Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Εισπρακτικά μέτρα ή θα καλυτερέψουν τα πράγματα;

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Εισπρακτικά μέτρα ή θα καλυτερέψουν τα πράγματα;

Αντιγράφω από in.gr ... Τα δικαιώματα είναι ... δικά μου... όλα...άντε...

Υποχρεωτική καθίσταται η ζώνη ασφαλείας σύμφωνα με το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τα πρόστιμα για τους παραβάτες διπλασιάζονται, ενώ, όπως είπε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης σε συνάντησή του με εκπροσώπους των επαγγελματιών οδηγών, θα γίνει εξορθολογισμός των ορίων ταχύτητας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Λιάπης, η ζώνη ασφαλείας γίνεται υποχρεωτική για τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί, ΚΤΕΛ, φορτηγών διεθνών μεταφορών, μπλε λεωφορείων, αλλά ακόμη και αστυνομικών που κινούνται στο δρόμο.

Το πρόστιμο διπλασιάζεται από τα 83 στα 166 ευρώ, ενώ ζώνη ασφαλείας θα πρέπει να φορά ακόμη και ο συνεπιβάτης σε ταξί στο μπροστινό κάθισμα, καθώς και οι επιβάτες των ΚΤΕΛ, οι οποίοι θα αναλαμβάνουν την ευθύνη καταβολής προστίμου. Το πρόστιμο για παραβίαση «STOP» διπλασιάζεται από τα 167 στα 334 ευρώ, όπως και η παράνομη είσοδος στις λεωφορειολωρίδες από τα 83 στα 166 ευρώ.

Ο υπουργός Μεταφορών είπε ακόμη ότι για ένα χρονικό διάστημα θα αφαιρείται το δίπλωμα οδηγού που σταθμεύει σε ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ η ίδια ποινή θα αφορά και αυτόν που παραβιάζει φυλασσόμενη διάβαση τρένων στο δρόμο.

Τα κινητά ΚΤΕΟ θα βγουν για ελέγχους στο τέλος του χρόνου, ενώ το υπουργείο θα προμηθευτεί επιπλέον επτά μονάδες και στις αρχές του 2007 30 πλάστιγγες.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Δυστυχώς μόνο αν τσούξει η τδσέπη του έλληνα που μέχρι τώρα αψηφούσε, ίσως γίνει εδώ κάτι, και μάλλον το χουν καταλάβει καλά και άλλο που δεν θέλουν...

Δεν νομίζω ότι οι σωστοί έχουν να φοβούνται τίποτα για αυτά...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Γνωμη μου, ειναι καθαρα εισπρακτικα.
    Εαν ηθελαν να ειναι σωστοι, υπαρχουν ενα σωρο πραγματα να κανουν, οπως καλυτερους δρομους κτλ, μονο που σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να ξοδεψουν χρηματα.

Λαμπρο, σωστα τα λες, αλλα πρεπει και αυτοι να κανουν κατι.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Re: Εισπρακτικά μέτρα ή θα καλυτερέψουν τα πράγματα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

Υποχρεωτική καθίσταται η ζώνη ασφαλείας σύμφωνα με το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Λιάπης, η ζώνη ασφαλείας γίνεται υποχρεωτική για τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί, ΚΤΕΛ, φορτηγών διεθνών μεταφορών, μπλε λεωφορείων, αλλά ακόμη και αστυνομικών που κινούνται στο δρόμο.
    Δεν ήταν υποχρεωτική η ζώνη μέχρι σήμερα δηλαδή???

Τι κουφό ήταν πάλι αυτό?
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Εαν ηθελαν να ειναι σωστοι, υπαρχουν ενα σωρο πραγματα να κανουν, οπως καλυτερους δρομους κτλ, μονο που σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να ξοδεψουν χρηματα.

Λαμπρο, σωστα τα λες, αλλα πρεπει και αυτοι να κανουν κατι.

Τα παραπάνω που γράφεις εννοούνται γιατί για αυτά πηγαίνουν οι φόροι μας...
    απλά πρέπει και εμείς να τα κηνυγάμε , stay in touch...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Και για τα κράνη απο 83 σε 166 οι φούστηδες

Βέβαια εμεις πάντα φόράμε κράνος σχεδόν

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    κατι για τους κοτσαδορους και τα bullbar στα βλαχο-Pick up θα κανουν????

δολοφονοι MAD MAX .....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    αυτα λεω για οσους δεν ξερουν την ορολογια των φονιαδων και ανευθυνων που νομιζουν οτι οι δρομοι ειναι τα χωραφια τους...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bullbars1.gif 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	6,6 KB 
ID:	48087

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να υπενθυμίσω εδώ οτι "εργάτες" και "κοτσαδόροι" που δεν αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας, είναι παράνομοι και επιφέρουν ειδικό πρόστιμο.

Για τα υπόλοιπα... εισπρακτικά γιατί;...
    Δεν πάνε να τα κάνουν και 100πλάσια;... αν είσαι οκ , τότε πραγματικά δεν σε αφορούν.
    Θα γίνει ενα ντού τώρα , για τις καλοκαιρινές τους άδειες και επιδόματα, αλλά αν κάποια στιγμή σε σταματήσουν , μέσα ή έξω απο αυτό το χρονικό διάστημα , το ποσό θα "τσούξει" το ίδιο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Καταρχήν, το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση μοτοσυκλέτας μειώθηκε.

Τώρα...
    Για να γίνει κάτι ουσιαστικό σε αυτή τη χώρα είναι να αυξηθεί η αστυνόμευση, η οποία αποτελεί μόδα: "αυτόν τον καιρό γράφουμε για κράνος, μετά για λεωφορειολωρίδα, τώρα πάμε για αλκοτέστ, τώρα δεν γράφουμε γιατί πίνουμε καφέ, ρε δεν ξαναγράφουμε για κράνος; αυτός πέρασε με κόκκινο! άστον τώρα γράφουμε παπιά"...

Άμα βγουν στο δρόμο και γράφουν ασταμάτητα και 10? να είναι το πρόστιμο και θα μαζέψουν χοντρά λεφτά και θα συνετίσουν κόσμο αφού θα ξέρει ο καθένας ότι αν παρανομήσει θα τον περιμένει το χαρτάκι στη γωνία.

Πάντως είναι λίγο αντιφατικό να συζητάμε εμείς για θέματα νομοθεσίας αφού είναι ελάχιστοι οι κανονισμοί κυκλοφορίας που τηρούμε. Μετρήστε σε μία μόνο ημέρα πόσες παρανομίες κάνετε σύμφωνα με τον ΚΟΚ και μετά αν έχετε μούτρα ελάτε να μιλήσετε.
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14

Ωραια να μας δωσουν και εμας το δικαιωμα να κανουμε μια επιτροπη που θα ελεγχει ολους αυτους αν σε οτι υποσχονται το κανουν.
    Και να βγαλουμε τιμες προστιμων για καθε τι που δεν τηρουν.

Αυτο μου φαινετε πιο δικαιο.

Ξερετε ποσοι εχασαν τα δωρα του Πασχα για τα δωρα τους?

Re: Εισπρακτικά μέτρα ή θα καλυτερέψουν τα πράγματα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Αντιγράφω από in.gr ... Τα δικαιώματα είναι ... δικά μου... όλα...άντε...

Υποχρεωτική καθίσταται η ζώνη ασφαλείας σύμφωνα με το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τα πρόστιμα για τους παραβάτες διπλασιάζονται, ενώ, όπως είπε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης σε συνάντησή του με εκπροσώπους των επαγγελματιών οδηγών, θα γίνει εξορθολογισμός των ορίων ταχύτητας.

Το πρόστιμο διπλασιάζεται από τα 83 στα 166 ευρώ, ενώ ζώνη ασφαλείας θα πρέπει να φορά ακόμη και ο συνεπιβάτης σε ταξί στο μπροστινό κάθισμα, καθώς και οι επιβάτες των ΚΤΕΛ, οι οποίοι θα αναλαμβάνουν την ευθύνη καταβολής προστίμου. Το πρόστιμο για παραβίαση «STOP» διπλασιάζεται από τα 167 στα 334 ευρώ, όπως και η παράνομη είσοδος στις λεωφορειολωρίδες από τα 83 στα 166 ευρώ.

Ο υπουργός Μεταφορών είπε ακόμη ότι για ένα χρονικό διάστημα θα αφαιρείται το δίπλωμα οδηγού που σταθμεύει σε ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ η ίδια ποινή θα αφορά και αυτόν που παραβιάζει φυλασσόμενη διάβαση τρένων στο δρόμο.

Τα κινητά ΚΤΕΟ θα βγουν για ελέγχους στο τέλος του χρόνου, ενώ το υπουργείο θα προμηθευτεί επιπλέον επτά μονάδες και στις αρχές του 2007 30 πλάστιγγες.

