βασικα καλησπερα σας....και μια που η τουρκια εγινε φετος δημοφηλης προορισμος παραθετω το συντομο οδοιπορικο μου
και επειδη μπλα μπλα χωρις φωτο δεν γινεται εβαλα και μερικες .......(ειναι απο καμερα αλλα αναγκαστηκα να το τρεξω στην tv και να τις βγαλω ,οποτε συνχωρεστε με)
ΦΛΑΣΙΑ![]()
Σεπτεβρης,καφεδακι με την παρεα και συζητηση για μηχανες(τι αλλο?)και ριχνω την ιδεα για εκδρομη κωνσταντινουπολη.....κοντα ειναι ....ΣΚ ειναι...αντε παμε??
ναι ναι ...μεσαααααα συμφωνοι ολοι
μια βδομαδα πριν ξεκινησουμε τους παιρνω τηλ."παμε για την πρασινη?" και εισπρατω την πρωτη φολα "ξερω γω .....επιασε κρυο ...δεν πηρα και την κορντουρα.....αστο καλυτερα" ο ενας.
νο2 τηλ.."κανονισα με την γκομενα και ενα αλλο ζευγαρι για σπιτι"
οκ λοιπον και αν με ξαναδειτε γραφτε μου:mad ειπα
εφοδιαζομαι με τα σχετικα εγγραφα,εξοπλισμο στο φουλ(λαστιχα νεα ,σερβις οκ),νερα,φραπεδες,τσιγαρα και ετοιμος,(ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΩ HOTEL) χυμα με λιγα λογια.
α ναι και δεν ξαναειδα το" εξπρες του μεσονυχτιου"
εφτασε η παρασκευη για αναχωρηση(1800) ,το μονο ελεγα να μην βρεχει ,κομματια απο την δουλεια εγω αλλα οταν καβαλησα την μηχανη κατι εγινε και το ηθικο στο 110%,ξανανιωσα.
ΣΤΟΧΟΣ 1
τι τοθελα και τοπα,ξεκιναω με βροχη απο θεσσαλονικη
![]()
σκοπευα να φτασω ξανθη για διανυκτερευση.........ευτυχως η βροχη σταματησε (μεχρι Ρεντινα σπαστηκα λιγο),και να λοιπον η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ μπροστα μου. φουλ γκαζια και φτανω γρηγορα στην Καβαλα. Πινω δυο γουλιες γλυκυβραστο και ενα τσιγαρο και ξεκιναω![]()
ουτε μια μηχανη στον δρομο,σε λιγο φτανω και Ξανθη.
αφου εκανα νεοαποφασισα να συνεχισω και να καταληξω Αλεξανδρουπολη,περιπου στις 2200 και κατι .
Αρχισε να τρυπαει και η υγρασια οποτε.................................
Βρισκω ενα special hotel εξω απο την πολη με παρκιν(βασικο!) και αραζω(την προηγουμενη μερα ειχαν διανυκτερευσει εκει κομβοι μηχανες οπως εμαθα)........σημερα τιποτα![]()
ΞΥπναω 0730 ,τρεχω για πρωινο(εφαγα για 2 μερες),τσιμπαω και μερικα φακελακια καφε και την κοπαναω. Η μερα ηταν TELEIA TELEIA για οδηγηση και σε μιση ωρα φτανω στα συνορα.
![]()