Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Cremona-Paddy’s Race days 18-20/4

Παλαιό μέλος

Cremona-Paddy’s Race days 18-20/4

Ώρα να δοκιμαςω το νέο Ninja και το Απριλια στην πίστα της Κρεμονας.
    Βέβαια αυτή τη φορά είναι υπάρχει και ένας αγώνας αντοχής. Το πως θα πάει δεν ξέρω αλλά θα μάθουμε! Αμα κάποιος έχει πάει στην Κρεμονα και έχει καμία συμβουλή είμαι ανοιχτός

Δυστυχώς η μάνα μας έκανε χουνερι και δεν μπόρεσα να πάω στο Μιζανο ούτε να παραλάβω το 899 που ζαχαρωνω από πέρσι. Αντ’ αυτών έψαχνα αίμα για το χειρουργείο και ετοίμαζα το σπίτι για να είναι άνετη όταν γυρίσει..
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_3993.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	109,2 KB 
ID:	461198

Παλαιό μέλος
    Και εδώ είναι το πρόγραμμα..

Όνομα:	IMG_3994.jpg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	117,1 KB 
ID:	461199

Όνομα:	IMG_3995.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	461200

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Περαστικά/Καλή ανάρρωση στη μητέρα σου, και καλά να περάσεις στη πίστα!

Θέλουμε φωτογραφίες και video!!

Περαστικά βρε raceboy.
    Δώσε υλικό από Cremona, να περάσεις όμορφα
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Καλή ανάρρωση να έχει η μητέρα σου και όλα καλά από εδώ και πέρα

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστώ πολυ κύριοι!
    Εννοείται ότι θα παιχτεί υλικό!

Παλαιό μέλος
    Τέλος το αγωνιστικό διήμερο!
    Απίστευτη εμπειρία, πάλευα με τον πόνο τις πρώτες δυο μέρες λόγο θεσης οδηγησης του απριλια στο πρώτο σεσιον της παρασκευης και με γρίπη την σήμερα αλλά κατάφερα να βρω τα πατήματα μου και να ρίχνω τον χρόνο σταθερά απ τον αγώνα αντοχής και μετά.

Αμα δεν εχεζα το quali θα μιλούσαμε για αλλά αποτελέσματα.

Όνομα:	D0CE3C96-86C3-47B0-9671-BC93771B9269.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	52,7 KB 
ID:	461568

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Τέλος το αγωνιστικό διήμερο!
    Απίστευτη εμπειρία, πάλευα με τον πόνο τις πρώτες δυο μέρες λόγο θεσης οδηγησης του απριλια στο πρώτο σεσιον της παρασκευης και με γρίπη την σήμερα αλλά κατάφερα να βρω τα πατήματα μου και να ρίχνω τον χρόνο σταθερά απ τον αγώνα αντοχής και μετά.

Αμα δεν εχεζα το quali θα μιλούσαμε για αλλά αποτελέσματα.

Όνομα:	D0CE3C96-86C3-47B0-9671-BC93771B9269.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	52,7 KB 
ID:	461568
    Ωραίος ο Reg!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Ωραίος ο Reg!
    Ευχαριστώ Rage! Η αλήθεια είναι ότι είχα τρελό mental block. Οι αισθήσεις είναι τέρμα διαφορετικές και πρωτόγνωρες.
    Το μηχανάκι δεν είναι στοκ και εγώ δεν είχα καβαλησει ΠΟΤΕ μηχανή με τόσα άλογα και χωρίς ΙΧΝΟΣ ηλεκτρονικών.
    Στις αλλαγές 3ες-4η βγαίνοντας στην μεγάλη ευθεία ξεμυταγε και μου έριχνε χαστούκια το τιμόνι!
    Όταν με την βοήθεια των δυο γρήγορων της πίστας (ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠ ΤΑ ΛΙΓΑ) για την αλλαγή των κλιπ ον και της στάσης κατέβηκα 4 δευτερολεπτα…

Βέβαια δεν μπόρεσα να ξεμπλοκαρω και να πέσω στα φρένα μετά τα 250 μέτρα αλλά στα 260(κοντέρ), το κράνος να σηκώνεται και το χώμα να έρχεται ήθελε @@ που εγώ δεν είχα! Το ίδιο και στην Κ1 που Φρέναρα πολυ νωρις! Την επόμενη φορά!Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_4191.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	102,8 KB 
ID:	461569

Παλαιό μέλος
    Απ την στιγμή που είμαι κρεβατωμένος και έχω την άνεση του χρόνου μαζί με πονοκέφαλο είπα να γράψω πέντε μαλακιες και οποίος τις διαβάσει τις διάβασε!

Διοργάνωση- Paddy’s race days: οι τύποι ήταν απίστευτοι! Τα briefings ήταν στα Ελβετικά γερμανικά όποτε δεν κατάλαβα Χριστο, πήγαινα μετά στον Πατρίκ και τον ζάλιζα να μου τα πει στα Αγγλικά. Νταξει είναι αρκετά self explanatory και δεν είδα μαύρη σημαία άρα κάτι έκανα καλά.

Πίστα-Cremona:
    Η πίστα είναι λίγο έξω απ την πόλη. Το κάθε μποξ έχει δικιά του τουαλέτα και ντουζ. Όποτε δεν χρειάζεται κάποιος να κλείσει ξενοδοχείο όποτε το κόστος μειώνεται ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ! Το συνεργείο/λαστιχαδικο είναι πολυ φθηνό και πραγματικά αν δεν φέρεις καινούργια λάστιχα δεν αξίζει να πάρεις μτχ εκτός πίστας. Επίσης αμα εισαι στην Ελβετία αξίζει να αλλάξεις τα λάστιχα εκεί και όχι στην χώρα σου, γιατί το κόστος είναι 60€ μπρος-πίσω. Ελβετία είναι 140.
    Τώρα σε αυτά που μετράνε.

Η πίστα έχει τα πάντα, από γρήγορες στροφές μέχρι πολυ τεχνικές. Η άσφαλτος είναι σε πολυ καλή κατάσταση αλλά υπάρχουν δυο τρία σημεία που εγώ σαν πρωτάρης είχα φόβο. Το πρώτο είναι ένα φρεάτιο?! μεσα στην πίστα μετά την ευθεία στο τέλος της παραμπολικα που χρησιμοποιούσα σαν turn in reference point. Το δεύτερο είναι η τελευταία αριστερή πριν την έξοδο στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού. Είναι πραγματικά κατηφορική με ένα περίεργο ανέβασμα σαν μικρή fake καρουζέλ..

Ο οδηγός: σε πολλά σημεία έκανα ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη. Ευτυχώς δεν μου κόστισαν. Το χειρότερο ήταν στην μεγάλη ευθεία που προσπαθώ να προσπεράσω δυο μηχανάκια (ανάμεσα) στα φρένα και ο μαν αριστερά μου κάνει τραγικά late turn in εγώ έχω πέσει στα φρένα το μηχανάκι ΝΑ μην σταματάει και να ψαρεύει στην ουρά. Εγώ σαν άπειρος αντί να κάνω focus στην στροφή έκανα focus ευθεία στα χώματα. (Κοιτάς εκεί που θες να πας).

Οι τριγύρω:

Μοιραζόμουν το μποξ με δυο απ τους πιο γρήγορους οδηγούς στην πίστα, πολυ κοντά στην ηλικία μου και με βοήθησαν παρα πολυ. Ο Αλε μου είπε τι να αλλάξω και παρακολουθούσε τα σεσιον μου απο ένα σημείο και μετά και ο έτερος short king ο Μισα που ανέβηκε στο μηχανάκι για να με βοηθήσει να σεταρω τα clip ons και να μου εξηγήσει τι πρέπει να ψάξω.

Στα των αγώνων τώρα:
    Είχαμε κάτι ενδοοικογενειακα δράματα πριν ξεκινήσω την superpole γιατί εκείνη την ώρα επιασε τον φίλο μου να ξεζανταρει το μηχανάκι γιατί δεν ήθελε να πληρώσει 20€ να του το κάνει ο Λουίτζι στο συνεργείο της πίστας και ήθελε βοήθεια. Δεν μπήκα ΠΟΤΕ στο σεσιον με αποτέλεσμα να κάνω τους χειρότερους χρόνους που έχω κάνει και να ξεκινήσω τέρμα πίσω.

