Γιααα να μαζευτουμε να πουμε τι μας αρεσει κ τι μας χαλαει στο νεο μας μοτορι . ..
Το μονο που βρηκα να με χαλαει ειναι οτι η κλειδαρια
της σελας ειναι στο πισω φτερο και μονο με undertail γινεται δουλεια.... Αλλα undertail στα καινουργια χρωματα δεν παιζει πουθενα ακομα παρα μονο σε μαυρο . ..
Και η καρινα της "μαμας" Honda ειναι λιιγο χαλι . . .
Σε ενα αλλο ποστ ειδα κατι tips για αλλαγες γραναζωματος... Ξερει κανεις αν ισχυει το ιδιο και για το καινουργιο μοντελο ??
http://www.barracudamoto.it/elenco.aspx?CAT=2
Απο τα πιο πληρη site με parts για τα νεα μοντελα.
10.000 χλμ, και ολα αψογα, μονο μια αλλαγη μπαταριας σε χρονο dt φυσικα απο εξουσιοδοτημενο service.

απλα σε ματ
'Εχω την εντύπωση ότι της "μαμάς" η ζελατίνα είναι πιο διακριτική (και μικρή) απο αυτήν της baracuda. κάπου είχα ένα pdf με τα parts γαμώτο....Anyway δεν είμαι σίγουρος αλλά θα το ψάξω καλύτερα σπίτι που έχω υλικό... Εθνική 233 δεν άντεξα άλλο λέμε θέεεεελω ζελατίναααααααα.Με το σκύψιμο κάτι γίνεται φίλε αλλά για πόσο? :rotflmao: :rotflmao: τον Μαίο πάω να βάλω rear wheel hugger (φτερό) γιατί έχω βαρεθεί να γεμίζει λασπούρα το πίσω αμορτισέρ και μετά άντε καθάριζε...άσε που φαίνεται πιό "γεμάτη" η μηχανή.τσεκάρτετε και δύο post πιο κάτω για λάστιχα που λέγαμε για το hornet.'Ελααα να γίνει μπλά - μπλά!