Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: για την πορεια σημερα

για την πορεια σημερα

Σήμερα Σάββατο 1 Απρίλιου έχουμε την πορεία στην Αθήνα.
    Θα ήθελα να δω πόσοι από αυτούς που ζουν από την μοτοσικλέτα θα είναι μαζί μας. από τα περιοδικά μοτοσικλέτας από τα καταστήματα μοτοσικλετών από τα καταστήματα αξεσουάρ μοτοσικλέτας. Θα ήθελα να δω κατά πόσοι είναι κοντά μας η ενδιαφέρονται να είναι κοντά στην τσέπη μας και η δικαιολογία ότι δεν μπορούσα να κλείσω το μαγαζί δεν παίζει κατά την γνώμη μου. εγώ που δεν έχω κέρδος οικονομικό από την μοτοσικλέτα και έστειλα το προσωπικό για δαυλιά με εντολή << κάντε ότι μπορείτε και αν τελειώσετε νωρίς φύγετε για τα σπίτια σας>>.
    Όλοι αυτοί όμως αν είναι δίπλα μας θα χάσουν σήμερα αλλά θα κερδίσουν την εκτίμηση μας αύριο και θα τους προτιμήσουμε γιατί όταν τους χρειαζόμαστε είναι κοντά μας χωρίς οικονομικό όφελος την δεδομένη στιγμή.
    Περιμένω να δω γνωστές φάτσες.

Προσωπικά θα σας πω ότι όπως και οι περισσότεροι μοτοσικλετιστές δεν έχω την καλύτερη γνώμη για την μοτοε, αλλά γενικά ούτε με της περισσότερες λέσχες που δημιουργούνται για να κάνουν παραιειστηκες βόλτες και μόνο. Αλλά σε μια κίνηση που μπορείτε να αποφέρει κάτι καλό για την μοτοσικλέτα ποτέ δεν κοίταξα την <<σημαία >> του οργανωτή. Καλώ λοιπών όσους μπορούν έστω και την τελευταία στιγμή να δώσουν το παρών έστω και αν χρηαστη να κάνουμε την πορεία σπρώχνοντας της μοτοσικλέτα όσων είναι χαλασμένες. Εγώ διατίθεμαι να σπρώξω όποιου έρθει με χαλασμένη μοτοσικλέτα κατά την διάρκεια της πορείας. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια παρουσία.
    Σας ευχαριστώ άλλους
    Ρούσσος Γεώργιος

Περί σημερινής πορείας.
    Τα υπέρ και τα κατά.
    κατά την γνώμη μου.

Μου άρεσε το ότι ο κόσμος κινήθηκε και δεν την αγνόησε τελείως.
    Μου άρεσε που ήρθαν ακόμα και από την θεσαλλονικη για την πορεία.
    Μου άρεσε το ότι έγινε μια κατά πολύ καλή εμφάνιση από άποψη τάξης και οργάνωσης.
    Μου άρεσε που είδα τον Θανάση χούντα, και τον Μιχάλη απηλιώτη μαζί μας από νωρίς. Αυτό δείχνει κατά την γνώμη μου ότι είναι μαζί μας σαν μοτοσικλετιστές και όχι μονό για να είναι κοντά μας για την τσέπη μας και μονό. Από εμένα έχουν τα συγχαρητήρια για την παρουσία τους και αυτό τους ανέβασε στα δικά μου μάτια.

