Για να τεστάρουμε ανακλαστικά του RtCT....
Ο σύζυγος λείπει για δουλειές και η σύζυγος έχει οργανώσει παρτούζα με τρείς τύπους.
Ενώ όλα κυλούν κατ΄ευχήν (της συζύγου) ακούγεται η εξώπορτα και πετάγεται η γυναίκα φωνάζοντας ο άντρας μου, ο άντρας μου..... Μέσα στον πανικό ο ένας κρύβεται στην κουζίνα ο δεύτερος στο μπάνιο και ο τρίτος στο μπαλκόνι.
Ο άντρας πάει κατευθείαν στην κουζίνα να πιεί ένα ποτήρι νερό μιας και ήρθε διψασμένος απο το ταξίδι και μόλις μπαίνει βλέπει τον πρώτο τύπο στην κουζίνα ενώ απο πίσω ερχεται και η γυναίκα με μία ρόμπα για να τον "καλωσορίσει"......αγριεύει ο σύζυγος και λέει στον τύπο
- τι θές εσύ εδώ?
- Να η κυρία με φώναξε ηλεκτρολόγος είμαι είχε καεί μια παροχή και μόλις την εφτιαξα.....
-Αλήθεια λέει γυναίκα κάηκε η παροχή?
-Ναί άντρα μου λέει αυτή
-Τί χρωστάμε?
-Ε τι να σας πώ λέει ο τύπος δώστε 50 ευρώ
Τα δίνει ο σύζυγος και χαιρετά ο πρώτος που την κάνει τρέχοντας με τα 50 ευρώ......
Ολη την φάση την παρακολουθεί έκπληκτος ο τρίτος της παρέας απο το μπαλκόνι.
Πάει ο άντρας στην τουαλέτα απο πίσω η σύζυγος να τον προλάβει αλλά δεν......και βλέπει τον δεύτερο της παρέας....
-Τι θές εσύ εδώ?
-Νά υδραυλικός είμαι και χάλασε το καζανάκι το άλλαξα και τώρα το τσεκάρω......
-αλήθεια λέει γυναίκα?
-Αλήθεια άντρα μου χωρίς καζανάκι ήμασταν
-Τα εργαλεία που είναι ρε γυναίκα ?
-Τα έχω ήδη πάει κάτω στο αυτοκίνητο λέει ο δεύτερος τυπος τώρα απλά τσέκαρα.....
-Α καλά τι χρωστάμε?
- 50 ευρώ λέει ο δεύτερος που έχει ακούσει το κόλπο απο τον πρώτο.
Βγάζει ο σύζυγος να τα δώσει και εκείνη την στιγμή μπαίνει μέσα ο τρίτος που ξαναείδε την φάση απο το μπαλκόνι και φωνάζει
-Ε φιλαράκο και εγώ γάμησα