Τελειώνει αυτό πάμε στον αγώνα αντοχής. Ο φίλος μου που τρέχαμε στην ίδια ομάδα έβγαλε την στρατηγική και θα πήγαινε πρώτος εκείνος για 40 λεπτά, μετά εγώ για 20 και μετα οι άλλοι δυο και τελευταίο στιντ εγώ.
    Τελικά το έριξε στο σορολοπ, παράτησε το μηχανάκι χωρίς κουβέρτες κτλ και αραζε και μιλούσε. Εγώ ήξερα ότι έχω περίπου 2 ωρες και προσπαθούσα να μπω στο μικρόκοσμο μου.
    3.30 είναι ο αγώνας και έρχεται και με ρωτάει στις 3.18 τι ώρα ξεκινάμε. Του λέω 3.30 και εκείνη την ώρα τον πιάνει πανικός και θυμάται ότι το μηχανάκι ειναι με κρύα σλικ. Τελικά βγάζω τα πολιτικά βάζω στολές και μπαίνω εγώ πρώτο σεσιον. Πήγε αρκετά καλά και έριχνα τους χρόνους σε κάθε γύρο στον 5ο γύρο βενζίνη γιόκ. Βγάζω πόδι για να κάνω σινιάλο χωρίς να κόψω ρυθμό, φτάνω στην μεγάλη ευθεία που έχεις χρόνο να "ηρεμήσεις λίγο" και σκέφτομαι ότι είναι μαλακες και δεν είναι σίγουρα έτοιμοι. Τελικά έκανα άλλους δυο γύρους, και βγήκα στον 8. Μετά λέω δεν κάνω άλλο στιντ βρείτε τα μόνοι σας. (Είμαι ντίβα) το φιλαράκι μου είχε 2 εξόδους και ένα pit drive through οποτε χάθηκε το podium.

Την επόμενη μέρα είχα το superpole που ήταν flying start και ξεκινώντας από πίσω με τα χιλιαρια δεν υπήρχε πιθανότητα να γίνει κάτι. Έκανα έναν μοναχικό αγώνα. Γιατί οι από πίσω μου ήταν πολυ πιο αργοί και εγώ δεν μπορουσα να φτάσω τους μπροστά όποτε τελειωσε ο αγώνας, πακεταρα και γύρισα στην Ελβετία απ τον χιονισμένο Valais.

Όνομα:	fca28781-bab7-4070-abaf-f40c6512e93e.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	100,8 KB 
ID:	461573

Racer excuses:
    Παρασκευή ήμουν κουρασμένος και με 3 ώρες ύπνο.
    Σάββατο πονούσα παντού λόγο κακής θέσης στο RS660
    Κυριακή ήμουν άρρωστος και ο πόνος στον αστράγαλο παρέμεινε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Ελα ρε φιλε,σχολιασα στο fb στη δημοσιευση σου και μπαινω τωρα εδω και βλεπω τις ιδιες φωτο!Ωραιος λοιπον και απο δω!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Ελα ρε φιλε,σχολιασα στο fb στη δημοσιευση σου και μπαινω τωρα εδω και βλεπω τις ιδιες φωτο!Ωραιος λοιπον και απο δω!
    Ευχαριστώ πολυ! Δυστυχώς δεν έχω ακόμα το υλικό απ τους φωτογράφους της πίστας! Ότι βγάλαμε εκείνη την ώρα με τα κινητά!

Παλαιό μέλος
    Δυο νέες φωτο.
    (Δεν τις πήρα όλες γιατί 150 δεν μου δίνονται)

Όνομα:	IMG_4238.jpg 
Προβολές:	49 
Μέγεθος:	62,9 KB 
ID:	461589

Όνομα:	IMG_4239.jpg 
Προβολές:	49 
Μέγεθος:	62,6 KB 
ID:	461590

Μέλος
    150 για όλο το υλικό; Αλλιώς πάει με το κομμάτι;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    150 για όλο το υλικό; Αλλιώς πάει με το κομμάτι;
    Αυτό ακριβώς αλλά το υλικό που είδα δεν με ξετρέλανε και δεν ήμουν θεαματικός αρκετά για να πω δεν μαμεις δώστα γιατί είναι επικό!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM Mania 18 - 20 /11/2011
    από sotos 8 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 17:20
  2. Εντουράδικο 3ήμερο στη Κρήτη (18 - 20 Απριλίου 08)
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2008, 18:49
  3. Track Day 18/4 αλλαγή..
    από jarv στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2007, 11:38
  4. Track Day 18/10/2006 ΜΕΓΑΡΑ
    από div400 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2006, 09:45
  5. Track Day 19-20 Μαρτίου