Καλησπέρα σε όλους, έχω τη γιαγιά αφημένη στο γκαράζ στο πατρικό μου εδώ και 2 χρόνια και παρότι πλέον κινούμαι με το scooter έλεγα να της δώσω μια μικρή πνοή ζωής... βασικά να την περάσω σερβις+ΚΤΕΟ μηπως βγει για καμια βολτα εκτός πόλης. Το πρόβλημα και εδώ θέλω τις συμβουλές σας, δεν είμαι σίγουρος αν περνάει ΚΤΕΟ με τα ελαστικά που φοράει (DOT 2017) παρότι αυτά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και αφού δε θα γίνεται συχνή χρήση μου είναι δύσκολο να δικαιολογήσω αγορά νέου σετ. Έχω βρει σετ νεότερων μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση και καλή τιμή αλλά η πίσω διάσταση είναι διαφορετική, απο το τωρινά 130-70-17 εκείνο είναι 150-60-17. Το μοντέλο μου (kawa er5) απο ότι έχω διαβάσει είναι κάπως περιβόητο για το μικρό πίσω ελαστικό και αρκετός κόσμος βάζει μεγαλύτερο, έως και τη συγκεκριμένη διάσταση που είπα πάνω. Στο μυαλό μου άντε να χάσει λίγο σε επιτάχυνση, και ίσως λίγο σε πλάγιασμα. Δεν οδηγώ για επιδόσεις, οπότε τα συγκεκριμένα δε με ενδιαφέρουν. Τι λέτε; Είναι χαζή ιδέα η στέκει;
Edit γιατί το είχα απορία, άραγε περνάνε ΚΤΕΟ αν το ελαστικό είναι σε καλή κατάσταση παρότι του ΄17;