Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Συμπερασματα ...

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar

Συμπερασματα ...

Καλημέρα.

Μετά από το χθεσινό ατύχημα που είχε η Πόπη [Yamaha DragStar 250] στην οδό Πανεπιστημίου, νιώθω αίτιος του ατυχήματος. Διότι, ενώ την κατεβαίναμε, κοίταξα για λίγα δευτερόλεπτα τους καθρέπτες μου, για να δω που είναι η φίλη μου και αμέσως κοιτάζοντας το φανάρι, με μεγάλη μου έκπληξη, από πράσινο είχε γίνει πορτοκαλί και μόλις άλλαζε σε κόκκινο. Πλακώθηκα στα φρένα.

Άρα έχασα πολύ περισσότερο χρόνο, με τους καθρέπτες μου, αφού μπόρεσε να αλλάξει τα δύο άλλα χρώματα.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι το αυτοκίνητο πίσω μου σταμάτησε στο παρατρίχα, ενώ πίσω του ακολουθούσε η Πόπη και, πίσω της, ένας νέος οδηγός που μόλις είχε πάρει το δίπλωμα [στις 7 του μηνός] με ένα ολοκαίνουργιο Honda Jazz; Civic;]. Η Πόπη σταμάτησε αλλά ο πίσω της;;;;; Φταίω εγώ που …;;; Δεν φταίω;;;; Ο Πίσω μου, ενώ είχε κατέβει να δει αν προκάλεσε η όχι ζημιά στο μηχανάκι, μου εκμυστηρεύτηκε ότι, και αυτός, τελευταία στιγμή είδε το φανάρι και φρέναρε. Δεν με είχε καν δει να φρενάρω. Άρα αν ο άνθρωπος πάταγε φρένο 1 λεπτό πιο αργά θα κοιτάγαμε με την Νικόλ, το κάτω μέρος του αυτοκινήτου του.

Ένα τράνταγμα στις μέσες τους [για Πόπη & Βαγγέλη] και ένα πίσω φτερό σπασμένο. Σήμερα θα μάθουμε το τελικό ποσό για όλη την ζημιά.

Το δικό μου «κόλλημα» είναι τελικά ότι, μετά από πολύ σκέψη χθες το βράδυ, ΟΔΗΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ εντός πόλης. Είναι τα νεύρα μου; Είναι το ότι βιάζομαι; Είναι αυτό το συνεχές βγάλε – βάλε ταχύτητες, πιάσε φρένα – άσε φρένα; Και θέλει και ΧΧ η ακόμα και άλλο μηχανάκι η αφεντιά μου.

Τέλος πάντων. Η Αθήνα με χαλάει. Αλλά και αυτό δεν είναι δικαιολογία. ΕΙΜΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ στο τιμόνι … άρα … ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!! Απλά πράγματα. Από χθες πάω σαν κότα εντός πόλης και έτσι θα πηγαίνω από εδώ και πέρα αν και με γαργαλάει το γκάζι, ρε γαμώτο. Τίποτα με το πάσο μου θα πηγαίνω.

Αυτά. Ήθελα να τα πω σε κάποιον και τα «βγάζω» σε εσάς …
    Ρε, μπας και φταίω εγώ;;;
    Παιδιά την καλημέρα μου
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Παλαιό μέλος
    Φίλε Τζίμμυ!Καταρχήν περαστικά στα παιδιά και ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα χειρότερο!

Σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ πάντα μα ΠΑΝΤΑ φταίει πίσω!Ο πίσω οφείλει να κρατάει απόσταση ασφαλείας από τον μπροστά!Και εκτός από τον Κ.Ο.Κ και η λογική αυτό λέει.

Αυτό που προανέφερες είναι από τις πιο δύσκολες καταστάσεις.Πολλοί είτε δεν το έχουν σκεφτεί είτε δεν τους έχει τύχει.Και αναφέρομαι στν περίπτωση που είσαι λίγο πριν το φανάρι την ώρα που γίνεται πορτοκαλί.Και σκέφτεσαι ανοίγω γκάζι και περνάω ή φρενάρω?Το κακό είναι ότι όποια απόφαση και να πάρεις ΔΕΝ σκέφτεσαι μόνο εσένα.Και εξηγούμαι.Αν ανοίξεις γκάζι ίσως να μην προλαβαίνεις.Να έχει ήδη ανοίξει πράσινο για τους άλλους δηλαδή!Αν πάλι φρενάρεις ΔΕΝ ξέρεις τι σκέφτεται ο πίσω σου.Ο οποίος έχει ήδη δει το πορτοκαλί και σκέφτεται όπως εσύ!Εσύ λοιπόν έχεις αποφασίσει να φρενάρεις ενώ ο πίσω σου να περάσει.Με απότέλεσμα το Μπαμ!

