Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Μοτό για αντικαστάση scooter

Νέο μέλος

Μοτό για αντικαστάση scooter

Καλησπέρα σ όλους

Κάτοχος ενός Beverly 400 του '22 και το έχω βαρεθεί όσο δε πάει. Σκέφτομαι να πάρω ένα μηχανάκι να το έχω αντί του scooter για τη καθημερινή μετακίνηση.
    Το μόνο που μ αρέσει στo scooter είναι ο χώρος κάτω από τη σέλα και η ευκολία στη κίνηση ανάμεσα από τα αυτοκίνητα.

Καταλαβαίνω ότι τα παραπάνω δε θα γίνοντε το ίδιο εύκολα με μηχανάκι αλλά αυτό δε με πειράζει.

Οπότε, ιδανικά, αυτό που θα ήθελα από το πιθανό αντικαταστάτη είναι τα παρακάτω
    1. Να είναι σχετικά μαζεμένο(για ανάμεσα στα αυτοκίνητα) και να παίρνει top case (ή να δείχνει οκ με top case) ώστε να βάζω το κράνος μου ή τη τσάντα πλάτης ας πούμε
    2. Να έχει μερικά αλογάκια παραπάνω
    3. Τίμιο στήσιμο
    4. Να μη καίει πάνω από 7λτρ/100
    5. Να αντέχει ν' ανέβει η γυναίκα για κανά καφέ ή ψώνια

Η καθημερινή μετακίνηση μου είναι περίπου 60 χλμ πηγαίνε-έλα στη παραλιακή (Πειραιά - Βούλα)
    Να σας πώ ότι παλιότερα είχα NC750X και νομίζω πως είναι ιδανικό γι αυτό που περιγράφω, αλλά κ αυτό το βαρέθηκα εύκολα - θα πω δεν είχε "χαρακτήρα" (προσωπική άποψη πάντα)

Budget δεν υπάρχει ακριβές όριο αλλά ας πούμε γύρω στα 10k

Για βόλτες/μακρινές διαδρομές έχω ένα S1000XR οπότε δε χρειάζεται να είναι all around μηχανάκι

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shagrat Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σ όλους

Κάτοχος ενός Beverly 400 του '22 και το έχω βαρεθεί όσο δε πάει. Σκέφτομαι να πάρω ένα μηχανάκι να το έχω αντί του scooter για τη καθημερινή μετακίνηση.
    Το μόνο που μ αρέσει στo scooter είναι ο χώρος κάτω από τη σέλα και η ευκολία στη κίνηση ανάμεσα από τα αυτοκίνητα.

Καταλαβαίνω ότι τα παραπάνω δε θα γίνοντε το ίδιο εύκολα με μηχανάκι αλλά αυτό δε με πειράζει.

Οπότε, ιδανικά, αυτό που θα ήθελα από το πιθανό αντικαταστάτη είναι τα παρακάτω
    1. Να είναι σχετικά μαζεμένο(για ανάμεσα στα αυτοκίνητα) και να παίρνει top case (ή να δείχνει οκ με top case) ώστε να βάζω το κράνος μου ή τη τσάντα πλάτης ας πούμε
    2. Να έχει μερικά αλογάκια παραπάνω
    3. Τίμιο στήσιμο
    4. Να μη καίει πάνω από 7λτρ/100
    5. Να αντέχει ν' ανέβει η γυναίκα για κανά καφέ ή ψώνια

Η καθημερινή μετακίνηση μου είναι περίπου 60 χλμ πηγαίνε-έλα στη παραλιακή (Πειραιά - Βούλα)
    Να σας πώ ότι παλιότερα είχα NC750X και νομίζω πως είναι ιδανικό γι αυτό που περιγράφω, αλλά κ αυτό το βαρέθηκα εύκολα - θα πω δεν είχε "χαρακτήρα" (προσωπική άποψη πάντα)

Budget δεν υπάρχει ακριβές όριο αλλά ας πούμε γύρω στα 10k

Για βόλτες/μακρινές διαδρομές έχω ένα S1000XR οπότε δε χρειάζεται να είναι all around μηχανάκι
    Για να φαίνεται οκ με μπαγκαζιέρα πας αποκλειστικά σε on off . Μέχρι τι κυβικά κοιτάς
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Για τη χρήση που περιγράφεις το NC δείχνει ιδανικό. Δεν μπορώ να φανταστώ τι ακριβώς βαρέθηκες και τι περιμένεις από ένα μηχανάκι που o κύριος ρόλος του ειναι το commuting.

Είναι πολύ πιθανό ότι και να σου πουμε.... να το βαρεθείς την επόμενη μέρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Περίμενε τα καινούργια δικυλινδρα 450 on off της bmw, aprilia.

Παλαιό μέλος
    αλλος ενα ευχαριστημένος κατοχος beverly...

αρχικα εχω απορια για το 5. μεχρι τωρα ανεβαινε στο bev και δεν εκανε παραπονα? ειναι το χειροτερο μηχανακι συνεπιβατη που ειχα ποτε.

πεταξε το, στη θαλασσα αν ειναι δυνατον για να μην το βρει κανενας αλλος και δες τενερε και tracer7. με τενερε θα κανεις και μια βολτα στο βουνο να ξεσκασεις. αμα θες μικροτερα κυβικα το cf450. εγω πηρα ενα tracer 7. αν το συγκρινεις με το s1000 ειναι για πεταμα. γενικα ειναι ενα μετριο μηχανημα που εχει την πλακα του και ειναι πολυ ευκολο μεσα στην πολυ. ουτε πολυ συγκινηση εχει αλλα σιγουρα δεν ειναι nc750 και ενννοειτε ειναι σκαλες πιο πανω απο το beverly.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Cf moto 450.

Ο Σκηνοθέτης Το avatar του/της rex4539
    Tracer 7

270° firing order
    Honda Forza 750 μτχ !
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος
    Για αυτή τη χρήση θα πήγαινα σε γορίλλα,με επιφύλαξη όμως γιατί πολλοί λένε ότι κάτω απ' τις 3000 στροφές είναι νωθρό.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    NC ή CB/X.
    Ride(s) the wind of change...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Για να φαίνεται οκ με μπαγκαζιέρα πας αποκλειστικά σε on off . Μέχρι τι κυβικά κοιτάς
    Δεν έχω κάποιο όριο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Για τη χρήση που περιγράφεις το NC δείχνει ιδανικό. Δεν μπορώ να φανταστώ τι ακριβώς βαρέθηκες και τι περιμένεις από ένα μηχανάκι που o κύριος ρόλος του ειναι το commuting.

Είναι πολύ πιθανό ότι και να σου πουμε.... να το βαρεθείς την επόμενη μέρα.
    Έχεις δίκιο αλλά δε με πειράζει, ας δοκιμάσω κ κάτι καινούργιο ποτέ δε ξέρεις

Όσο για το NC , όπως έγραψα για το χαρακτήρα .. ίσως ο κινητήρας δε μ έκανε ποτέ κλικ ; Δεν είμαι σίγουρος , το κράτησα 2 χρόνια περίπου, εξαιρετικά τίμιο, είχα πάει μέχρι Θεσσαλονίκη κιόλας μ'αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    αλλος ενα ευχαριστημένος κατοχος beverly...

αρχικα εχω απορια για το 5. μεχρι τωρα ανεβαινε στο bev και δεν εκανε παραπονα? ειναι το χειροτερο μηχανακι συνεπιβατη που ειχα ποτε.

πεταξε το, στη θαλασσα αν ειναι δυνατον για να μην το βρει κανενας αλλος και δες τενερε και tracer7. με τενερε θα κανεις και μια βολτα στο βουνο να ξεσκασεις. αμα θες μικροτερα κυβικα το cf450. εγω πηρα ενα tracer 7. αν το συγκρινεις με το s1000 ειναι για πεταμα. γενικα ειναι ενα μετριο μηχανημα που εχει την πλακα του και ειναι πολυ ευκολο μεσα στην πολυ. ουτε πολυ συγκινηση εχει αλλα σιγουρα δεν ειναι nc750 και ενννοειτε ειναι σκαλες πιο πανω απο το beverly.
    Κρίμα να το πετάξω στη θάλασσα αλλά το έχω σκεφτεί Είχα παράπονα από τη γυναίκα ως προς τις αναρτήσεις οτί "κοπανάει", αλλά οι αποστάσεις π κάνουμε μ' αυτό ήταν μικρές. Ενδιαφέρον οι προτάσεις θα τις δω, σίγουρα δεν γίνετε να τα συγκρίνεις με το s1000, άλλη η χρήση άλλωστε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    Για αυτή τη χρήση θα πήγαινα σε γορίλλα,με επιφύλαξη όμως γιατί πολλοί λένε ότι κάτω απ' τις 3000 στροφές είναι νωθρό.
    Σορρυ, γορίλλα = ?

Να αναφέρω και μερικά μηχανακιά που είχα σκεφτεί κ εγώ για γνώμες και ξέχασα να τα βάλω στο αρχικό μνμ:

Moto Guzzi V7
    Honda CB650R

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shagrat Προβολή μηνύματος

Κρίμα να το πετάξω στη θάλασσα αλλά το έχω σκεφτεί Είχα παράπονα από τη γυναίκα ως προς τις αναρτήσεις οτί "κοπανάει", αλλά οι αποστάσεις π κάνουμε μ' αυτό ήταν μικρές. Ενδιαφέρον οι προτάσεις θα τις δω, σίγουρα δεν γίνετε να τα συγκρίνεις με το s1000, άλλη η χρήση άλλωστε.

Να αναφέρω και μερικά μηχανακιά που είχα σκεφτεί κ εγώ για γνώμες και ξέχασα να τα βάλω στο αρχικό μνμ:

Moto Guzzi V7
    Honda CB650R
    εμενα μονο που δεν με χωρισε οταν ανεβηκε πανω, ισως έπρεπε να το κρατησω τελικα

τα μηχανακια που εβαλες δεν ειναι για πολη. ειπες και βαλιτσα, σκεψου ενα cb650r με βαλιτσα..

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    εμενα μονο που δεν με χωρισε οταν ανεβηκε πανω, ισως έπρεπε να το κρατησω τελικα

τα μηχανακια που εβαλες δεν ειναι για πολη. ειπες και βαλιτσα, σκεψου ενα cb650r με βαλιτσα..
    ισχύει κακάσχημο με τη βαλιτσα, αλλά γιατί όχι για πόλη λες ;

Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσω στο θέμα βαλίτσας ή να ρίξω τα στανταρ ομορφιάς

Παλαιό μέλος
    Θα παρεις τετρακυλινδρο για πολη;
    Το 7 αν κοβει το τιμονι ισως παλεύεται.
    Για πολη δεν τα λες αυτα τα δυο. Το cb500x/f/r θα σου ελεγα αλλα θα τα βαρεθεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Υπαρχει και το sv650.

4κ για αστικές συνθήκες δεν είναι και ότι καλύτερο, αν και το Πειραιά-Βούλα δεν το λες εντελώς πόλη.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 12:28
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 00:05
  4. μοτο για αστυνομια
    από yianvoul στο forum Off topic