Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: eliminator 400 vs virago 250 ( old school )

Νέο μέλος

eliminator 400 vs virago 250 ( old school )

Kαλησπερα/μερα

Δεν μπορω να αποφασισω

Εχω καταληξει σε αυτα τα δυο μοντελα, λογω του οικονομικου και των υπαρχουσων αγγελιων που βασιστηκαν σε αυτο και στον τοπο διαμονης του πωλητη.Δεν εχω την δυνατοτητα να οδηγησω καποια απο αυτα.

Και τα δυο ειναι σε πολυ καλη εως αριστη, τουλαχιστον εμφανισιακα, κατασταση με μερικα χρονια διαφορα (90's + , 2000 ) Δεν με ενδιαφερει αλλη κατηγορια , δεν με ενδιαφερουν τα...ταξιδια , ουτε ιδιαιτερα οι ανεσεις , ουτε οι συγκρισεις με συγχρονα μοντελα.Εξαλλου οδηγουσα 20 χρονια ενα marauder 250 .Με ενδιαφερει να κινουμαι στην πολη, δικαβαλο , με αξιοπρεπη ταχυτητα και να μπορω να ανεβαινω μια..ανηφορα Kαι φυσικα οι γνωμες σας για την αξιοπιστια τους , την ευρεση ανταλλακτικων , γνωστες βλαβες που βγαζουν και τον κοστος, χοντρικα, αυτων

Θελω τις ψηφους σας , ευχαριστω
    Τελευταία τροποποίηση από marauder; 10/10/2025 στις 23:26.

Το eliminator ζημιάρικο,το virago τάφος..
    Μπλέξιμο,αρχαία και τα δύο

Ο πρώην Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από marauder Προβολή μηνύματος
    Kαλησπερα/μερα

Δεν μπορω να αποφασισω

Εχω καταληξει σε αυτα τα δυο μοντελα, λογω του οικονομικου και των υπαρχουσων αγγελιων που βασιστηκαν σε αυτο και στον τοπο διαμονης του πωλητη.Δεν εχω την δυνατοτητα να οδηγησω καποια απο αυτα.

Και τα δυο ειναι σε πολυ καλη εως αριστη, τουλαχιστον εμφανισιακα, κατασταση με μερικα χρονια διαφορα (90's + , 2000 ) Δεν με ενδιαφερει αλλη κατηγορια , δεν με ενδιαφερουν τα...ταξιδια , ουτε ιδιαιτερα οι ανεσεις , ουτε οι συγκρισεις με συγχρονα μοντελα.Εξαλλου οδηγουσα 20 χρονια ενα marauder 250 .Με ενδιαφερει να κινουμαι στην πολη, δικαβαλο , με αξιοπρεπη ταχυτητα και να μπορω να ανεβαινω μια..ανηφορα Kαι φυσικα οι γνωμες σας για την αξιοπιστια τους , την ευρεση ανταλλακτικων , γνωστες βλαβες που βγαζουν και τον κοστος, χοντρικα, αυτων

Θελω τις ψηφους σας , ευχαριστω
    Κανένα από τα δύο.... Εκτός του ότι είπε ο από πάνω, είναι βαρέλια δίχως πάτο...30+ ετών μηχανές είναι, άντε βρε ανταλλακτικά κ.λ.π. χωριά που η θέση οδήγησης θα σε στείλει αργά η γρήγορα στον ορθοπεδικό...
    Δες κάτι άλλο
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Προβλήματικα απο γεννησιμιου τους.
    Φαντασου σήμερα μετά από 40 χρόνια.
    Αστό καλύτερα, εκτός ένα έχεις τάσεις μαζοχισμου.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Καλημέρα.
    Αφού επισημαίνεις ότι θέλεις μόνο αυτά τα 2 πάρε όποιο είναι σε καλύτερη κατ'ασταση,το 400 έχει μεν περισσότερη δύναμη αλλά στο virago θα βρίσκεις περισσότερα ανταλλακτικά.
    Ό,τι κάτσει καλύτερα.