Ειδατε τελικα,οι πορεια που εγινε και κατεληξε στo Mall δεν εγινε τζαμπα αξιζε τον κοπο.

Ακριβως οτι ζητησαμε,λυθηκε μεσα σ'ενα μηνα.
    Ο κ.Λιαπης μας καταλαβε απολυτα,ειδικα τα εισπρακτικα μεσα.

Μπραβο!
    Στην επομενη αλλαγη να μας περνεται τα οχηματα μας να βιαζετε της αδελφες μας και μετα στην πυρα.

Μετα απο αυτο αμα θετε μην τηρειται τον ΚΟΚ.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Καλά κάνουν και ανεβάζουν τα πρόστιμα.

Όποιος έχει μυαλό και προστατεύει την ζωή του (κράνος-ζώνη), όποιος σέβεται τον (άτυχο) συνάνθρωπο του (πάρκινγκ σε ράμπα αναπήρων), όποιος επίσης σέβεται την ασφάλεια του συνανθρώπου του (κόκκινο), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να υπενθυμίσω εδώ οτι "εργάτες" και "κοτσαδόροι" που δεν αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας, είναι παράνομοι και επιφέρουν ειδικό πρόστιμο.

Για τα υπόλοιπα... εισπρακτικά γιατί;...
    Δεν πάνε να τα κάνουν και 100πλάσια;... αν είσαι οκ , τότε πραγματικά δεν σε αφορούν.
    Θα γίνει ενα ντού τώρα , για τις καλοκαιρινές τους άδειες και επιδόματα, αλλά αν κάποια στιγμή σε σταματήσουν , μέσα ή έξω απο αυτό το χρονικό διάστημα , το ποσό θα "τσούξει" το ίδιο.

Gandalf

εγω στη δουλεια μου πρεπει να παρκαρω σε 15 διαφορετικα μερη της Αθηνας τη μερα....
    εστω κ για τα 10 λεπτα (το πολυ!) μετρημενα που πρεπει να σταματαω γιατι να τρωω κλησεις; Να φτιαξουν παρκιν να ειμαι νομιμος! δεν εχουν που να τα φτιαξουν; να μη μου κοβουν κληση! θα γεμισει ο τοπος παρκαρισμενα; ε και? σε 3 μερες θα εχουμε δινοπαθησει τοσο που ουτε να τα δουμε δε θα θελουμε τα αυτοκινητα!

που πριν απο 10 χρονια με το ζορι εβλεπες γυναικα οδηγο και τωρα εξω απο τα hondos υπαρχουν 40 4πλοπαρκαρισμενα ολων των ειδων!

οσο για το κρανος.... να μου φερουν το arai + shoei +..+... στις τιμες του εξωτερικου και αμα δεν το φοραω να μου κοβουν και το κεφαλι!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    εγω στη δουλεια μου πρεπει να παρκαρω σε 15 διαφορετικα μερη της Αθηνας τη μερα....
    εστω κ για τα 10 λεπτα (το πολυ!) μετρημενα που πρεπει να σταματαω γιατι να τρωω κλησεις; Να φτιαξουν παρκιν να ειμαι νομιμος! δεν εχουν που να τα φτιαξουν; να μη μου κοβουν κληση! θα γεμισει ο τοπος παρκαρισμενα; ε και? σε 3 μερες θα εχουμε δινοπαθησει τοσο που ουτε να τα δουμε δε θα θελουμε τα αυτοκινητα!

που πριν απο 10 χρονια με το ζορι εβλεπες γυναικα οδηγο και τωρα εξω απο τα hondos υπαρχουν 40 4πλοπαρκαρισμενα ολων των ειδων!

οσο για το κρανος.... να μου φερουν το arai + shoei +..+... στις τιμες του εξωτερικου και αμα δεν το φοραω να μου κοβουν και το κεφαλι!

Αντε μπραβο.

Δεν μπορουν να απαιτουν συνεχεια χωρις αυτοι να κανουν τιποταααααααααααααααααααααα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τα πραγματα οπως θα ειναι το 2100
    από ftsmf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 17:29
  2. Μπαμπά θα μου τα φουσκώσεις??
    από illuminatios στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2004, 15:48
  3. Επειδη γενικα τα πραγματα αναψαν λιγακι..ακουστε κατι
    από hornet στο forum Ιστορίες του δρόμου