Δεν μου άρεσε.
    Ότι είδα μονό αυτούς από τον χώρο των επαγγελματιών της μοτοσικλέτας. Οι άλλοι μας βλέπουν μονό σαν γεμάτες τσέπες?
    ( να με συγχωρούν κάποιοι που πιθανών να ήρθαν αλλά δεν του γνωρίζω προσωπικά)
    Δεν μου άρεσε.
    Ο κάφρος στην αρχή της πορείας με της κομμένες εξατμίσεις που ξεσήκωνε τον κόσμος με τον θόρυβο του κάνοντας μπερναουτ. Πιθανό κατάλοιπο από της πανελλήνιες που δεν με αντιπροσώπευε γιατί πιστεύω ότι στην συγκεκριμένη στιγμή στιγματιζόμουν και εγώ.
    Δεν μου άρεσε.
    Το ότι ο κόσμος γκρινιάζει αλλά δεν άρχετε να κάνει κάτι.
    Δεν μου άρεσε.
    Η δικαιολογία του εκπροσώπου του μολ η οποία ήταν με λίγα λόγια .
    << δεν επιτρέπουμε την είσοδο στης μοτοσικλέτες στο υπόγειο παρκινκ για λόγο του ότι ο τάπητας είναι ολισθηρός και γλιστρά με μεγάλη πιθανότητα ατυχήματος για τους μοτοσικλετιστές. >> δηλαδή τα αυτοκίνητα έχουν ερπύστριες και δεν γλιστράμε? Και γιατί έγινε ένας τάπητας ολισθηρός ο όποιος αφού γλιστραν τα λάστιχα των μοτοσικλετιστές σκεφτείτε οι σόλες από τα παπούτσια και μάλιστα τα ψηλοτάκουνα.
    <<στον υπόγειο χώρο παρκινκ δεν φυλάσσονται τα οχήματα και πιθανών να κλαπεί κανένα>> δηλαδή είναι δύσκολο να κλέψει κάνεις αυτοκίνητο? Και πόσο δύσκολο είναι να σπάσει κάποιος το τζάμι και να πάρει το κασετόφωνο?
    <<από δευτέρα θα υπάρχει χώρος για μοτοσικλέτες ιδικά διαμορφωμένος στο προαύλιο το όποιος θα φυλάσσετε.>> ναι αλλά θα είναι στην ύπαιθρο και τον χειμώνα όταν κάποιος πάει με την μοτοσικλέτα του και θέλει να βγαλει το αδιαβροχο του και να το βαλει στην μπαγαζιερα και να πάει σαν άνθρωπος να ψωνίσει θα έχει γίνει μούσκεμα όποτε θα πρέπει να μπαίνει στο χώρο του μολ με το αδιάβροχο να στάζει και να γεμίζει νερά το κατάστημα με πιθανότητα να γλιστρήσει κάνεις στα νερά. Άσε που πρέπει να κουβαλά το βρεγμένο αδιάβροχο του μαζί του.
    Για να μην πολυλογούμε με 2 λόγια ο υπεύθυνος μας είπε πλάγιος ότι είμαστε άνθρωποι 1ης κατηγορίας αν πάμε να ψωνίσουμε με το αυτοκίνητο και 2ης κατηγορίας αν πάμε να ψωνίσουμε με την μοτοσικλετιστές μας.
    Όποτε ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ……
    Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκαλιά. Εγώ θα είμαι ο πρώτος δυσφημιστής του μολ. Όπως και το κάνω μέχρι τώρα που λέω να μην πάει κάνεις να ψωνίσει στους ρατσιστές.
    Δεν μου άρεσε που όταν μας ζητήθηκε να κάνουμε στην άκρη της μοτοσικλετιστές για να ανοίξει ο δρόμος τα μελή της μοτοε είπαν να της βάλουμε και να πάμε για καφέ μέσα.
    Μου άρεσε και χίλια μπράβο στο παλικάρι που έβαλε της φωνές και είπε γιατί να πάμε για καφέ μέσα στο μολ? Μας φτύνουν και θα αφήσουμε και λεπτά σε αυτούς? Και γκόμενα να τους είχαμε αν μας έφτυνε έτσι θα την διαολοστελναμε και θα φεύγαμε…
    Αυτά για την ώρα.
    Γιώργος Ρούσσος
    6977 290 361

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εγω νομιζω (αν και ειμαι σε αποσταση) οτι αξιζε το κοπο αυτη η συγκεντρωση.

Βεβαια το θεμα του "Μολ" ειναι προβλημα του "Μολ" νομιζω και θεμα γουστου και θεμα νοοτροπιας. Απ' οτι καταλαβα εκει πανε για ψωνια .....

Τελικα ξανα μπραβο σε οσους δωσατε το παρον για τα κοινα των μοτοσυκλετιστων.
    Ταρζανιες παντα εχει ο χωρος της μοτοσυκλεττας... τι να γινει ρε πιδιμ ! Ετσι ειναι ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 07:39
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 11:24
  3. αιτίες για την κακή πορεία του Παναθηναϊκού
    από zzr2005 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 09:08
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  5. Απαντήσεις: 21