και εκαναν χοντρη μαλακια να ξερεις

Νέο μέλος
    nai men, ama mpw se troxaio tha mplextw asxhma ( theos fulajhn na mhn ginei kati tetoio ). alla akoma den m lunetai h aporia me to dikasthrio, ama me pane, tha prolabw na bgalw gia diplwma kai mporw en telh na to anavalw?

efxaristw gia thn apanthsh

Νέο μέλος
    den mporouses na to peis kalitera, alla na jerete pws otan akouw diafora thelw na jerw pws isxuoun kai oxi na m lene moufes kai pipes. gia na mhn exw to monadiko m defense "etsi m eipan, den ftaiw".

oson anafora afto sto telos, katalabainw poso tragiko einai kai aftoi p toxoun pathei exoun th sumponia m, my heart goes out to them typou fasi

euxaristw gia thn apanthsh

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Νομίζω υπάρχουν και άλλοι να σου απαντήσουν πολύ πιο εμπεριστατομένα, αλλά ΝΑΙ, γενικά σε ένα δικαστήριο κάθε εμπλεκόμενη πλευρά μπορεί να ζητήσει μέχρι 3 φορές αναβολή. Αυτό δεν είναι κάτι "ειδικό" για την περίπτωση σου. Ισχύει γενικά.
    Υπάρχουν τρόποι και καταστάσεις που μπορείς να ζητήσεις και παραπάνω αναβολές, αλλά δεν είμαι δικηγόρος να σε βοηθήσω.

Τώρα, δεν ξέρω καλά τα νομικά, αλλά από τα λίγα που ξέρω, την φασαρία δεν θα τη γλυτώσεις εφόσον πας δικαστήριο, ακόμα και μετά από 3 αναβολές. Μπορεί μετά από 3 αναβολές να έχεις δίπλωμα, αλλά την ημέρα της παράβασης (που για αυτή δικάζεσαι) ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ. Μπορεί να γλυτώνεις κάποια ποινικά και να σου μένουν μόνο τα διοικητικά (πρόστιμα) αλλά δεν την βγάζεις αλόβιτος "σαν να μην έγινε τίποτα"

Τέλος, ισχύουν όσα είπαν οι παραπάνω..
    Και κάτι ακόμα:
    Είσαι σταματημένος σε STOP σε διασταύρωση. Έρχεται ασυνείδιτος οδηγός I.X. και σε χτυπάει από πίσω.
    Υπό κανονικές συνθήκες ο οδηγός που σε χτύπησε από πίσω έχει πλήρη ευθύνη για όλες τις ζημιές (υλικές και μη) που μπορεί να προκληθούν/προκλήθηκαν από το ατύχημα. ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ..
    Στην περίπτωση σου όμως, ΟΧΙ. Η "παρανομία" σου είναι μεγαλύτερη από το λάθος του οδηγού που σε χτύπησε. Και πλέον ο οδηγός (ο απο πίσω) μπορεί να σου ζητήσει αποζημίωση για τις βλάβες που προκλήθηκαν στο όχημα του (γιατί δεν είχες καμία δουλειά να βρίσκεσαι εκεί μηχανοκίνητος χωρίς δίπλωμα).

Βλέπεις οτι ακόμα και σε κάτι "απλό" (χωρίς τραυματισμούς και άλλα χειρότερα) πάλι μπορεί να μπλέξεις ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Ακόμα κι αν είσαι προσεκτικός. Ακόμα "κι αν δεν φταις"..

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Εμπεριστατωμένη άποψη θα λάβεις μόνο από δικηγόρο και όχι από τα φόρα (νομίζω ότι...άκουσα πως...)

Παρόμοια θέματα

1. θα πάμε καμια βόλτα?
    από tai στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 09:10
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2005, 08:11
  3. Θα μας τρελάνουν!!!
    από Maira στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 13:17
  4. Απίστευτο, ρε θα μας φάνε το site