Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: CF moto 300 nk

Νέο μέλος

CF moto 300 nk

Καλημέρα σε όλους, μόλις πήρα το α2 και κοιτάζω για να πάρω πρώτη μηχανή, καθώς προηγουμένως είχα ένα παπί honda astrea grand. Το budget είναι χαμηλό και ενδιαφέρομαι για λίγα κυβικά, καθώς το θέλω για καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη και για καμιά εκδρομή μαξ 200-250 χιλιόμετρα. Κοιτάζω το cf moto 300 nk μιας που έχω ακούσει μερικά θετικά πράγματα (είδα και ένα thread εδώ στο φόρουμ από παλικάρι που έχει το 250 nk και έχει αναλύσει κατατοπιστικά τις εντυπώσεις του τα χρόνια αυτά που το έχει) και φαίνεται τίμιο για τα λεφτά του στα 3900 ευρώ. Θέλω να το κρατήσω μερικά χρόνια προτού πάω για μεγαλύτερο, το όνειρο είναι το z650 rs της kawasaki, γενικά μου αρέσουν τα γυμνά . Πιστεύετε θα με καλύψει γι αυτό που το θέλω; Είναι αξιόπιστο το μηχανάκι δεδομένου ότι έχει κυκλοφορήσει κάποια χρόνια τώρα; έχει βγάλει σημαντικά προβλήματα (στο thread που προανέφερα το παλικάρι ανέφερε ότι είχε διαρροή στο ψυγείο γύρω στα 50 χιλιάδες χιλιόμετρα, πράγμα που με προβλημάτισε λίγο, γιατί μου φαίνονται λίγα τα χιλιόμετρα για τέτοια ζημιά, στο astrea είμαι στα 105 χιλιάδες χιλιόμετρα πρώτο χέρι, το έχω λιώσει και δεν έχει βγάλει κάποιο αντίστοιχο σοβαρό πρόβλημα για παράδειγμα, ψυγείο δεν έχει, αλλά εννοώ κάτι σοβαρό θέμα αντίστοιχο διαρροής ψυγείου); είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι φοράει κάποια επώνυμα πράγματα πάνω του παρότι έχει χαμηλή τιμή (έχει π.χ. δισκόφρενα j huan, abs continental); το ρωτάω μήπως κι έχουν γίνει εκπτώσεις στο μοτέρ εσωτερικά για να τα φοράει αυτά... Επίσης, κοιτάζω το voge 300 ds αλλά πιο πολύ μ αρέσει το γυμνό της cf moto και επίσης μου φαίνεται πιο ποιοτικό, όπως τα είδα και τα δύο από κοντά σε αντιπροσωπεία (ακόμη δεν τα οδήγησα γιατί περιμένω να εκδοθεί και επίσημα το δίπλωμα για να τα κάνω test drive).
    Τελευταία τροποποίηση από xXzyxXx95; 15/05/2025 στις 12:11.

