Καλησπέρα,
Είμαι νέος οδηγός κατηγορίας Α2 και σκέφτομαι να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή. Εχοντας budget 3.100-3500max η αναζήτηση είναι αρκετά περιοριστική. Η χρήση που θα κάνω θα είναι κυρίως μέσα στην πόλη αλλά σίγουρα θα πάω και κάποιο ταξιδάκι καθώς επίσης όλο και κάποιο χωματόδρομο θα συναντήσω σε κανα νησί, βουνό κλπ.
Έχω βρει ενα Voge 300ds σε σχετικα καλη κατασταση με μικροφθορές και ένα ράγισμα στο κάγκελο, 3ο χέρι, 24000χλμ, με συναγερμό, μπαγκαζιερα 45L και μαξιλαράκι για τον οδηγό στα 2.990ευρω.
Επίσης έχω βρει ενα Voge 500ds σε σχετικα καλή κατάσταση και αυτό με φυσιολογικες φθορές, 2ο χέρι, 40000χλμ, χρειάζεται αλλαγή λάστιχο, με μπαγκαζιερα 47L, σαμάρια με τις βάσεις τους 40L, και χούφτες Voge στα 3.400ευρώ. Έχω σκοπό να κοιτάξω και κάποιες XT αλλά δεν ακούω καλα λόγια ειδικά για τις 2γεν που είναι στην κατηγορία του Α2. Εν ολίγοις είμαι λίγο στα χαμένα δεν ξέρω προς τα πού να κινηθώ, ποια επιλογή από τις δύο Voge είναι η καλύτερη κλπ και θα εκτιμούσα γνωμούλες.![]()