Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: GS adventure 1150 02 Να το πάρω;;;

GS adventure 1150 02 (Το πήρα ΒΟΗΘΕΙΑ)

Γεια χαρά παίδες. Θα ήθελα την γνώμη σας. Έχω βρει ένα GS adv. 1150 μοντέλο 02 με leovince,σέλα bugster,κάλυμα τεποζ. τριπλέτα, και ζελατίνα secdem ο τύπος την δίνει 10000 γιουρ.
    Η μιχανη έχει 11000 χλμ το παλικάρι μου είπε οτι δεν την μετακινεί καθόλου παρα μόνο για ταξίδια. Να το φάω το παραμύθι και αν όχι εκτώς απo βιβλίο service πώς μπορω να καταλάβω τα χλμ.
    Ευχαριστώ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ,ΠΑΡ'ΤΗ!!!
    ΤΑ ΧΛΜ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΝΕ...
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΟΙ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΜ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΗΜΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΜΑΡΣΠΙΕ,ΓΚΡΙΠ ΚΛΠ...
    www.caferacers.gr

Λόρδε καταρχήν σε ευχαρηστώ. Η μπεμπα ήταν σε άριστη κατάσταση .Εκτώς απ τα γκριπς που μου είπε οτι έχουν φθαρει επειδή είναι θερμενόμενα (στέκει ; ) Κάτι άλλο τώρα , ενώ έχω διαβάσει αρκετα προβλήματα για το 1200 για το 1150 δεν έχω δει κανένα παράπονο δεν την έχω ψάξει καλά, ή έτσι είναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thander
    πάνω κάτω έτσι είναι
    Συνήθως θέλουν δίσκο και πιθανώς άξονα μετάδοσης (αν ήταν κάφρος ο προηγούμενος) μέσα στα 50.000km, και γενικά τίποτα άλλο
    τα 1200 είναι άλλου παπά ευαγγέλιο απ'ότι ακούω και εγώ...
    (πάρ'το!!!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από thander
    πάνω κάτω έτσι είναι
    Συνήθως θέλουν δίσκο και πιθανώς άξονα μετάδοσης (αν ήταν κάφρος ο προηγούμενος) μέσα στα 50.000km, και γενικά τίποτα άλλο
    τα 1200 είναι άλλου παπά ευαγγέλιο απ'ότι ακούω και εγώ...
    (πάρ'το!!!)
    κόστος δίσκου και άξονα ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madtank
    NIK ΕΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ADNEVTURE ΜΕ 11000ΧΙΛ.
    ΠΑΡΤΟ ΑΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΚΥΛΟΣ, ΓΑΙΔΟΥΡΗ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟ Η ΣΑΜΑΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...

ΑΓΟΡΑΣΕΤΟ
    Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
    Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
    BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
    BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
    BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08

R 1150 GS ADVENTURE Το avatar του/της dresg
    ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ,ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
    ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΧΕΙ 13.850Ε,ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ(ΧΩΡΙΣ ABS-ΘΕΡΜ.ΓΚΡΙΠ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ).

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.
    www.allos-cosmos.gr Χρυσός οδηγός
    Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε Π.Μ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RTnick

Re: GS adventure 1150 02 Να το πάρω;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚ
    Γεια χαρά παίδες. Θα ήθελα την γνώμη σας. Έχω βρει ένα GS adv. 1150 μοντέλο 02 με leonovitc,σέλα bugster,κάλυμα τεποζ. τριπλέτα, και ζελατίνα secdem ο τύπος την δίνει 10000 γιουρ.
    Η μιχανη έχει 11000 χλμ το παλικάρι μου είπε οτι δεν την μετακινεί καθόλου παρα μόνο για ταξίδια. Να το φάω το παραμύθι και αν όχι εκτώς απo βιβλίο service πώς μπορω να καταλάβω τα χλμ.
    Ευχαριστώ.

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ Η ΟΧΙ. ΣΩΣΤΑ?? ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΒΛΕΠΕΙΣ.

ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΟΟΚ SERVICE ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ...... ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ..... ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΙΔΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΙΔΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΤ/ΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Η ΦΘΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ....

ΤΟ ΓΚΡΙΠ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..... ΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ ΕΙΧΕ ΗΛΙΟ ..... ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ .... Ο ΗΛΙΟΣ ΤΑ ΛΙΩΝΕΙ

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΙΠΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ BMWFORUM.GR ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ....

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΙΚ
    Νίκος RT

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια όλους. Και κατι τελευταίο το απλό έχει κουμπι απενεργοποίησης του ABS;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RTnick
    οχι δεν εχει κουμπι αλλα βγαίνει με ένα "κολπο" με το κλειδί της μίζας .... όμως όσες φορές το έχω δοκιμάσει μάλλον το μηχανάκι δεν είναι καθόλου ασφαλές
    Νίκος RT

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    ABS έχει ;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    ABS έχει ;;;;;
    Ναι έχει ABS και το κουμπί απενεργοποίησης.Που απο τι ήξερα (και μου το επιβεβαίωσε και ο φίλος RTnick) το έχει μόνο το αdventure.

Νέο μέλος Το avatar του/της topap
    Den einai ali8eia!
    Ego exo akrivos tis idia mixani me auti pou 8eleis na agoraseis (1150GS tou 2002, oxi tin Adv) kai exei koumpi apenergopoiiseis ABS alla opos eipe kai o parapano, den yparxei logos na to apenergopoiiseis. Ektos an to pas gia enduro katastaseis.

Parto pantos!

Topap
    R1150GS
    Et Tu Babe?

Νέο μέλος
    ola ta bmw gs exoun koumpi apenergopoiisis tou abs ,

Τo 1150 einai katapliktiki moto! Ksekourasta taxidia, ropi, kalo sto xoma gia to varos tou. Oso gia ta klm to pio pi8ano einai na einai pragmatika. Ta 1150 adventure den ta agorazoun kagoures alla syniditopoiimeni mixanovii. Kanto enan elexo kai parto. Arodaristo einai!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Cbr 600f
    από dankannn στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2008, 14:24
  2. Να Το Παρω;
    από maintenance στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2005, 09:59
  3. Να το πάρω;
    από adam_tsouk στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί