Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Νέο μέλος

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.
    ΚΑΘΩΣ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΡΙΤΑΣ,ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ.ΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΜW
    RT,ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΣ -ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ 10 ΒΡΑΔΥ).ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝΑ. ΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΜΕ ΛΙΓΟ ΦΩΤΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ΦΑΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΡΕΛΛΟ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ.......
    ΒΡΑΔΥ 10,15-ΔΡΟΜΟΣ ΟΧΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ-ΛΙΓΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΩΔΙΑ-ΚΑΤ/ΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ-ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑΚΟΙΤΑΕΙ-
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ η ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ
    η ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ''ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ,ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ;;;;''
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΚΑΝΕΝΑ ABUS η GRYPTONITE KAI KANENA ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

Υ.Γ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΟΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ;;;;;;
    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Και τι ήθελες να γίνει ....να σταματήσουν και να σας σπάσουν στο ξύλο ;;;;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και ναι και οχι...

Είσασταν έξω απο κατάστημα , με φακούς και εργαλεία , πιθανόν να φόραγες και μπουφάν μηχανής .... δεν είναι βέβαια δικαιολογία, αλλά είναι ενα καλό σημείο , για κάποιον ,να καταλάβει οτι κάποια ζημιά μπορεί να έχεις πάθει (BMW βλέπεις!!!...χεχεχεχε)...

Πέρα όμως απο τα παραπάνω, κανείς δεν πρόκειται να "αστυνομεύσει" την περιοχή και πόσο μάλλον να τσεκάρει αν δύο μαντραχαλάδες με εργαλεία και προφανώς οχι την καλύτερη ,των διαθέσεων...μιας και δεν πίνατε καφέ αλλά δουλεύατε....

Μπορεί , προσωπικά , να κοντοστεκόμουν , αλλά αυτό θα γινόταν μέχρι να πάρω χαμπάρι τι γίνεται... γιατί όταν λύνεις μια μηχανή , για να περάσεις καλωδιώσεις, σίγουρα δεν το κάνεις για να την κλέψεις σε λιγοστό χρόνο...

Και αυτό φαίνεται , διά γυμνού οφθαλμού ....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Καλα πλακα κανεις ετσι;

Εγω αν περναγα και καταλαβαινα οτι στην βουτανε τι νομιζεις οτι θα εκανα.
    Φυσικα και θα την εκανα με ελαφρα και πολυ γρηγορα πηδηματακια διοτι την ζωη μου τη γουσταρω τα μαλλα.
    Θα επαιρνα τηλ. το 100 και αυτο θα ητανε.

Διοτι αν ειναι κλεφτης θα εχει και κανα κερατο μαζι του οποτε αστα.
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Καλα πλακα κανεις ετσι;

Εγω αν περναγα και καταλαβαινα οτι στην βουτανε τι νομιζεις οτι θα εκανα.
    Φυσικα και θα την εκανα με ελαφρα και πολυ γρηγορα πηδηματακια διοτι την ζωη μου τη γουσταρω τα μαλλα.
    Θα επαιρνα τηλ. το 100 και αυτο θα ητανε.

Διοτι αν ειναι κλεφτης θα εχει και κανα κερατο μαζι του οποτε αστα.

δεν είναι οι καιροί για ήρωες

ένα τηλ στο 100 είναι το μόνο που μπορεί να κάνεις

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Νέο μέλος
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΑ
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ.ΚΡΙΒΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΑ
    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
    δεν είναι οι καιροί για ήρωες

ένα τηλ στο 100 είναι το μόνο που μπορεί να κάνεις

Έτσι είναι …….τώρα αν η αστυνομία ενδιαφερθεί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

Έτσι είναι …….τώρα αν η αστυνομία ενδιαφερθεί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!!!!

όντως

και είναι κρίμα
    Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Υποθέτω πως είναι στην προσωπικότητα του καθενός και στην "στιγμή του" που λένε.

Προσωπικά πιστεύω οτι ναι, υπάρχει αδιαφορία κι όχι μόνο σε ένα απλό περιστατικό κλοπής μοτοσυκλέτας αλλά ακόμα και σε ένα πολύ σοβαρότερο, βλέποντας πχ ένα άνθρωπο πεσμένο κάτω ανάμεσα σε χίλιους που περπατάνε δίπλα του.
    Και νομίζω οτι όσο μεγαλύτερη μια πόλη, όσο περισσότεροι κάτοικοι και ταυτόχρονα διαβάτες σε μια περιοχή τέτοιου συμβάντος, τόσο μεγαλύτερη κι η αδιαφορία.

Θα πω την προσωπική μου εμπειρία.

Το 98' ήμουν 20 χρονών καθώς επέστρεφα στο στρατόπεδό μου στη Χίο μετά απο άδεια, και πέρασα μια μέρα στην πρωτεύουσα, όσο δηλαδή χρειάστηκε να περιμένω να φύγει το πλοίο για τη Χίο. Καθώς περιπλανιώμουν μονάχος με τον ηλεκτρικό κατέληξα κάποια στιγμή στη στάση της Ομόνοιας.
    Με το που βγήκα απ'το βαγόνι είδα μπροστά μου ένα άνθρωπο ξαπλωμένο χάμω σε άθλια κατάσταση, να βήχει και να κλαίει χωρίς κανένας να του δίνει καμμία σημασία. Έμεινα να τον κοιτώ σα μαλάκας για μισό λεπτό, ενώ στην ουσία παρατηρούσα χίλιους ανθρώπους να περνάνε απο δίπλα του και να ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ τελείως ! Γιατί σκέφτηκα ; Επειδή δείχνει άστεγος ; Επειδή οποιαδήποτε μοίρα αυτού του ανθρώπου τον κατάντησε έτσι, έπαψε αυτομάτως να είναι άνθρωπος ;
    Το χειρότερο ήταν όταν τον ρώτησα αν χρειάζεται τίποτα, και αυτόματα οι υπόλοιποι περαστικοί με κοιτούσαν λές και.. τι να πω. Λες και μόλις είδαν εμένα έπαψαν να αδιαφορούν !

Όλα αυτά τα λέω γιατί έτσι τα βίωσα εγώ. Εδώ στην Κρήτη παίδες δεν υπάρχει περίπτωση να αδιαφορήσει ο κόσμος έτσι σε παρόμοια συμβάντα. Κι οπουδήποτε δηλαδή δεν υπάρχει τόση αποξένωση μεταξύ των ανθρώπων. Έτσι νομίζω.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    αφοπυ εισασταν εξω απο το μαγαζι---> συνειρμος---> δουλευουν!

και σιγα μη σταματησει κανεις να κλεψουν και τη δικια του!

:rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αδιαφορια θα ηταν να ηταν καποια μηχανη πεσμενη μαζι με τον οδηγο της στην ασφαλτο και να μην σταματαει κανενας!!!

Εαν καποιοι τυποι εχουν μια μηχανη εξω απο καταστημα μοτοσυκλεττων και κανουν δουλεια σχετικα νωρις σε ενα δρομο σχετικως κεντρικο...(το λεω αυτο διοτι τα περισσοτερα μαγαζια ειναι σε κεντρικους δρομους) τοτε δεν σημαινει και αυτοματως οτι την κλεβουν το φυσιολογικο ειναι οτι κανουν καποια δουλεια νομιμη.

Εαν καποιος επαιρνε τηλ και ελεγε οτι τη κλεβουν ας πουμε...τοτε βασει καταγγελιας η αστυνομια υποχρεωμενα θα σας ετρεχε και μετα το καλο γινεται ταλαιπωρια

Ακομα και αν περναγε περιπολικο θα κοιταγαν και θα εφευγαν γιατι φαινεται φυσιολογικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

Εαν καποιος επαιρνε τηλ και ελεγε οτι τη κλεβουν ας πουμε...τοτε βασει καταγγελιας η αστυνομια υποχρεωμενα θα σας ετρεχε και μετα το καλο γινεται ταλαιπωρια
    δεν ξερω αν ισχυει αυτο,μου εχει τυχει κατι παρομοιο

παρκαρω κατα τις 11.30,βραδυ κατω απο το σπιτι φιλου κ τον περιμενω να κατεβει.σε καποια φαση καταλαβαινω οτι καπου ειχε παραπεσει η θηκη των γυαλιων μου κ τα εψαχνα με ενα φακο.ε,δεν περασαν 5 λεπτα που εσκασε ο φαρος.ευγενεστατοι,μου ζητησαν χαρτια κ μου ειπαν οτι καποιος(γειτονας μαλλον)τους πηρε τηλ να ελεγξουν μια πιθανη κλοπη.μετα εφυγαν κυριοι,δεν με πηραν μαζι τους.
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Με βαση το τελευταιο ποστ,θελω να επισημανω οτι δεν πρεπει να φτανουμε στο αλλο ακρο.Ειναι περισσοτερο επικινδυνο και απο την αδιαφορια,κατα την γνωμη μου...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

ρε φιλε εδω 6.30 το πρωι με σιδερολοστο προσπαθουσε ο αλλος να σπασει την πορτα και γω ημουν μεσα.......και ο κοσμακης παπαλα..........σε καταστημα κεντρικο ε......ψαξτηνα .......

Παλαιό μέλος

Re: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από KATVASS
    ΒΡΑΔΥ 10,15-ΔΡΟΜΟΣ ΟΧΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ-ΛΙΓΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΩΔΙΑ-ΚΑΤ/ΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ-ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑΚΟΙΤΑΕΙ-
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ η ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ
    η ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ''ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ,ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ;;;;''
    Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Μπορεί να ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μάλιστα απο τα πρώτα λεπτά. Απλ΄αθα έπρεπε να περιμένεις μέχρι τις 4 το πρωί να δείς αν θα έρθουν. Συνήθως αυτός είναι ο χρόνος αναμονής.

Σου λέει ο μπάτσος, αν ήταν όντως κλοπή, η μηχανή θα έχει κάνει φτερά. Οπότε, γιατί να βιαστούμε.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Αυτο λεγεται εγκληματικη αδιαφορια!
    από Xapns στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:47
  2. Αδιαφορια!
    από zephyr1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2007, 12:22
  3. Υποκρισία; Αδιαφορία;
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί