Αφού τό'χω ρε παιδί μου πως θα γίνει ;;:rotflmao: :rotflmao:
Στάνταρ το σπερματοζωάριο που έκανε τη δουλειά για να βγω εγώ, ήτανε μεγάλη φίρμα !
Πειράζει ;;
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αφού τό'χω ρε παιδί μου πως θα γίνει ;;:rotflmao: :rotflmao:
Στάνταρ το σπερματοζωάριο που έκανε τη δουλειά για να βγω εγώ, ήτανε μεγάλη φίρμα !
Πειράζει ;;
:rotflmao:
Πειραζει που εισαι και μεγαλη φιρμα πειραζει????
Τωρα σε ετοιμαζω σε look Φλωρινιωτη!!!
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
βλεπεις τι μου κανουν οι αληταραδες;Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχω να μπω καιρο, βαζουν ολα τα ωραια, δεν προλαβαινω να σχολιασω με την ησυχια μου κ φτανω να τα βλεπω την ωρα που πινω την μπυρα μου. Κ να την επινα κιολας... απο τη μυτη μου βγαινει
![]()
![]()
![]()
Χρωστάμε λέμε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
βλεπεις τι μου κανουν οι αληταραδες;
εχω να μπω καιρο, βαζουν ολα τα ωραια, δεν προλαβαινω να σχολιασω με την ησυχια μου κ φτανω να τα βλεπω την ωρα που πινω την μπυρα μου. Κ να την επινα κιολας... απο τη μυτη μου βγαινει
![]()
![]()
![]()
Μη θυμώνεις !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάκη μου μεγάλη η χαρη σας.Για να διαβάσει τα νέα σας με τραβολογάει για μπυρες μετά τη δουλεια ( Αννού speaking).Αλλά χαλάλι σας. Το αξίζετε και με το παραπάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χρωστάμε λέμε !!
Μη θυμώνεις !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και τώρα με το καινούργιο μου άβαταρ ;; 24ωρη σύνδεση και το λαπτόπ στο κρεβάτι !Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Μάκη μου μεγάλη η χαρη σας.Για να διαβάσει τα νέα σας με τραβολογάει για μπυρες μετά τη δουλεια ( Αννού speaking).Αλλά χαλάλι σας. Το αξίζετε και με το παραπάνω.
![]()
![]()
![]()
Και καλά σου κάνει Ηλία μας ! Άντε γιατί σαν πολύ εξαφανίστηκες τελευταία !
Χαιρετισμούς και να είστε κι οι δυο καλά !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()