Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Παράνομο παρκάρισμα και ...βιδα

Μέλος Το avatar του/της runner

Παράνομο παρκάρισμα και ...βιδα

Παρκαρα τις προαλλες παρανομα μεν πάνω σε φαρδυ πεζοδρόμιο το οποιο δεν ενοχλούσε (παντα τα προσεχω αυτα και παρακαρω πιο μακρια αν χρειαστει) ούτε τα καροτσάκια , ουτε τον διαδρομο τυφλών ουτε τους υπολοιπους πεζούς πλην ενος λακαμα που επειδη ήμουν πάνω στο πεζοδρόμιο ειπε να μου σεταρει μια βίδα. Σου γραφω εδω γιατι ξεχασες το παξιμαδι να μου δωσεις. Μαλλον εχει μεινει στον πάτο σου.

Το νου σας υπολοιποι, απ'εξω απο το Green Park στο κέντρο της Αθηνας. Βραδυ εγινε η δουλεια που δεν εχει καλο φωτισμο απο ενα σημειο και μετα για τις μηχανες εκει.

https://maps.app.goo.gl/4BnP7CJrLjtLDif99
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων vida 1.jpg‎   vida 2.jpg‎   green park.jpg‎  

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Χωρίς παρεξήγηση, πως το έχεις τόσο σίγουρο πως την έβαλε κάποιος;
    Ρωτάω γιατί αφενός δεν το έχω δει ξανά, έχω δει χειρότερα για τον ίδιο λόγο και ευτυχώς περισσότερα στα όρια της λογικής, (σημείωμα κ.λπ.)

Η βίδα που δείχνεις έχει πατηθεί αλλά και το σημείο του λάστιχου δίνει χώρο για να αναπηδήσει και να καρφωθεί με την κίνηση.

Αν σε εκνευρίζει η ερώτηση κερνάω καφέ (με παγωτό) όλη μέρα!

Είναι λίγο κάπως ρε γμτ, δεν θέλει κάτι σαν εργαλείο να βάλεις τόση βίδα σε κρύο λάστιχο;
    Έχω βάλει βίδες σε λάστιχο, από μέσα προς τα έξω, καθιστός με εργαλεία και θυμάμαι πόσο ζόρι είχε..

Παλαιό μέλος
    Αυτοδιάτρητη τρυπανόβιδα γυψοσανίδας 3,5Χ25

Μέλος Το avatar του/της Ilias_83
    Νομίζω ως είναι πολύ πιο εύκολο να την πάτησες, παρά να την έβαλε κάποιος.
    Πρώτο ταξίδι με τα καινούργια μου Diablo Rosso IV και λίγο μετά την Πάτρα ανάβει το TPMS. Σταματάω στο πρώτο σημείο που βρήκα και το λάστιχο έχανε τόσο γρήγορα που άκουγες τον αέρα να φεύγει. Ευτυχώς είχα ηλεκτρική τρόμπα στο backpack (δεν ξέρω τι όνειρο είχα δει) και μπόρεσα να βάλω αέρα και να πάω μέχρι το πρώτο βουλκανιζατέρ.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20240702_162119.jpg_compressed.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	61,8 KB 
ID:	464175

Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά και μάλιστα εύκολα...
    No one told you when to run,
    you missed the starting gun

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    ότι είπαν οι προλαλήσαντες, δεν παίζει να στην έχωσε κάποιος, θέλει εργαλείο και αρκετό ζόρι/χρόνο να το κάνει και με κίνδυνο να τον δουν για να μπει κάποιος σε τέτοιο κόπο.....
    Έχω "αρπάξει" κι εγώ και ουκ ολίγες φορές τέτοια "στολίδια"....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της runner
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Χωρίς παρεξήγηση, πως το έχεις τόσο σίγουρο πως την έβαλε κάποιος;
    Ρωτάω γιατί αφενός δεν το έχω δει ξανά, έχω δει χειρότερα για τον ίδιο λόγο και ευτυχώς περισσότερα στα όρια της λογικής, (σημείωμα κ.λπ.)

Η βίδα που δείχνεις έχει πατηθεί αλλά και το σημείο του λάστιχου δίνει χώρο για να αναπηδήσει και να καρφωθεί με την κίνηση.

Αν σε εκνευρίζει η ερώτηση κερνάω καφέ (με παγωτό) όλη μέρα!

Είναι λίγο κάπως ρε γμτ, δεν θέλει κάτι σαν εργαλείο να βάλεις τόση βίδα σε κρύο λάστιχο;
    Έχω βάλει βίδες σε λάστιχο, από μέσα προς τα έξω, καθιστός με εργαλεία και θυμάμαι πόσο ζόρι είχε..
    Οχι κανενα θεμα. Δινω την μεγαλυτερη πιθανοτητα απο την αποψη οτι δεν εχει μυτη προκας αλλα πιο πλακε, ειναι μεγαλη σε μηκος 35mm και το κυριοτερο οτι ειναι βιδα , δεν ειναι οτι το σωμα ειναι ισιο. Επισης στη συγκεκριμενη συντομη βολτα ημουν διπλος και δεν θεωρω οτι το πλαγιασα καθολου. Επισης η γωνια που ειχε εισχωρησει μεσα ηταν προς τα εξω. Πως στο καλο να την πήρε με το πατημα με ολα αυτα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από azar41 Προβολή μηνύματος
    Αυτοδιάτρητη τρυπανόβιδα γυψοσανίδας 3,5Χ25
    x35

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ilias_83 Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ως είναι πολύ πιο εύκολο να την πάτησες, παρά να την έβαλε κάποιος.
    Πρώτο ταξίδι με τα καινούργια μου Diablo Rosso IV και λίγο μετά την Πάτρα ανάβει το TPMS. Σταματάω στο πρώτο σημείο που βρήκα και το λάστιχο έχανε τόσο γρήγορα που άκουγες τον αέρα να φεύγει. Ευτυχώς είχα ηλεκτρική τρόμπα στο backpack (δεν ξέρω τι όνειρο είχα δει) και μπόρεσα να βάλω αέρα και να πάω μέχρι το πρώτο βουλκανιζατέρ.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20240702_162119.jpg_compressed.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	61,8 KB 
ID:	464175

Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά και μάλιστα εύκολα...
    Θεωρω η δικη σου περιπτωση ταιριαζει πιο πολυ να της πατησες. Ηταν μεγαλη σε μηκος;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    ότι είπαν οι προλαλήσαντες, δεν παίζει να στην έχωσε κάποιος, θέλει εργαλείο και αρκετό ζόρι/χρόνο να το κάνει και με κίνδυνο να τον δουν για να μπει κάποιος σε τέτοιο κόπο.....
    Έχω "αρπάξει" κι εγώ και ουκ ολίγες φορές τέτοια "στολίδια"....
    Νταξει με ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι δεν πιστευω να του παρει πανω απο λεπτο. Θα παω να το δοκιμασω οταν θα παω να τα αλλαξω

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από runner Προβολή μηνύματος
    Οχι κανενα θεμα. Δινω την μεγαλυτερη πιθανοτητα απο την αποψη οτι δεν εχει μυτη προκας αλλα πιο πλακε, ειναι μεγαλη σε μηκος 35mm και το κυριοτερο οτι ειναι βιδα , δεν ειναι οτι το σωμα ειναι ισιο. Επισης στη συγκεκριμενη συντομη βολτα ημουν διπλος και δεν θεωρω οτι το πλαγιασα καθολου. Επισης η γωνια που ειχε εισχωρησει μεσα ηταν προς τα εξω. Πως στο καλο να την πήρε με το πατημα με ολα αυτα;

x35

Θεωρω η δικη σου περιπτωση ταιριαζει πιο πολυ να της πατησες. Ηταν μεγαλη σε μηκος;

Νταξει με ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι δεν πιστευω να του παρει πανω απο λεπτο. Θα παω να το δοκιμασω οταν θα παω να τα αλλαξω
    Ρε συ, δεν έπιασες το point, είναι κόπος απλά και μόνο για να στην πει για παρκάρισμα που δεν ενοχλούσε κιόλας. Κάνει και ζέστη....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από runner Προβολή μηνύματος
    ...ημουν διπλος 1 και δεν θεωρω οτι το πλαγιασα καθολου 2. Επισης η γωνια που ειχε εισχωρησει μεσα ηταν προς τα εξω 3. Πως στο καλο να την πήρε με το πατημα με ολα αυτα;
    Αν έγραφες μόνο αυτά θα σε ρωτούσα: μήπως πάτησες καμια βίδα;

1 πάταγε καλύτερα ο πίσω
    2 είχε χώρο στο πλάι να αναπηδήσει
    3 κανένας δεν είναι τόσο μλκς.. θα την είχε βάλει πιο ίσια.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Εγω πάντως αν έμπαινα σε τέτοια διαδικασία, δε θα την άφηνα μέσα.
    Θα την έβγαζα να το βρεις πίτα.

Πιο πιθανό μου φαίνεται να την πάτησες κάπου.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2016, 18:30
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2014, 18:39
  3. Ε οχι και παράνομο το τρικάβαλο...
    από BlaSen στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 13:25
  4. Μετά τη βίδα... με πέτυχε ΚΑΙ τρελόμπαλο!
    από johnpan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2007, 19:49
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2005, 11:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