Καλησπέρα σας!
Εγώ με ενα παλικάρι βγήκαμε βόλτα με παπιά ( 110κβκ εγω και αυτος 125κβκ ), δεν εχουμε διπλωμα ( ειμαι 16 και αυτος τα κλεινει σύντομα ).
Εκανε καποιο καταγγελια για δυο παπια που κανανε φασαρια ( εμας λογικα ) πριν 3 μερες, και προχθες παιζει να ειχε μπλοκο ( λεω παιζει επειδη το ειδε ο φιλος μ και εγω οχι, με μια μηχανη και ενα περιπολικο )
χθες εγινε ΑΛΛΗ μια καταγγελια ( δεν ξερω απο λεπτομερειες, ανωνυμη ηταν ) και λενε πως δεν θα σταματησουν να μας ψαχνουν αν δεν μας βρουνε. Ειμαστε απο δυο διαφορετικα χωρια και λενε πως φερνουν αστυνομια και στο δικο μου χωριο που ειναι σχετικα μακρια απο του φιλου μου...
Ποσο πιστευετε τον ηπιαμε? ( δεν αναφερανε εμας ομως στην καταγγελια απλα για δυο παπια )
Επισης ενας φιλος μ ειχε παρομοιο γεγονοτο, εκανε βολτα με παπι 50 κβκ νμζ μονταρισμενο στα 125κβκ, τον σταματανε, τον πανε συνοδεια στο τμημα του παιρνουν αποτυπωματα, και το κλεινουν για δικαστηριο, το δικαστηριο μου ειπε πως ειναι σε 12-15 μηνες, και πως ενας αστυνομικος ειπε πως μπορει να το αναβαλει 3 φορες το δικαστηριο, ετσι ωστε οταν φτασει η ημερα εκεινη για δικαστηριο να εχει βγαλει διπλωμα και να γλιτωσει..
Πειτε μου την αποψη σας και για τα δυο θεματα, και αμα δεν ισχυουν παρακαλω δωστε και μια εμπιστη πηγη απο την οποια βγαλατε αυτο το συμπερασμα.. (σορρυ για τη βιαστικη αναρτηση απλως ειχα γραψει αλλο και μ σβηστηκε και ξενερωσα ασχημα...