Μέλος
    Αξιόπιστο είναι ναι. Γενικά τα CF-Moto είναι.
    Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα 300αρια της Voge, τα γυμνά (AC, ACX). Μην τα βλέπεις από τις φωτογραφίες που είναι χάλια στο site τους. Δες τα από κοντά.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skritikos Προβολή μηνύματος
    Αξιόπιστο είναι ναι. Γενικά τα CF-Moto είναι.
    Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα 300αρια της Voge, τα γυμνά (AC, ACX). Μην τα βλέπεις από τις φωτογραφίες που είναι χάλια στο site τους. Δες τα από κοντά.
    Το αυτό....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xXzyxXx95 Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα σε όλους, μόλις πήρα το α2 και κοιτάζω για να πάρω πρώτη μηχανή, καθώς προηγουμένως είχα ένα παπί honda astrea grand. Το budget είναι χαμηλό και ενδιαφέρομαι για λίγα κυβικά, καθώς το θέλω για καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη και για καμιά εκδρομή μαξ 200-250 χιλιόμετρα. Κοιτάζω το cf moto 300 nk μιας που έχω ακούσει μερικά θετικά πράγματα (είδα και ένα thread εδώ στο φόρουμ από παλικάρι που έχει το 250 nk και έχει αναλύσει κατατοπιστικά τις εντυπώσεις του τα χρόνια αυτά που το έχει) και φαίνεται τίμιο για τα λεφτά του στα 3900 ευρώ. Θέλω να το κρατήσω μερικά χρόνια προτού πάω για μεγαλύτερο, το όνειρο είναι το z650 rs της kawasaki, γενικά μου αρέσουν τα γυμνά . Πιστεύετε θα με καλύψει γι αυτό που το θέλω; Είναι αξιόπιστο το μηχανάκι δεδομένου ότι έχει κυκλοφορήσει κάποια χρόνια τώρα; έχει βγάλει σημαντικά προβλήματα (στο thread που προανέφερα το παλικάρι ανέφερε ότι είχε διαρροή στο ψυγείο γύρω στα 50 χιλιάδες χιλιόμετρα, πράγμα που με προβλημάτισε λίγο, γιατί μου φαίνονται λίγα τα χιλιόμετρα για τέτοια ζημιά, στο astrea είμαι στα 105 χιλιάδες χιλιόμετρα πρώτο χέρι, το έχω λιώσει και δεν έχει βγάλει κάποιο αντίστοιχο σοβαρό πρόβλημα για παράδειγμα, ψυγείο δεν έχει, αλλά εννοώ κάτι σοβαρό θέμα αντίστοιχο διαρροής ψυγείου); είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι φοράει κάποια επώνυμα πράγματα πάνω του παρότι έχει χαμηλή τιμή (έχει π.χ. δισκόφρενα j huan, abs continental); το ρωτάω μήπως κι έχουν γίνει εκπτώσεις στο μοτέρ εσωτερικά για να τα φοράει αυτά... Επίσης, κοιτάζω το voge 300 ds αλλά πιο πολύ μ αρέσει το γυμνό της cf moto και επίσης μου φαίνεται πιο ποιοτικό, όπως τα είδα και τα δύο από κοντά σε αντιπροσωπεία (ακόμη δεν τα οδήγησα γιατί περιμένω να εκδοθεί και επίσημα το δίπλωμα για να τα κάνω test drive).
    Από την περιγραφή που δίνεις για τον ευατό σου και την χρήση που θες να κάνεις, φαίνεται να είναι το ιδανικό μοτό για εσένα.

Στην θέση σου, το είχα πάρει εχθές.

Εγώ θα έπαιρνα το 450.

Το ψυγείο που λες, ότι είχει διαρροή είτε το καθεαυτό ψυγείο ή ήθελε απλά σφίξιμο κανάς σωλήνας;

Ακόμα και στην περίπτωση του ψυγείου, είναι φτηνά σαν ανταλλακτικά στα κινέζικα, δλδ παίζει το καθεαυατό ψυγείο να έχει 100 ευρώ. Στα 50.000 χλμ, ένα ψυγείο, ακόμα και αν έχει λήξει η εγγύηση, δεν είναι κανά φοβερό κόστος.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις, θα πάω να κάνω κι ένα test ride και στο cf και στα 300αρια της voge από βδομάδα που θα έχω και το δίπλωμα και θα επανέλθω

Κάτι άλλο πιστεύετε αξίζει να κοιτάξω σε αυτό το budget; π.χ. έχω ακούσει μερικά θετικά πράγματα και για τα beneli σε αυτά τα κυβικά.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Το αυτό....
    Καλησπέρα, είδα στο προφίλ σας ότι είστε κάτοχος voge μηχανής, αν επιτρέπεται, τι εντυπώσεις έχετε από αυτήν μέχρι στιγμής; την έχετε χρόνια; έχει βγάλει τυχόν θέματα; Ευχαριστώ!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xXzyxXx95 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα, είδα στο προφίλ σας ότι είστε κάτοχος voge μηχανής, αν επιτρέπεται, τι εντυπώσεις έχετε από αυτήν μέχρι στιγμής; την έχετε χρόνια; έχει βγάλει τυχόν θέματα; Ευχαριστώ!

Προς τα υπόλοιπα μέλη: Τα βλέπετε αλήτες, τσογλάνια, τσαντάκηδες;;;; έτσι θέλω να μΕ μιλάτε!

Ναι παλικάρι, είχα το AC 300 και τώρα το 500. Ευχαριστημένος αμφότερα και από τα 2! Μηδέν θέματα.
    Απλά επειδή είχα για αρκετά χρόνια μεγάλο μονοκύλινδρο, (aprilia strada) το 300 μου φάνηκε "λίγο" και για αυτό το έδωσα για το 500.
    Αν μπορέσεις να κάνεις υπέρβαση στο budget σου, πάρε το 500, έχει 6.000 καινούργιο και δίνω το δικό μου, 2 ετών με 22.000 χλμ. 4.500 € αν σε ενδιαφέρει, άριστο, πλήρες με σχάρα αξίας 140 ευρώ και βελτιωμένη σέλα. Απλώς πλέον θέλω να πάω σε μεγαλύτερο.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Προς τα υπόλοιπα μέλη: Τα βλέπετε αλήτες, τσογλάνια, τσαντάκηδες;;;; έτσι θέλω να μΕ μιλάτε!

