Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: τι με ξενερωνει με την παρτη μας...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

τι με ξενερωνει με την παρτη μας...

Δεν ηξερα σε ποια αλλη ενοτητα να μπει , αν θιξω κανεναν..... ξυδι!!!

1.Τα top-cases......

Δεν υπαρχει πιο αντιαισθητικο πραγμα σε μια μοτοσυκλετα....ενταξει , αντιλαμβανομαι την πρακτικοτητα του θεματος , αλλα ποσοι απο εσας χρειαζεστε 40 lt αποθηκευτικο χωρο?Σε μερικα μοντελα (αρχιζουν απο V και τελειωνουν σε dero...)θεωρειτε must-have εξοπλισμος κιολας!!!
    Ας μην μετατρεπουμε τις μοτοσυκλετες σε γονδολες....υπαρχουν πολυ πρακτικοτερα tank-bags , μαγνητικα , η με ιμαντες τα οποια και βολικοτερα ειναι , και τα περνεις μαζι σου σαν τσαντα και τοποθετουν το extra βαρος εκει που πρεπει να ειναι ,δλδ οσο πιο κοντα στο κεντρο της μηχανης και οχι στο πισω ρετιρε.

2.Οι κιτς βαφες...

Ειναι υποκειμενικο το θεμα , το ξερω ..... αλλα αμα βλεπω κατι ιριδιζοντα μωβ - τυρκουαζ ss δεκαετιας εννια στις δεκα φορες , οι αναβατες φορανε και ασπρες καλτσες (ασχετο...)

3.Οι "ειμαι μηχανοβιος μεχρι το κοκκαλο'' της πολης....

Δεν ειναι κακο να εισαι ....αλλα αν το κραυγαζεις με την εμφανιση σου , και σημειολογικα , μαλλον μαλακας εισαι....
    Βλεπεις λοιπον τριβαλιτσα θηριωδη on-off με το gps και την βαση για το road-book , αναβατες ss με ανουσιες και επικινδυνες σφηνες σε μποτιλιαρισμα με πολλα χιλιομετρα....δεν θελω να παρεξηγηθω , ολοι το τσιμπαμε το γκαζι , αλλα να πηγαινεις ζω-πεθαινω και το κυριοτερο , χωρις λογο ,ειναι τουλαχιστον ηλιθιο....
    Γενικα ειναι γελοιο να αγοραζεις μηχανη και να σου επιτασσει αυτη
    το πως θα οδηγας , και τι θα φορας...

4.Οι βεντουζες - κερατα και αυτια στα κρανη....

Νταξει το ειδαμε γελασαμε...φτανει πια!

5. Ο ''αγορασα μηχανη κυρους για να πηγαινω στην δουλεια μου''

ναι ρε μαλακα αλλα πας με 70 στην αριστερη λωριδα....γυρνα καλυτερα στο αυτοκινητο σου και μαθε επιτελους οτι το σκαρπινι και η samsonite περασμενη ''ταχυδρομικα'' στον ωμo , δεν ειναι ακριβως αυτο που λεμε προστατευτικος εξοπλισμος....η πλακα ειναι οτι αμα μιλησεις με κανενα τυπο αυτης της συνομοταξιας, σε κατακεραυνωνει με κατι δηλωσεις του τυπου , θελω να παρω το bmw το μεγαλο ....το 1300... (εννοει το gs1200....)

6.Oι ''ψειρες'' με την μηχανη τους..αλλα και γενικοτερα...

Κυριως με νευριαζει το γεγονος οτι εχουν εκτυφλωτικα γυλισμενες - πλυμενες τις μηχανες τους , πραγμα που εγω ποτε δεν καταφερα να εχω για πολλους λογους.....α) ειμαι τσαπατσουλης εκ΄πεποιθησεως και εκ΄φυσεως β) βαριεμαι του κερατα να πλενω η να περιμενω να μου πλυνουν...γ) Οτι καιρο και αν κανει ενα μεταφορικο μεσο εχω...
    Επισης οι ιδιοι τυποι αναλωνονται σε τετραωρες συζητησεις για το ποιος τυπος λαδιου κανει την καμπανα να ακουγεται λιγοτερο , ποια μανιταρια προστατευουν καλυτερα απο πτωση , πως πετυχαν την ιδανικη καταναλωση στην διαδρομη Αθηνα-Λαμια και τετοια....

