Θα έλεγε κανείς ότι το να τελειώσουν οι διακοπές είναι από μόνο του απογοητευτικό. Αλλά η κατάσταση μπορεί να γίνει και χειρότερα. Για φανταστείτε μισή ώρα πριν φύγει το πλοίο να συνειδητοποιήσεις ότι η μηχανή δεν παίρνει μπρος και πρέπει ο φίλος σου να σε βοηθήσει να την σπρώξεις μέχρι το λιμάνι και μετά μέσα στο πλοίο. Εφιάλτης λέμε!
Πιο συγκεκριμένα όταν γυρνάω το κλειδί η μηχανή ανάβει , έχει ρεύμα και όλα τα ηλεκτρολογικά δουλεύουν, αλλά όταν προσπάθησα να την βάλω μπρος δεν έκανε τίποτα. Το μοτέρ δε γυρνούσε καν. Προσπάθησα να την βάλω σε κατηφόρα με Δευτέρα, αλλά μάταια. Το βράδυ είχε πολύ υγρασία και σκέφτομαι ότι μπορεί να έπιασε κάποιο κύκλωμα και να έκανε βραχυκύκλωμα. Το κόκκινο κουμπί το κοίταξα και το Σταντ ήταν ανεβασμένο(αν και υποτίθεται το πήγα μάστορα για να το πατεντάρει γιατί δεν δούλευε σωστά και δεν έπαιρνε μπρος η μηχανή. Μπορεί λοιπόν να μου βγάλει τέτοιο θέμα η υγρασία?
Επί του παρόντος είμαι στο πλοίο της επιστροφής και έχω καμία 5 με 7 ώρες ταξίδι ακόμα, και ευελπιστώ να είναι υγρασία που όταν στεγνώσει το μηχανάκι θα πάρει μπρος. Αλλά δεν αποκλείεται το Σταντ να είναι ένοχο.