"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Καταλαβε κανεις αλλος την διαφορα πιεσης οταν κατεβαινεις προς Αλυκη η μονο εμενα ποναγανε τ'αυτια μου![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Καταλαβε κανεις αλλος την διαφορα πιεσης οταν κατεβενεις προς Αλυκη η μονο εμενα ποναγανε τ'αυτια μου![]()
![]()
Παντα συμβαινει αυτο οταν κατεβαινεις αποτομα (οπως εκει)! :wacko:
Το κολπο ειναι να εξισορροπεις την πιεση απο μεσα, ανοιγοκλεινεις το στομα κλπ ...![]()
ΤσιχλαΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παντα συμβαινει αυτο οταν κατεβαινεις αποτομα (οπως εκει)! :wacko:
Το κολπο ειναι να εξισορροπεις την πιεση απο μεσα, ανοιγοκλεινεις το στομα κλπ ...![]()
![]()
(Επρεπε να πεις "οχι, δεν το καταλαβαμε" για να νομιζω οτι κατεβηκα της στροφες πολυ γρηγορα![]()
![]()
)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Επρεπε να πεις "οχι, δεν το καταλαβαμε" για να νομιζω οτι κατεβηκα της στροφες πολυ γρηγορα
:rotflmao:
![]()
Τι μ@λακα ειναι ...
![]()
Πλακα στην πλακα γι' αυτο το κοματι πρεπει να τονιστει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στα φρενα, μην φτασουμε κατω κι εχουμε "καμενα" τακακια και δισκους ή (ακομα χειροτερα) ΔΕΝ υπαρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ φρενα προς το τελος του κατεβασματος ...![]()
Ρε σεις πάρτε και κανα τηλέφωνο,
τώρα που μπορούσα πήγατε,
την προηγούμενη που είχα και ειδική πρόσκληση, δεν μπορούσα...![]()