Ναι παλικάρι, είχα το AC 300 και τώρα το 500. Ευχαριστημένος αμφότερα και από τα 2! Μηδέν θέματα.
    Απλά επειδή είχα για αρκετά χρόνια μεγάλο μονοκύλινδρο, (aprilia strada) το 300 μου φάνηκε "λίγο" και για αυτό το έδωσα για το 500.
    Αν μπορέσεις να κάνεις υπέρβαση στο budget σου, πάρε το 500, έχει 6.000 καινούργιο και δίνω το δικό μου, 2 ετών με 22.000 χλμ. 4.500 € αν σε ενδιαφέρει, άριστο, πλήρες με σχάρα αξίας 140 ευρώ και βελτιωμένη σέλα. Απλώς πλέον θέλω να πάω σε μεγαλύτερο.
    Ευχαριστώ πολύ, θετικό το ότι δεν είχαν κανένα θέμα, δυστυχώς δεν μπορώ να πάω παραπάνω στο budget αλλά θα κοιτάξω το ac 300 την επόμενη βδομάδα και θα ρωτήσω αν το έχουν διαθέσιμο και για test ride να το δοκιμάσω. Να πω την αλήθεια για τη χρήση που θέλω το μηχανάκι δεν νομίζω να χρειαστώ κάτι για πάνω από 300 κυβικά για την ώρα, τώρα στο μέλλον μακάρι να είναι η οικονομική κατάσταση καλύτερη και γιατί όχι να πάω και σε ένα μεγαλύτερο

Μέλος
    Είναι πολύ ωραίο το ταξίδι αυτό που ξεκινάει τώρα για εσένα.

Θα έλεγα επειδή πρόσφατα έκανα και εγώ την αρχή τα εξής:

1) να έχεις τα μάτια σου 14
    2) να έχεις στο νου να εξασφαλίσεις μπάτζετ και για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού (εκτός από την προστασία που προσφέρουν κάνουν πολύ πιο ωραία την αίσθηση που αποκομίζει ο αναβάτης)
    3) να ρωτήσεις πριν ξεκινήσεις για test ride εάν όντως δίνουν σε νέο κάτοχο διπλώματος (έχω μια αμυδρή υποψία ότι απαιτεί τουλάχιστον ένα έτος κτήσης αλλά μακάρι να είναι λάθος)

Σε ότι και να επιλέξεις να είσαι πάντα όρθιος και ασφαλής. Καλώς ήρθες στον κόσμο του δικυκλισμού

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Είναι πολύ ωραίο το ταξίδι αυτό που ξεκινάει τώρα για εσένα.

Θα έλεγα επειδή πρόσφατα έκανα και εγώ την αρχή τα εξής:

1) να έχεις τα μάτια σου 14
    2) να έχεις στο νου να εξασφαλίσεις μπάτζετ και για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού (εκτός από την προστασία που προσφέρουν κάνουν πολύ πιο ωραία την αίσθηση που αποκομίζει ο αναβάτης)
    3) να ρωτήσεις πριν ξεκινήσεις για test ride εάν όντως δίνουν σε νέο κάτοχο διπλώματος (έχω μια αμυδρή υποψία ότι απαιτεί τουλάχιστον ένα έτος κτήσης αλλά μακάρι να είναι λάθος)

Σε ότι και να επιλέξεις να είσαι πάντα όρθιος και ασφαλής. Καλώς ήρθες στον κόσμο του δικυκλισμού
    Ευχαριστώ πάρα πολύ, όντως έχεις πολύ δίκιο σε αυτά που λες, εξοπλισμό έχω ήδη φουλ, είμαι νέος στην α2 αλλά οδηγώ παπί εδώ και μία δεκαετία. Ελπίζω να μην έχουν θέμα με το test ride, εμένα δεν μου ανέφεραν κάτι στα καταστήματα που πήγα, μου είπαν απλά μόλις έχεις το δίπλωμα στα χέρια σου έλα να το κάνεις test ride.

Παρόμοια θέματα

1. CF MOTO 450 SR
    από Dim1tris13 στο forum CFMoto
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2024, 10:28
  2. Ελαστικά για cf Moto clx 700
    από Dimmanoukas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2024, 14:24
  3. Cf moto 650 gt , 650 mt και trk 502
    από tselotrelo στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2023, 17:55
  4. CF Moto 250NK
    από GiorgosRC στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2020, 08:15
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2006, 20:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