Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 47

Θέμα: Βάση για κινητό: Μπορεί να κάνει ζημιά;

Νέο μέλος

Βάση για κινητό: Μπορεί να κάνει ζημιά;

Καλησπέρα σε όλους. Ψαχνω για μια αξιόπιστη βάση για κινητό (έχω θήκη με magsafe, δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο).

Έχω διαβάσει (και δει απο τον αδερφό μου που στο iPhone του έπαθε τραλαλά η κάμερα) το εξής: Οτι με το κούνημα και τα τραντάγματα μπορεί να πάθει ζημιά η κάμερα του κινητού.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα γίνει αυτό; Μέχρι και αυτές τις βλακείες της Temu σκεφτόμουν, που είναι σαν τσαντάκια μέσης και μπαίνουν στο τιμόνι.
    Ευχαριστώ!

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Quad lock με αποσβεστήρα κραδασμων

Εναλλακτικά, το ιδιο απο aliexpress για το 1/5 της τιμής.

Google is yr friend.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Εγώ πήρα αυτήν εδώ την Kewig (Μ33, έκδοση crossbar για τιμόνι 22mm):

https://www.aliexpress.com/item/1005007542864648.html

Την πέτυχα στα ~25€, ίσως τη βρεις και φθηνότερα. Έχει και αναρτησούλες για τους κραδασμούς (δες το βιντεάκι στο link του Ali). Πολύ ποιοτική/στιβαρή κατασκευή.
    Τελευταία τροποποίηση από grinderx; 27/11/2024 στις 15:54.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ Manalishi και grinderx!
    Το μόνο μου «πρόβλημα» είναι ότι έχω ήδη πάρει μια θήκη της Nillkin (για το Xiaomi 14 Ultra) και η Quadlock βγάζει δικές της βάσεις αν δεν κάνω λάθος.
    Παίζει αν συνδυάζεται; (δεν νομίζω).
    Μπαίνω τώρα aliexpress να δω!

Grinderx αναρωτιέμαι για το Piaggiακι μου (Medley 125) ποια έκδοση πρέπει να πάρω. Θα δω τα specs

έχει bf η quadlock με καλή έκπτωση. αν θυμάμαι καλά μου είχε βγει κανα 80άρι πέρσι . πακέτο η θήκη,ανάρτηση,και βάση . Δίνουμε πολλά λ7 για κινητό για να τα ρισκάρουμε για 50-60€ διαφοράς με τις βάσεις απομιμήσεις. η quadlock είναι δοκιμασμένη από εμένα σε extreme συνθήκες. τη συνιστώ.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Saboteur Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πολύ Manalishi και grinderx!
    Το μόνο μου «πρόβλημα» είναι ότι έχω ήδη πάρει μια θήκη της Nillkin (για το Xiaomi 14 Ultra) και η Quadlock βγάζει δικές της βάσεις αν δεν κάνω λάθος.
    Παίζει αν συνδυάζεται; (δεν νομίζω).
    Γι' αυτό το λόγο δεν πήρα Quadlock. Επειδή με τη θήκη που ήδη έχω (τίποτα το ιδιαίτερο, αυτή που είχε μέσα στο κουτί το 4,5 χρόνων Redmi μου) κουμπώνω το κινητό και στη μαγνητική βάση που έχω στο αυτοκίνητο (αυτή εδώ είναι), άσε που η Quadlock έχεις θήκες κυρίως για τα πολύ δημοφιλή κινητά (Samsung Galaxy, iPhone, κτλ).

Μπαίνω τώρα aliexpress να δω!

Grinderx αναρωτιέμαι για το Piaggiακι μου (Medley 125) ποια έκδοση πρέπει να πάρω. Θα δω τα specs
    Αν πας για αυτή που έχω κι εγώ δες για την έκδοση Rearview Mirror ή Rearview Mirror Rod.
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μόνο σε μένα φαίνεται ηλίθιο να πρέπει να κολλάω τη βάση της κάθε εταιρείας πάνω στο κινητό μου; Προτιμώ κάτι μη παρεμβατικό στη συσκευή.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Γι' αυτό το λόγο δεν πήρα Quadlock. Επειδή με τη θήκη που ήδη έχω (τίποτα το ιδιαίτερο, αυτή που είχε μέσα στο κουτί το 4,5 χρόνων Redmi μου) κουμπώνω το κινητό και στη μαγνητική βάση που έχω στο αυτοκίνητο (αυτή εδώ είναι), άσε που η Quadlock έχεις θήκες κυρίως για τα πολύ δημοφιλή κινητά (Samsung Galaxy, iPhone, κτλ).

Αν πας για αυτή που έχω κι εγώ δες για την έκδοση Rearview Mirror ή Rearview Mirror Rod.
    Σε ευχαριστώ και πάλι. Αυτό ακριβώς είναι και το δικό μου θέμα (και αυτό που λέει ο Blitzer). Αφενός θέλω να μπορώ και στο αμάξι να το βάζω, που έχω ήδη μια καλή magsafe βάση. Και σε κάθε περίπτωση η quad lock δεν βγάζει θήκη για το xiaomi 14 ultra δυστυχώς.