7.Οι ξερολες ...πανασχετοι!!

Ε τι αλλο να πω....ο τιτλος τα λεει ολα...σιγουρα εχετε μιλησει (η εχετε προσπαθησει να μιλησετε....) με τετοιους τυπους....ειναι αυτοι που εχουν παντοτε μια απαντηση για οτιδηποτε και συνηθως ειναι τοσο ηλιθια και ανεδαφικη που δεν ξερεις αν πρεπει να τους κοπανησεις η να γελασεις...π.χ. απο προσωπικη εμπειρια :
    Παει ενας τυπος να αγορασει ενα τζακετ μοτοσυκλετιστικο , ο πωλητης του δειχνει καποια , καταληγει σε δυο και απορριπτει αυτο που ειχε σουετ δερμα σε μερικα σημεια με την δικαιολογια οτι θα του κοβει χιλιομετρα!!!!!(ημουν παρων στο σκηνικο , δεν λεω μαλακιες!)
    Επισης εχω ακουσει οτι το abs περνει σημα απο τον κινητηρα και κοβει αναφλεξη , οτι οι διπλες εξατμισεις στην ουρα δημιουργουν κενο αερος και αυξανουν την οπισθελκουσα και αλλα πολλα....

8.Οι γητευτες των φιδιων...

Classic ...ειναι αυτοι που ισχυριζονται οτι εκαναν στην μια ροδα την διαδρομη Αθηνα-Καστελοριζο...(ναι απο θαλασσης...) , οτι ο συνδυασμος κυροζινης , θυμιαματος και φυστικοβουτυρου δινει +50 αλογα , οτι το ''εσωσαν'' αφου ειχαν ''πατησει'' μια ferrari και πηγαιναν φρεναριστοι με 180 σε σταματημενο περιπολικο....τελος παντων υπερβαλλω , αλλα μηπως το ιδιο δεν κανουν και αυτοι?

9.Τα απολιθωματα των δρομων...

Κατι gsxr αρχαια , κατι gpz 900 , κατι fz750....δεν με πειραζει καθολου να τα βλεπω ....αυτο που με πειραζει ειναι οταν βλεπω κατι σαραναρηδες + (με παρελθον αγριας νιοτης) να τα κυκλοφορουν ακομα με σαπιες εξατμισεις , τελειωμενα πετρινα λαστιχα , ξεχειλωμενες αλυσιδες και ετοιμοθανατους κινητηρες...πραγματικα επικινδυνο ...α! και οι οχτω απο αυτους δεν φορανε κρανος ενω οι υπολοιποι δυο φορανε κατι που ουτε για δοχειο νυκτος δεν κανει πλεον....

10.Τα λαμογια , οι αετονυχιδες , οι της αρπαχτης

Μιλαω για ολους οσους επαγγελματιες(μηχανικοι και εμποροι) ενεχονται στονκυκλο της μοτοσυκλετας , αλλα το μονο που τους ενδιαφερον ειναι το προσκαιρο κερδος και η εξαπατηση σε κατι που αγαπαμε τοσο πολυ....

....αυτα

αν εμπιπτει κανεις σε καμια απο τις παραπανω κατηγοριες και παρεξηγηθει .... ......... ..... .... ε.....

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    γιατι ρε φίλε τι σου καναΜΕ?

τη γυναικα σου φάγαμε;

το σπίτι σου κλείσαμε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κορυφαίο ρε συ! (δικό σου; )
    Και επειδή τυγχάνει να βρίσκομαι αρκετές ώρες στους δρόμους κάθε μέρα (ε, όταν έχω κέφια για δουλεια ) με το κάρο πηγμένος στη κίνησ ΟΛΟΥΣ αυτούς που λες τους πετυχαίνω και κάνω χάζι......

