Καλημερα σε ολους. Εχω ενα xt660x με 57.000 το οποιο χθες το βραδυ μαλλον διελυσε το σασμαν του. Το πιο πιθανο ειναι να φταιω εγω γιατι αλλαζα ταχυτητες clutchless κλεινοντας το γκαζι βεβαια, αλλα σε αλλαγη απο τριτη σε τεταρτη σε ψηλες στροφες, βαζοντας την τεταρτη ηταν σαν να γλυστρησε, δεν προχωρουσε δηλαδη με την τεταρτη ταχυτητα μεσα, εβαλα πεμπτη προχωρησα λιγο πιο κατω και σταματησα. Δεν μπορεσα να ξανακατεβασω ταχυτητα και εμεινε με την πεμπτη ταχυτητα μεσα, καλεσα οδικη και το πηγα στον μαστορα. Ο μαστορας ακομη δεν προλαβε να το ανοιξει αλλα σαν πρωτη εκτιμηση μου ειπε οτι πιθανον να εχει να κανει με το σασμαν ή με καποια φουρκετα του σασμαν.
Προφανως για να επισκευαστει , στην περιπτωση που θα ειναι σασμαν, πρεπει να ανοιχτουν τα παντα. Σε μια τετοια περιπτωση, ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το συνολικο κοστος; Ο μαστορας προτεινε ΟΧΙ γνησιες φλατζες και μου ανεφερε ενα κιτ των 200ευρω χωρις να μου αναφερει μαρκα, μαλλον ενα kit της ATHENA απο οσο εψαξα. Ειναι αξιοπιστη τετοια επιλογη;
Επισης το να ανοιχτει το να ξαναμπει το ιδιο πιστονι ακομη και με νεα ελατηρια, θα ειναι κομπλε ;
Εχω γενικα πολλες αποριες για την ολη κατασταση, ξερω οτι τα συγκεκριμενα μοτερ εχουν βγαλει σε διαφορους κατοχους προβλημα στο σασμαν και θα ηθελα να μου γραψει καποιος αν εχει παρομοια εμπειρια, με ποιον τροπο προσεγγισε και ελυσε το προβλημα.