Μου έχει τύχει 3-4 φορές!Την μία ήμουν στην Π.Ράλλη με το superFour διπλός.Πήγαινα με καμιά 120χλμ και περίπου 20 μέτρα από το φανάρι αυτό γίνεται πορτοκαλί.Στιγμιαία κλείνω γκάζι και πλακώνομαι στα φρένα.....θα προλάβαινα ίσα ίσα να φρενάρω και να σταματήσω.Δεν ξέρω πως μου ήρθε (ήμουν άπειρος τότε) και κοιτάω καθρέφτες!Και βλέπω από πίσω ένα Punto Gt να ανοίγει γκάζι!Αυτόματα ανοίγω και εγώ και περνάμε και οι 2 με ελαφρύ κόκκινο.Αν δεν το έκανα θα βρισκόμουν από κάτω από το Punto!!!

Αυτό που κάνω τώρα σε ανάλογες περιπτώσεις είναι καταρχήν να πάω όσο πιο δεξιά μπορώ, και αφού κοιτάξω πίσω να προσπαθήσω να φρενάρω.Σχεδόν πάντα όταν είσαι δεξιά δεξιά δεν έχεις κίνδυνο να έρχεται κάποιος κομμάτια!

Εν ολίγοις ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ βλέπουμε και τις προθέσεις των πίσω μας και ενεργούμε!Γιατί αλλιώς την γλυτώνεις από τον μαύρο σε τρώει ο αράπης!

Μην έχεις τύψεις.Δεν φταις μόνο εσύ αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι!
    Και έχε υπόψιν σου ότι μερικά φανάρια δυστυχώς το πορτοκαλί γίνεται σχεδόν αμέσως κόκκινο από λάθος προγραμματισμό!!!Χωρίς να σου αφήσει περιθώρια!
    Για αυτό τα μάτια 14!
    Την καλημέρα μου!!

Παλαιό μέλος

Μην το βλέπεις ετσι..

...και μην νομίζεις οτι ήταν δικό σου το φταίξιμο εξ'ολοκλήρου.

Σε ολους μας εχει τύχει παρόμοιο περιστατικό και η εμπειρία μας έχει διδαξει να αφήνουμε παντα κενα προς και πισω μας και μια διοδο για το πλάι σε περιπτώσεις σαν την δική σου. Ή ακομα καλυτερα οταν πλησιαζουμε σε φαναρι να μαστε παντα δεξια (δεν ξερεις ο πισω σου εαν και πως θα σταματήσει...).
    Αλλα την τύχη δεν μπορεις να την κουμανταρεις με τίποτα, ουτε να κανεις συμφωνία μαζι της.
    Δεν ειναι οτι φταις εσυ επειδή εχασες καποια δευτερολεπτα στο να κοιταξεις πισω σου αλλα η κακια στιγμή που αλλαζε εκείνη την στιγμή το φαναρι (και ξερω πολυ καλα τί σημαινει "αλλαζει το φαναρι" ταριφας με εχει πεταξει κατω... ). Τωρα το αν θα σταματήσει κανεις εκεινη την στιγμή ειναι καθαρα δική του επιλογή. Ηθισται, εαν ειναι κοντα στο φαναρι την ωρα που αλλαζει, να περνα.
    Αλλα ξαναλεω: ειναι επιλογή του καθενος!!!
    Το αν θα πει ο πισω σου "ελα μωρε θα περασει, δεν θα σταματήσει" ειναι λαθος ΔΙΚΟ ΤΟΥ !!
    Εσυ καλα εκανες και σταματησες. Ο πισω της Ποπης γιατι δεν αφησε ενα κενο παραπανω...?

Γι'αυτο ασε τις μ....... δεν ειμαι καλος οδηγος και τετοια αλλα καλουδια γιατι μονο αυτο δεν είναι.

Την καλημερα μου και τα περαστικα στα παιδιά!!
    www.copacampagnia.gr

Παλαιό μέλος
    Και κάτι άλλο! Πολλοί μα πάρα πολλοί οδηγούν λανθασμένα μέσα στην πόλη!Πολλοί νομίζουν ότι με το να πηγαίνουν αργά οκ καθάρισαν και οδηγούν καλά!Προσωπικά με την γρήγορη οδήγηση τις περισσότερες φορές έχω αντιμετωπίσει πολύ μα πολύ λιγότερους κινδύνους!!!Τώρα πως το εξηγείς αυτό?

Όχι βέβαια το να τρέχεις μέσα στην πόλη είναι ότι καλύτερο!Απλά αυτός που έχει συνηθίσει σε γρήγορους ρυθμούς αντιδρά πιο άμεσα και αποτελεσματικά αν θες σε αρκετούς κινδύνους!Εκτός αυτού ελέγχεις πολύ καλύτερα το μοτόρι σου και έχεις αίσθηση του φρεναρίσματος ή της ταχύτητας.

Βέβαια αυτό είναι σχετικό.Δεν επιδρά το ίδιο σε όλους.Προσωπικά με έχει βοηθήσει!

Τώρα για το ΧΧ που λες πάλι σχετικό είναι.Όλα μέσα στο μυαλο μας είναι.Μόνο και μόνο το δέος και ο φόβος για τα άλογα θα σε κάνει να πηγαίνεις πολύ πιο προσεκτικά!Αλλά το θέμα ΔΕΝ είναι αυτό.Το θέμα είναι να πηγαίνεις όπως σε ευχαριστεί!Μην ξεχνάς η οδήγηση είναι ευχαρίστηση!Και όταν οδηγάς χωρίς άγχος έχεις περιθώρια να μάθεις!Σιγά σιγά!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly

Sostos o Mike, sto fanari otan einai oriaka ta pragmata metaksi toy portokali kai toy kokkinou kai eidika ean apofasisoume na plakothoume sta frena kai na mhn perasoume, prepei na rixnoume panta mia stigmiea matia apo ton kathrefth gia tyxon odigous piso mas me antitheth apopsh.

Re Jimako den efteges esy kai pera apo ton kok, frenares... frenara kai to autokinito apo piso sou.... frenaran mesa ston paniko kai oi apo piso alla profanos kaneis den koitaze to fanari.... opote den mporeis na epiripteis eythines ston eayto sou.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Το προβλημα ξεκιναει απο την συνηθεια του ελληνα οδηγου να θεωρει το πορτοκαλι σαν :επιταχυνετε γιατι χανομαστε!
    Αυτο εχει ως αποτελεσμα το οτι οποιος κανει το σφαλμα και φρεναρει (και σωστα κανει) οι αλλοι να ερχονται σωρο απο πισω.Δεν φταις αλλα την επομενη φορα κοιτα και τον καθρεπτη πισω για να δεις σε τι αποσταση ειναι ο πισινος.Ξερω ειναι πρακτικα μικροδευτερολεπτα αλλα σωζουν ζωες.

ΤΖΙΜΑΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ,ΟΣΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...
    ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ 4 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ,Η ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Xmmmmm

κατ' αρχάς όλα είναι καλά αφού κανένα από τα παιδιά δεν έπαθαν κάτι.....

Το θέμα ότι φρέναρες στο πορτοκαλί και το αν φταις εσύ ή όχι, το κάλυψαν άψογα τα παιδιά πιο πάνω.

Τώρα, το ότι οδηγάς επικίνδυνα μέσα στην πόλη αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα...

Τι σημαίνει οδηγώ επικίνδυνα;

- Τρέχω;
    - Πάω αργά;
    - Δεν βγάζω φλάς;
    - Κάνω σφήνες;

Το να πηγαίνεις στην Κηφισίας όπως και στη εθνική με 50-60 στην αριστερή μάλλον σημαίνει ότι ή καποιος που έρχετε από πίσω με 120 θα σε πάρει μαζί του ή θα πλακωθεί στα φρένα ή θα αλλάξει λωρίδα ή ή ή .....

Το να πηγαίνεις πάλι μέσα στα στενά πολλές φορές και ανάποδα (που το κάνεις) με 40-50 είναι πολύ πιο επικίνδυνο από αυτό που έγινε χθες....

Μυαλό, εγρήγορση, και εμπειρία χρειάζεται......

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Sostos o Mike, sto fanari otan einai oriaka ta pragmata metaksi toy portokali kai toy kokkinou kai eidika ean apofasisoume na plakothoume sta frena kai na mhn perasoume, prepei na rixnoume panta mia stigmiea matia apo ton kathrefth gia tyxon odigous piso mas me antitheth apopsh.

Re Jimako den efteges esy kai pera apo ton kok, frenares... frenara kai to autokinito apo piso sou.... frenaran mesa ston paniko kai oi apo piso alla profanos kaneis den koitaze to fanari.... opote den mporeis na epiripteis eythines ston eayto sou.