Καλά περνάμε....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Re: τι με ξενερωνει με την παρτη μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    1.Τα top-cases......

Δεν υπαρχει πιο αντιαισθητικο πραγμα σε μια μοτοσυκλετα....ενταξει , αντιλαμβανομαι την πρακτικοτητα του θεματος , αλλα ποσοι απο εσας χρειαζεστε 40 lt αποθηκευτικο χωρο?Σε μερικα μοντελα (αρχιζουν απο V και τελειωνουν σε dero...)θεωρειτε must-have εξοπλισμος κιολας!!!
    Ας μην μετατρεπουμε τις μοτοσυκλετες σε γονδολες....υπαρχουν πολυ πρακτικοτερα tank-bags , μαγνητικα , η με ιμαντες τα οποια και βολικοτερα ειναι , και τα περνεις μαζι σου σαν τσαντα και τοποθετουν το extra βαρος εκει που πρεπει να ειναι ,δλδ οσο πιο κοντα στο κεντρο της μηχανης και οχι στο πισω ρετιρε.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ...

6.Oι ''ψειρες'' με την μηχανη τους..αλλα και γενικοτερα...

Κυριως με νευριαζει το γεγονος οτι εχουν εκτυφλωτικα γυλισμενες - πλυμενες τις μηχανες τους , πραγμα που εγω ποτε δεν καταφερα να εχω για πολλους λογους.....α) ειμαι τσαπατσουλης εκ΄πεποιθησεως και εκ΄φυσεως β) βαριεμαι του κερατα να πλενω η να περιμενω να μου πλυνουν...γ) Οτι καιρο και αν κανει ενα μεταφορικο μεσο εχω...
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

Η μπιχλιασμένη, βρωμιάρα, "σιχαίνομαι να τη βλέπω" μηχανή είναι τόσο άθλια όσο και το top-case. Να μη σου πω ότι προτιμώ να βλέπω καθαρό varadero με top case παρά σκατιάρικο Κ5!
    Θάνος..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: τι με ξενερωνει με την παρτη μας...

........................
    αν θιξω κανεναν..... ξυδι!!!

Δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο ξεκινημα, ενος κειμενου, οταν σκοπος του ειναι ο προβληματισμος ...

Εκτος αν επιδιωκεις κατι αλλο ...

1.Τα top-cases......

Δεν υπαρχει πιο αντιαισθητικο πραγμα σε μια μοτοσυκλετα....ενταξει , αντιλαμβανομαι την πρακτικοτητα του θεματος , αλλα ποσοι απο εσας χρειαζεστε 40 lt αποθηκευτικο χωρο?
    .......................
    υπαρχουν πολυ πρακτικοτερα tank-bags , μαγνητικα , η με ιμαντες τα οποια και βολικοτερα ειναι , και τα περνεις μαζι σου σαν τσαντα και τοποθετουν το extra βαρος εκει που πρεπει να ειναι ,δλδ οσο πιο κοντα στο κεντρο της μηχανης και οχι στο πισω ρετιρε.
    ................................

Για το μονο που δεν θα διαφωνησω ειναι για το θεμα της αισθητικης, ανα και ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο ...

Κατα τα αλλα ...

Στο tag bag ΔΕΝ χωραει το κρανος σου, οταν αφηνεις την μηχανη για να πας στον πελατη, στην τραπεζα, για ψωνια, κλπ ...

Επισης δεν χωραει το κρανος της κορης σου, οταν πας να την παρεις απ' το φροντιστηριο, αλλα ουτε και η τσαντα της, οταν γυριζεις σπιτι ...

Δεν χωραει η τσαντα με τα χαρτια και τα εργαλεια της δουλειας, εκτος κι αν παρεις μια Samsonite και την κουβαλας με λουρακι στην πλατη, κατι που κοροϊδευεις παρακατω ...

