Καλημέρα σε όλους, μόλις πήρα το α2 και κοιτάζω για να πάρω πρώτη μηχανή, καθώς προηγουμένως είχα ένα παπί honda astrea grand. Το budget είναι χαμηλό και ενδιαφέρομαι για λίγα κυβικά, καθώς το θέλω για καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη και για καμιά εκδρομή μαξ 200-250 χιλιόμετρα. Κοιτάζω το cf moto 300 nk μιας που έχω ακούσει μερικά θετικά πράγματα (είδα και ένα thread εδώ στο φόρουμ από παλικάρι που έχει το 250 nk και έχει αναλύσει κατατοπιστικά τις εντυπώσεις του τα χρόνια αυτά που το έχει) και φαίνεται τίμιο για τα λεφτά του στα 3900 ευρώ. Θέλω να το κρατήσω μερικά χρόνια προτού πάω για μεγαλύτερο, το όνειρο είναι το z650 rs της kawasaki, γενικά μου αρέσουν τα γυμνά. Πιστεύετε θα με καλύψει γι αυτό που το θέλω; Είναι αξιόπιστο το μηχανάκι δεδομένου ότι έχει κυκλοφορήσει κάποια χρόνια τώρα; έχει βγάλει σημαντικά προβλήματα (στο thread που προανέφερα το παλικάρι ανέφερε ότι είχε διαρροή στο ψυγείο γύρω στα 50 χιλιάδες χιλιόμετρα, πράγμα που με προβλημάτισε λίγο, γιατί μου φαίνονται λίγα τα χιλιόμετρα για τέτοια ζημιά, στο astrea είμαι στα 105 χιλιάδες χιλιόμετρα πρώτο χέρι, το έχω λιώσει και δεν έχει βγάλει κάποιο αντίστοιχο σοβαρό πρόβλημα για παράδειγμα, ψυγείο δεν έχει, αλλά εννοώ κάτι σοβαρό θέμα αντίστοιχο διαρροής ψυγείου); είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι φοράει κάποια επώνυμα πράγματα πάνω του παρότι έχει χαμηλή τιμή (έχει π.χ. δισκόφρενα j huan, abs continental); το ρωτάω μήπως κι έχουν γίνει εκπτώσεις στο μοτέρ εσωτερικά για να τα φοράει αυτά... Επίσης, κοιτάζω το voge 300 ds αλλά πιο πολύ μ αρέσει το γυμνό της cf moto και επίσης μου φαίνεται πιο ποιοτικό, όπως τα είδα και τα δύο από κοντά σε αντιπροσωπεία (ακόμη δεν τα οδήγησα γιατί περιμένω να εκδοθεί και επίσημα το δίπλωμα για να τα κάνω test drive).