Ποιά είναι? Σε σχέση με το "κανονικό"?
Διάβαζα ένα παλιό κείμενο για το ΧΤ κι έλεγε πόσο επαναστατικό ήταν που κάποια στιγμή πέρασε στο front axle mount...
tia
Ποιά είναι? Σε σχέση με το "κανονικό"?
Διάβαζα ένα παλιό κείμενο για το ΧΤ κι έλεγε πόσο επαναστατικό ήταν που κάποια στιγμή πέρασε στο front axle mount...
tia
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Άλλους μπινελικώνουμε και από άλλους "την βρίσκουμε" ...
![]()
![]()
![]()
Βρε Κωστάκη μου καλέ, αν αρχίσουμε τα (+) και τα (-), ΧΩΡΙΣ να εξηγούμε περί τίνος πρόκειται, θα μιλάμε οι δυο μας (άντε και κανα-δυο ακόμη...).
Και ΟΧΙ, δεν θα το κάνω εγώ![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Λοιπόν....
Τι είναι το front axle mount;
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε κουμπάροι πλάκα με κάνετε???
Θα σας καταγγείλω στον αρθρογράφου του γνωστού αυτού περιοδικού!¨
Να ενα παραδειγμα front axle mount (δε βρήκα καλύτερο στο google). Σε παλιότερα enduro ή γενικώς σε πηρούνια που δεν είναι USD φαίνεται πολύ πιο έντονα. Δηλαδή το καλάμι συνεχίζει λίγα εκατοστά χαμηλότερα από τον άξονα του τροχού.
![]()
---
ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΚΑΝΟΝΙΚΟ" ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ???Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Kαι προφανώς όλοι καταλάβαμε ποιο ονομάτισα "κανονικό". Δεν ξέρω αν υπαρχει όρος.
NO BOOTS,
NO JACKETS,
NO HELMETS,
JUST BALLS.
Απ'όσο μπορώ να γνωρίζω, το front το βλέπουμε μόνο σε enduro. Αρχικά κι εμένα καλύτερο μου φαίνεται το νορμαλ, αλλά ίσως το προτέρημα του front είναι ότι με το μεγαλύτερο μήκος καλαμιού έχεις 'χώρο' για μεγαλύτερη προοδευτικότητα και αντοχή...?
---
Είσαι σίγουρος οτι είναι καλύτερο?![]()
Μάλλον αναγκαστικά λόγο μήκους μου φαίνεται το κάναν.
Γιατί απο προοδευτικότητα δεν παίζει να είναι καλύτερη, σε αντοχή δεν νομίζω, είναι αφόρτιστο κάτω απο τον άξονα.
Πάντως δεν αλλάζει έτσι κι αλλιώς οπότε![]()
![]()
![]()
![]()
βολευόμαστε με ότι έχουμε.
Εμενα να με συγχωρατε αλλα δεν θα εκφερω γνωμη επι του θεματος γιατι πολυ απλα δεν γνωριζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Kαι προφανώς όλοι καταλάβαμε ποιο ονομάτισα "κανονικό". Δεν ξέρω αν υπαρχει όρος.
Μια ερτωτησουλα θα ηθελα να κανω μονο ρε παιδια, τι ειναι αυτο το "μαραφετι" που ειναι παραληλο στο USD καλαμι και μιαζει με εμβολακι???![]()
εγώ θα το έλεγα σταμπιλιζατερΑρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
Εμενα να με συγχωρατε αλλα δεν θα εκφερω γνωμη επι του θεματος γιατι πολυ απλα δεν γνωριζω.
Μια ερτωτησουλα θα ηθελα να κανω μονο ρε παιδια, τι ειναι αυτο το "μαραφετι" που ειναι παραληλο στο USD καλαμι και μιαζει με εμβολακι???![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αναρτηση στην αναρτηση ρε τσουκ!?!??!?
Μετρητικό όργανο για τηλεμετρία είναι μάλλον...
---
μα ξερω γω;;Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
εγω και το axle και που το είχα, άγνωστο μου ήταν!
:rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Για να μετραει την βυθιση του πιρουνιου!?Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Πολυ πιθανοοοοοο! Και extreme, γιατι να θελουν αυτη την πληροφορια αραγεΣ?
gia na exei onoma olo kai kapoia ajia tha exei...
pados ipopsiazomai oti den exei na kanei me tin anartisi (tin leitourgia tis dld) alla me tis kathetes dinameis pou dexete o troxos kai to kalami...(otan p.x. pame na anevoume kanena kraspedo me fora...)
i tilemetria einai to A kai to...W twn sigxronwn agwnwn... akoma kai gia na metrisoun tis elastikotites tou plaisiou vazoum tilemetrika kavlitzekia...