Απ' την αλλη το tag bag ειναι πολυ πιο δυσχρηστο και επικινδυνο μεσα στην πολη και γενικοτερα στις "κλειστες" μανουβρες που πρεπει να κοψει το τιμονι ...

Οταν εχεις ενα OnOff που φορτωνεται σαν γαϊδουρι, πολλες φορες και δικαβαλο, για βολτες, δεν νομιζω οτι τα 5-6 το πολυ κιλα της καθημερινοτητας θα το ενοχλησουν και θα το κανουν ξαφνικα "πισώβαρο" ...

Αν φυσικα ΔΕΝ εχεις καμια απο της παραπανω "υποχρεωσεις" τοτε μαλλον εχεις δικιο ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Re: Re: τι με ξενερωνει με την παρτη μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο ξεκινημα, ενος κειμενου, οταν σκοπος του ειναι ο προβληματισμος ...

Για το μονο που δεν θα διαφωνησω ειναι για το θεμα της αισθητικης, ανα και ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο ...

Κατα τα αλλα ...

Στο tag bag ΔΕΝ χωραει το κρανος σου, οταν αφηνεις την μηχανη για να πας στον πελατη, στην τραπεζα, για ψωνια, κλπ ...

Επισης δεν χωραει το κρανος της κορης σου, οταν πας να την παρεις απ' το φροντιστηριο, αλλα ουτε και η τσαντα της, οταν γυριζεις σπιτι ...

Δεν χωραει η τσαντα με τα χαρτια και τα εργαλεια της δουλειας, εκτος κι αν παρεις μια Samsonite και την κουβαλας με λουρακι στην πλατη, κατι που κοροϊδευεις παρακατω ...

Απ' την αλλη το tag bag ειναι πολυ πιο δυσχρηστο και επικινδυνο μεσα στην πολη και γενικοτερα στις "κλειστες" μανουβρες που πρεπει να κοψει το τιμονι ...

Οταν εχεις ενα OnOff που φορτωνεται σαν γαϊδουρι, πολλες φορες και δικαβαλο, για βολτες, δεν νομιζω οτι τα 5-6 το πολυ κιλα της καθημερινοτητας θα το ενοχλησουν και θα το κανουν ξαφνικα "πισώβαρο" ...

Αν φυσικα ΔΕΝ εχεις καμια απο της παραπανω "υποχρεωσεις" τοτε μαλλον εχεις δικιο ...

επισης....

11.Οι απαντησεις με σωστα - λογικα επιχειρηματα...

Απλα μου την δινουν οσοι εχουν δικιο και μπορουν να το τεκμηριωσουν....

------------------------------------------------------------------------------------

Πλακα κανω , δεν υπαρχει κανενας προβληματισμος στο κειμενο....αν εξαιρεσεις ορισμενες περιπτωσεις που υπαρχει πραγματικα το στοιχειο του κινδυνου , ολα τα αλλα ειναι ασημαντα....

α και το κειμενο το ξεκινησα ,προλογιζοντας το ετσι ,επειδη εμπιπτω στην κατηγορια :

12.Ξυνοι , μουρτζουφληδες και τσακωμενοι με τα αντερα τους ανθρωποι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Re: Re: τι με ξενερωνει με την παρτη μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Κατα τα αλλα ...

Καλά και ωραία όλα... αλλά πάρε ένα σκούτερ!! Τι μου βάζεις το πορτ-μπαγκάζ στη μηχανή; Πάρε ένα μικρό-μεσαίο-mega σκούτερ που είναι η δουλειά του αυτή και του πάει και βάλτου ό,τι θέλεις!

Εγώ διάλεξα ss... και αναγκαστικά μέχρι νεοτέρας θα κάνω μ'αυτό και τις δουλειές μου... Να του βάλω πορτ-μπαγκάζ;

Μπααα... τι να κάνω το πήρα απόφαση. Φορτώνομαι σαν το ζώο με τσάντες μικρές μεγάλες μεγαλύτερες και όπου πάω κουβαλάω και το κράνος μαζί...

Πώς αλλιώς;
    Θάνος..

Re: Re: Re: τι με ξενερωνει με την παρτη μας...

επισης....
    .............................
    12.Ξυνοι , μουρτζουφληδες και τσακωμενοι με τα αντερα τους ανθρωποι....

:rotflmao:

Re: Re: Re: τι με ξενερωνει με την παρτη μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Καλά και ωραία όλα... αλλά πάρε ένα σκούτερ!! Τι μου βάζεις το πορτ-μπαγκάζ στη μηχανή; Πάρε ένα μικρό-μεσαίο-mega σκούτερ που είναι η δουλειά του αυτή και του πάει και βάλτου ό,τι θέλεις!

Εγώ διάλεξα ss... και αναγκαστικά μέχρι νεοτέρας θα κάνω μ'αυτό και τις δουλειές μου... Να του βάλω πορτ-μπαγκάζ;

Μπααα... τι να κάνω το πήρα απόφαση. Φορτώνομαι σαν το ζώο με τσάντες μικρές μεγάλες μεγαλύτερες και όπου πάω κουβαλάω και το κράνος μαζί...

Πώς αλλιώς;

Αν ειχα SS τοτε το πιο πιθανον ειναι οτι θα ειχα και σκουτερ (ετσι κι αλλιως περασαν τρια διαφορετικα απ' τα χερια μου, πριν παρω μηχανη) ή παπι και φυσικα με ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ θα εβαζα μπαγκαζιερα !

Τωρα ομως το ΟνΟφ, ακομα και μεγαλο που ειναι, μου κανει την δουλεια μου ... :wacko:

Η ΛΥΣΗ......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	moto_guzzi.jpg 
Προβολές:	395 
Μέγεθος:	42,5 KB 
ID:	39187

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    τι με ξενερωνει με την παρτη μας...
    Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ( ο οποιος δεν αναφερεις πουθενα )

Η Οδηγηση μεσα στην πολη χωρις αυριο..

Το να βλεπω οδηγο μοτο να προσπερναει κουτια στην πειραιως ( οχι απαραιτητα γρηγορα ) απο τερμα δεξια και μετα να του φταιει το κουτι η οι επιβατες λεωφορειου που κατεβαινουν στην σταση γιατι τον βροντηξανε οι τον στριμωξανε.

Και πολλα ακομα που βαριεμαι να γραφω..

Τα παραπανω που αναφερεις απλα μερικα απο αυτα δεν μου αρεσουν αλλα μεχρι εκει ...

Το να ξενερωσω επειδη ο αλλος εχει βαλιτσα στην μηχανη του, η επειδη την εχει στην τριχα τοτε φιλε μου σορρυ αλλα κοιτας τον θαμνο και εχεις χασει το μεγαλο δασος που ειναι πισω απο αυτον !!!!

Δοξα των θεο πολυς κοσμος εχει καταλαβει το τι σημαινει μοτοσυκλετισμος εντος η εκτος πολης και αγορασε μηχανη κυρους οπως αναφερεις ! ( αληθεια τι εννοεις οταν λες μηχανη κυρους ) κοσμος που πριν καμποσα χρονια δεν εστελνε γραμμα με μοτο οπως λεγανε, αφηνοντας το κουτι τους στην ακρη και κανοντας μακρινο παρελθον την ενοια μοτοσυκλετισμος οπως την ενοουσε πριν μερικα χρονια ο Δαλιανιδης ο Ντουζος και ο Μιχαλοπουλος στις παπαροταινιες τους.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ( ο οποιος δεν αναφερεις πουθενα )

Η Οδηγηση μεσα στην πολη χωρις αυριο..

Το να βλεπω οδηγο μοτο να προσπερναει κουτια στην πειραιως ( οχι απαραιτητα γρηγορα ) απο τερμα δεξια και μετα να του φταιει το κουτι η οι επιβατες λεωφορειου που κατεβαινουν στην σταση γιατι τον βροντηξανε οι τον στριμωξανε.

Και πολλα ακομα που βαριεμαι να γραφω..

Τα παραπανω που αναφερεις απλα μερικα απο αυτα δεν μου αρεσουν αλλα μεχρι εκει ...

Το να ξενερωσω επειδη ο αλλος εχει βαλιτσα στην μηχανη του, η επειδη την εχει στην τριχα τοτε φιλε μου σορρυ αλλα κοιτας τον θαμνο και εχεις χασει το μεγαλο δασος που ειναι πισω απο αυτον !!!!

Δοξα των θεο πολυς κοσμος εχει καταλαβει το τι σημαινει μοτοσυκλετισμος εντος η εκτος πολης και αγορασε μηχανη κυρους οπως αναφερεις ! ( αληθεια τι εννοεις οταν λες μηχανη κυρους ) κοσμος που πριν καμποσα χρονια δεν εστελνε γραμμα με μοτο οπως λεγανε, αφηνοντας το κουτι τους στην ακρη και κανοντας μακρινο παρελθον την ενοια μοτοσυκλετισμος οπως την ενοουσε πριν μερικα χρονια ο Δαλιανιδης ο Ντουζος και ο Μιχαλοπουλος στις παπαροταινιες τους.....

12.Οι Γαυροι... :rotflmao: :rotflmao: (στο φυλαγα!)

Δεν ειχα κανενα σκοπο να θιξω τα οποια προβληματα -πολλα και σοβαρα- υπαρχουν στον χωρο μας.

Ο θορυβος ειναι ενα συμφωνω ....

Για την οδηγηση χωρις αυριο και για τις σφηνες του θανατου δες κατηγορια Νο3

Σου ξαναλεω τι αν ειχα σκοπο να εκφερω αποψη για κατι στα σοβαρα , δεν θα εγραφα με αυτο το υφος

σε οτι αφορα τις μηχανες κυρους , αυτες αξιολογουνται στο κεφαλι του καθενος....το θεμα ειναι αν οντως μια μηχανη , η οτιδηποτε υλικο μπορει να προσδωσει κυρος στον ιδιοκτητη του....και ειναι πολλοι αυτοι που λειτουργουν και σκεφτονται με αυτον τον τροπο δεν νομιζεις?

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    13.

εμενα μου τη σπανε οι μαλακες στο φαναρι που νομιζουν οτι μπορουν να με περασουν....

και με περνανε τελικα!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ....και κανοντας μακρινο παρελθον την ενοια μοτοσυκλετισμος οπως την ενοουσε πριν μερικα χρονια ο Δαλιανιδης ο Ντουζος και ο Μιχαλοπουλος στις παπαροταινιες τους.....

[/B]
    Γιατι δηλαδης ο Ντουζος με το KREIDLER δεν ηταν χερας??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    el_hymador
    σε οτι αφορα τις μηχανες κυρους , αυτες αξιολογουνται στο κεφαλι του καθενος....το θεμα ειναι αν οντως μια μηχανη , η οτιδηποτε υλικο μπορει να προσδωσει κυρος στον ιδιοκτητη του....και ειναι πολλοι αυτοι που λειτουργουν και σκεφτονται με αυτον τον τροπο δεν νομιζεις
    Eν μερη εχεις δικιο.. Αλλα μαλον περισσοτερο γελαω παρα ξενερωνο..

el_hymador
    12.Οι Γαυροι... (στο φυλαγα!)

ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΝΤΑΛΑΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ..

ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΝΤΑΛΑΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ..

ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΝΤΑΛΑΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ...

εμένα μου τι σπάει που σε κάθε φανάρι με ρωτάνε οι γύρω μηχανάκηδες αν γράφω και εγώ στο moto.gr

τα έχουμε ισοπεδώσει όλα!

:rotflmao: :rotflmao:

και σοβαρά μου την σπάει να βλέπω γονείς να κυκλοφορούν με ξεκράνωτα μικρά παιδάκια!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2009, 03:18
  2. τι θα γινει με την 3η αγωνιστικη...?
    από SPORAKIAS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2007, 14:52
  3. τι θα γινει με μας τους χωματερους??
    από taxydromos στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 07:11