το eliminator αν θυμαμαι καλα ηταν 4κυλινδρο αλλος χαρακτηρας απο αυτόν που θα ήθελες σε ενα "custom" θα σου έλεγα να κοιταξεις μήπως βρεις καποιο virago 400-535 που είναι πιο κοντα σε αυτον τον χαρακτηρα ή αν σε φτάνουν τα λεφτα (δεν ξερω ποσο πανε) καποιο intruder 800 που είχε γίνει εισαγωγη απο αντιπροσωπεια και οσο να το κανεις καποια βασικα ανταλλακτικα θα βρίσκονται
    Sekundu s`agapune n`agapisi

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από argiris34 Προβολή μηνύματος
    το eliminator αν θυμαμαι καλα ηταν 4κυλινδρο αλλος χαρακτηρας απο αυτόν που θα ήθελες σε ενα "custom" θα σου έλεγα να κοιταξεις μήπως βρεις καποιο virago 400-535 που είναι πιο κοντα σε αυτον τον χαρακτηρα ή αν σε φτάνουν τα λεφτα (δεν ξερω ποσο πανε) καποιο intruder 800 που είχε γίνει εισαγωγη απο αντιπροσωπεια και οσο να το κανεις καποια βασικα ανταλλακτικα θα βρίσκονται
    Όχι ήταν δικυλινδρο ,είχε τον ίδιο κινητήρα που είχαν τα kle 400.Aυτα που ερχοντουσαν παραεισαγωγη από Ιαπωνία.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Τα πρώτα Εliminator 400 φορούσαν το μοτέρ του gpz400
    και φυσικά ήταν 4κ.
    when life gets complicated i ride.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Τα πρώτα Εliminator 400 φορούσαν το μοτέρ του gpz400
    και φυσικά ήταν 4κ.
    Όντως,έχεις δικιο,τωρά που το γκουγκλαρα,το θυμηθηκα κι ολας.
    Δεν νομίζω να υπάρχει πάντως κανένα πια ,εν ζωή,τουλάχιστον στην Ελλάδα.
    Δυστυχώς αυτά που ζηταει ο φίλος μας,δεν θα έχουν ούτε βιδα,ειδικά στα περιφεριακα πλαστικα ,κλπ.
    Μεγάλο ρίσκο η αποκτηση τους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patsavour Προβολή μηνύματος
    .
    Δυστυχώς αυτά που ζηταει ο φίλος μας,δεν θα έχουν ούτε βιδα,ειδικά στα περιφεριακα πλαστικα ,κλπ.
    Μεγάλο ρίσκο η αποκτηση τους.
    γιαυτο του προτεινα intruder
    Sekundu s`agapune n`agapisi

Νέο μέλος
    αφου θες να κανεις τη βουτια κι οπου βγει δες και dragstar/shadow/desperado 400. δεν προσφερουν καμια ανακαλυψη αλλα μπροστα στα 2 που κοιτας δεν υπαρχει συγκριση

Παλαιό μέλος
    Είχα με την σειρά steed 400, και μετα dragstar 650, τα δύο που λες ξέχασε τα ειδικά το Kawa θα σε τρελάνουν τα καρμπυρατερ του που είναι και τετράδα, το virago Δεν παει βημα δικαβαλο, Το steed ειναι η καλύτερη σου επιλογή μιας και το μοτερ του έχει φορεθεί τοσο στο bross οσο και στο transalp το 400, βρίσκεις πάρα πολλά ανταλλακτικα στο ebay καθότι κυκλοφόρησε για παρα πολλα χρόνια και ειδικά στην Αμερική ως shadow 600 με το ίδιο σασί με το steed, πηγαίνει άνετα έως 140 το μόνο αρνητικό του το μικρό τεποζιτο που βγάζει 130-140 χλμ αυτονομία αλλα μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο έως και διπλό και γενικότερα το φτιάχνεις όπως γουσταρεις, εαν δεν εχει πολλές σκόυριες το παιρνεις άφοβα

Ο πρώην Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Εν τω μεταξύ, έχουμε μείνει μόνο μας να μιλάμε....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Εν τω μεταξύ, έχουμε μείνει μόνο μας να μιλάμε....
    Τα λέμε καλύτερα μόνοι μας

Μέλος
    Rebel 500 μπανικο;

Παρόμοια θέματα

1. Virago 250 vs Kawasaki bn 250
    από Spirakos4 στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2018, 17:55
  2. virago 250 κινητηρας απο 400
    από lio1991 στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2013, 16:35
  3. Cb 400 vs Hornet 250
    από atzimpourdakas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2011, 22:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