Αυτο ειναι πολυ σημαντικο.. παντα πρεπει να εχουμε το νου μας τι κανουν και οι απο πισω μας..

αλλωστε αν ωμα ακολουθουμε τους κανονες (οχι ολους ομως) απλως προκαλουμε ατυχηματα.
    Τι θελω να πω.
    Την εχω πατησει σε τετοια περιπτωση οδηγοντας αυτοκινητο και ωντας ο Πισω.
    Ενας ταριφας με μερτσεντα απο μπροστα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δυο μετρα πριν το φαναρι, βλεπει το κιτρινο που μολις αναψε και πλακωνεται στα φρενα σαν τρελος. (προφανως προσεξε το φαναρι τελευταια στιγμη, και τρομαξε)

Το αποτελεσμα ηταν να φιληθουν τα καλα μας τα αυτοκινητα αν και χωρις ζημιες καθως προσεχα την κατασταση ολη την ωρα και δεν με ξαφνιασε..
    τεσπα ..
    προσοχη και ετοιμοτητα.

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

Παλαιό μέλος
    ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 10 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ 50 ΧΛΜ ΑΝ ΑΝΑΨΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.(ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. ΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΜ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΤΖΙΜΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΛΜ ΠΟΥ ΚΙΝΙΟΣΟΥΝ ΕΠΡΑΞΕΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ.
    ΤΗΝ ΜΑΛ!@#$ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΘΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΗΣ
    ΟΔΗΓΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....

Re: Xmmmmm

Αρχικά δημιουργήθηκε από snipper
    .....Το να πηγαίνεις πάλι μέσα στα στενά πολλές φορές και ανάποδα (που το κάνεις) με 40-50 είναι πολύ πιο επικίνδυνο από αυτό που έγινε χθες...
    Ε εντάξει πάω … πως πάω δηλαδή; Απλά πάω λίίίγο έτσι, για να μην κάνω κύκλους. Αλλά δεν πάω και με 40-50. Η μήπως πάω τόσο και δεν το καταλαβαίνω; Και σιγά τον όγκο μου τώρα για ένα παραπτωματάκι. Αν έρθει αυτοκίνητο μπαίνω σε κάποια γωνιά και περιμένω. Ε και εσύ τώρα, πάω … πως πάω δηλαδή; Σιγά πάω …

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Xmmmmm

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
    Ε εντάξει πάω … πως πάω δηλαδή; Απλά πάω λίίίγο έτσι, για να μην κάνω κύκλους. Αλλά δεν πάω και με 40-50. Η μήπως πάω τόσο και δεν το καταλαβαίνω; Και σιγά τον όγκο μου τώρα για ένα παραπτωματάκι. Αν έρθει αυτοκίνητο μπαίνω σε κάποια γωνιά και περιμένω. Ε και εσύ τώρα, πάω … πως πάω δηλαδή; Σιγά πάω …
    Πας, πας...... τις προάλλες εγώ δεν σε προλάβαινα..... :hypnotize (χωρίς σχόλια περί κουλαμάρας παρακαλώ :rotflmao: )

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    JIMBAR παλιάνθρωπε....
    Ναι ,φταις εσύ ολοκληρωτικά!
    Το Λάθος σου είναι τεράστιο και η ζημιά ανεπανόρθωτη.Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να καταθέσεις το δίπλωμα σου να αυτοδιαγραφείς απο το φόρουμ για 45 ημέρες,να νηστεύεις 10 μέρες ακόμα και το λάδι,να πετάξεις όλα τα μοτοπεριοδικά σου και να έρθεις για το σχετικό βραστό τυράκι.
    Αυτά! Χαίρομαι εάν σε βοήθησα!
    Always made to mean nothing

Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    JIMBAR παλιάνθρωπε....
    ναι βρε ... και εγω σ'αγαπώ πολύ ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    JIMBAR παλιάνθρωπε....
    Ναι ,φταις εσύ ολοκληρωτικά!
    Το Λάθος σου είναι τεράστιο και η ζημιά ανεπανόρθωτη.Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να καταθέσεις το δίπλωμα σου να αυτοδιαγραφείς απο το φόρουμ για 45 ημέρες,να νηστεύεις 10 μέρες ακόμα και το λάδι,να πετάξεις όλα τα μοτοπεριοδικά σου και να έρθεις για το σχετικό βραστό τυράκι.
    Αυτά! Χαίρομαι εάν σε βοήθησα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οχι στα βιαστικα συμπερασματα
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2007, 22:02
  2. Απαντήσεις: 5