Επομένως πάω για κάτι άλλο.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Εγώ δεν είχα ποτέ βάση, μέχρι που προέκυψε η ανάγκη, και πήρα αυτή από το aliexpress.
    Έχει απόσβεση κραδασμών για να μην χαλάσει το stabilization της κάμερας του κινητού και το βάζω με τη θήκη που του έχω, διπλωμένη.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μόνο σε μένα φαίνεται ηλίθιο να πρέπει να κολλάω τη βάση της κάθε εταιρείας πάνω στο κινητό μου; Προτιμώ κάτι μη παρεμβατικό στη συσκευή.
    Αναλόγως τι θες να κάνεις.
    Άλλο το σκούτερ, άλλο η μεγάλη μοτο κλπ κλπ.
    Είναι μεγάλη η αγορά για όποιον θέλει το οτιδήποτε.

Από γνωστούς πάντως με την quadlock είναι πολύ ευχαριστημένοι.
    Υπάρχει και η ram και ένα κάρο κινέζικες.
    Βρίσκεις τα πάντα πλέον.
    Ride(s) the wind of change...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε ευχαριστώ και πάλι. Αυτό ακριβώς είναι και το δικό μου θέμα (και αυτό που λέει ο Blitzer). Αφενός θέλω να μπορώ και στο αμάξι να το βάζω, που έχω ήδη μια καλή magsafe βάση. Και σε κάθε περίπτωση η quad lock δεν βγάζει θήκη για το xiaomi 14 ultra δυστυχώς.

Επομένως πάω για κάτι άλλο.
    Αν βρεις κάτι, πες και σε μένα.

Έχω μία που είναι εξαιρετική για τα λεφτά της, αλλά είναι αδιάβροχη, το οποίο σημαίνει ότι δεν μπαίνει/βγαίνει εύκολα η συσκευή και με κουράζει λίγο.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Συμφωνοι, αλλο το σκούτερ, άλλο μεγάλες ταχύτητες ή και οφ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν βρεις κάτι, πες και σε μένα.

Έχω μία που είναι εξαιρετική για τα λεφτά της, αλλά είναι αδιάβροχη, το οποίο σημαίνει ότι δεν μπαίνει/βγαίνει εύκολα η συσκευή και με κουράζει λίγο.
    Θα κοιτάξω και από κοντά κανένα μαγαζί εδώ να δω τι παπατζα θα ακούσω, αλλά τα φοβάμαι λίγο τα κινέζικα. Μόνο αν είναι κάτι που έχει δοκιμάσει κάποιος, όπως ο φίλος πιο πάνω που έβαλε και το λινκ από Ali.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν είχα ποτέ βάση, μέχρι που προέκυψε η ανάγκη, και πήρα αυτή από το aliexpress.
    Έχει απόσβεση κραδασμών για να μην χαλάσει το stabilization της κάμερας του κινητού και το βάζω με τη θήκη που του έχω, διπλωμένη.
    Αυτός ο τύπος βάσης με τις «μπίλιες» προσωπικά δε μου πολυαρέσει, γιατί κάνει την βάση πιο γκουμούτσα. Επίσης οι παλαιότερου τύπου με «μπίλια» δεν ήταν σταθερές. Συνεχώς χαλάρωνε το «παξιμάδι» που έσφιγγε στη «μπίλια». Τουλάχιστον αυτός ο πιο καινούργιος μηχανισμός δείχνει πιο σταθερός. Ότι βολεύει τον καθένα φυσικά

Νέο μέλος Το avatar του/της Zodd
    Υπάρχει κάποιος τρόπος να διασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα γίνει αυτό;
    Παίρνεις ένα δεύτερο (φθηνό) κινητό για να το έχεις για τη μηχανή και δεν σε νοιαζει τι θα πάθει.

Δεν χρειάζεται να έχει δική του sim. Υπάρχουν προγράμματα πλοήγησης που είτε επιτρέπουν να αποθηκεύεις διαδρομές ή/και λειτουργούν offline. Aν κάποια στιγμή χρειαστεί internet ανοίγεις hotspot στο κύριο κινητό και κάνεις την δουλειά σου.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zodd Προβολή μηνύματος
    Παίρνεις ένα δεύτερο (φθηνό) κινητό για να το έχεις για τη μηχανή και δεν σε νοιαζει τι θα πάθει.

Δεν χρειάζεται να έχει δική του sim. Υπάρχουν προγράμματα πλοήγησης που είτε επιτρέπουν να αποθηκεύεις διαδρομές ή/και λειτουργούν offline. Aν κάποια στιγμή χρειαστεί internet ανοίγεις hotspot στο κύριο κινητό και κάνεις την δουλειά σου.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βάση για κινητό τηλέφωνο στο τιμόνι
    από island στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2017, 15:50
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΦΥΣΗ
    από tilo_wolff στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2007, 10:32
  3. Φλαντζοκολα, μπορεί να κάνει ζημιά?
    από mixalisX στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2007, 20:54
  4. Τι μπορεί να κάνει το γυναικείο μυαλό
    από Zorbas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2006, 19:49
  5. Ποια ειναι η καλυτερη βελτιωση που μπορει να κανει κανεις Α.Turbo Β.Compressor C.Nos?
    από pavlaras1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2005, 11:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF