Σήμερα Σάββατο 1 Απρίλιου έχουμε την πορεία στην Αθήνα.
Θα ήθελα να δω πόσοι από αυτούς που ζουν από την μοτοσικλέτα θα είναι μαζί μας. από τα περιοδικά μοτοσικλέτας από τα καταστήματα μοτοσικλετών από τα καταστήματα αξεσουάρ μοτοσικλέτας. Θα ήθελα να δω κατά πόσοι είναι κοντά μας η ενδιαφέρονται να είναι κοντά στην τσέπη μας και η δικαιολογία ότι δεν μπορούσα να κλείσω το μαγαζί δεν παίζει κατά την γνώμη μου. εγώ που δεν έχω κέρδος οικονομικό από την μοτοσικλέτα και έστειλα το προσωπικό για δαυλιά με εντολή << κάντε ότι μπορείτε και αν τελειώσετε νωρίς φύγετε για τα σπίτια σας>>.
Όλοι αυτοί όμως αν είναι δίπλα μας θα χάσουν σήμερα αλλά θα κερδίσουν την εκτίμηση μας αύριο και θα τους προτιμήσουμε γιατί όταν τους χρειαζόμαστε είναι κοντά μας χωρίς οικονομικό όφελος την δεδομένη στιγμή.
Περιμένω να δω γνωστές φάτσες.
Προσωπικά θα σας πω ότι όπως και οι περισσότεροι μοτοσικλετιστές δεν έχω την καλύτερη γνώμη για την μοτοε, αλλά γενικά ούτε με της περισσότερες λέσχες που δημιουργούνται για να κάνουν παραιειστηκες βόλτες και μόνο. Αλλά σε μια κίνηση που μπορείτε να αποφέρει κάτι καλό για την μοτοσικλέτα ποτέ δεν κοίταξα την <<σημαία >> του οργανωτή. Καλώ λοιπών όσους μπορούν έστω και την τελευταία στιγμή να δώσουν το παρών έστω και αν χρηαστη να κάνουμε την πορεία σπρώχνοντας της μοτοσικλέτα όσων είναι χαλασμένες. Εγώ διατίθεμαι να σπρώξω όποιου έρθει με χαλασμένη μοτοσικλέτα κατά την διάρκεια της πορείας. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια παρουσία.
Σας ευχαριστώ άλλους
Ρούσσος Γεώργιος