Θέλω να πουλήσω το hornet μου αλλά στην κατηγορία αγγελίες δεν μπορώ να ποσταρω... Γιατί;
Θέλω να πουλήσω το hornet μου αλλά στην κατηγορία αγγελίες δεν μπορώ να ποσταρω... Γιατί;
Νομίζω θες 100 μυνήματα,γράφε πιο συχνά!
Ανοιξε ενα ποστ για κινεζικα μηχανακια και κατηγορησε με εξευτελιστικο τροπο ομως, οσους τα προτιμουν
κι οτι ειναι εγκαθετοι.
Αυριο το πρωι θα βαλεις και την αγγελία σου.
Θα το έκανα αν το πίστευα ότι κάνουν μλκια, αλλά αν τα βάλεις κάτω είναι σχεδόν ίδια φάση. Παίρνεις ένα χοντα στη διπλή τιμή πες 4Κ, κάνεις τη δουλειά σου για 5 χρόνια και το πουλάς 2Κ με χασούρα 2Κ (το κόστος χρήσης του μηχανακιού). Από την άλλη παίρνεις ένα Κινέζο καινούριο με 2Κ κάνεις τη δουλειά σου για 5 χρόνια πρώτα ο Θεός και μετά το βάζεις στα σκουπίδια... χασούρα/κόστος 2Κ. Στην πρώτη περίπτωση βέβαια κυκλοφορούσες με ένα χοντα, το οποίο σημαίνει κάτι και για την ποιότητα του καβαλικέματος αλλά και σαν status. Και αν πηγαίνεις και σε ερημιές έχεις τη σιγουριά ότι θα σε γυρίσει πίσω και δεν θα σε αφήσει εκεί, κάτι πολύ σημαντικό στην περίπτωση μου. η αναξιοπιστία μπορεί να γίνει και επικίνδυνη εκτός από ταλαιπωρία
Το μηχανάκι το έχω κάτω από βαριά κουκούλα στο δρόμο με πεσμένη μπαταρία εδώ και καιρό... Επειδή το αγαπάω θέλω να το πουλήσω σε κάποιο μερακλή για να μην καταστραφεί από την ακινησία
Πιο προσεγμένος κινητήρας σε hornet 900 του 2004 δεν υπάρχει, τα λάδια του και τα φίλτρα του στην ώρα τους πάντα επί 20 χρόνια, έχει 70κ χιλιόμετρα και είναι φτιαγμένος για 1 εκατομμύριο
Τελευταία τροποποίηση από patinias; 01/08/2025 στις 18:22.
Όχι δεν το έχω βάλει ακόμα πουθενά, Θα του βάλω μπαταρία και θα βγάλω καλές φωτογραφίες για να μην ταλαιπωρούμαστε άδικα και θα το αναρτήσω κάπου, και εδώ αν μπορώ. Και θα είμαι και απόλυτα ειλικρινείς με τα λεφτά που θέλει για να γίνει μηχανάκι, το πιο ακριβό είναι τα αρσενικά στο πιρούνι, έχει σκάσει το χρώμιο και κόβει τις τσιμούχες πρέπει να αλλαχτούν αυτά, δεν το κοιτάξαμε αλλά από ότι μου είπε ο μάστορας από 250 ευρώ το κάθε ένα τουλάχιστον. Κατά τα άλλα το μηχανάκι δεν έχει πέσει ποτέ και είναι έτοιμο να φύγει με μια μπαταρία. Δεν πάω για να βγάλω λεφτά, τα τέλη που χρωστάει θέλω να πληρώσω, 750 ευρώ μαζί με τα πρόστιμα.
Και δεν έχει μετατροπές... ''βελτιώσεις'' ο θεός να τις κάνει, είναι μαμά, το μόνο που έχω κάνει είναι να βάλω 4 δόντια μικρότερο πίσω γρανάζι, το χρειάζεται αυτό, αυτό το μηχανάκι λόγω της ροπής του από πολύ χαμηλές στροφές, για ταξίδια και να μην χαλάει τόσο τα λάστιχα