ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Ζ750 ΜΟΥ AKRAPOVIC SP SERIES ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ Κ&Ν.ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Ζ750 ΜΟΥ AKRAPOVIC SP SERIES ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ Κ&Ν.ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ?
Αν θες και φιλτρο βαλε power commander γιατι μπορει χαμηλα να σου κανει περιεργα.
Θα γινει πολυ φτωχο το μιγμα, και γενικα δεν ειναι καλο
Και πες την αληθεια, δεν περιμενες απαντηση τετοια ωρα!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ?
ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ![]()
περιμενω κι αλλες γνωμες.......![]()
ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ!
ΓΙΑΝΝΗΣ zzzzzzzzzzzzzz750!
ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ
εγω θα τα εβαζα ολα (τα εβαλα)![]()
![]()
![]()
αλλα το Ζ750 ΔΕΝ πασχει απο γκαζι
κανε κατι με τα φρενα (σωληνακια υψηλης+ τακακια) και με το μπροστινο (ελατηρια+λαδια)
αμα εχεις και φραγκα βαλε ενα αμορτισερ να εισαι αρχοντας...
![]()
Idi kai After τον καταλυτη τον κρατησατε;
Γενικα στην αλλαγη εξατμισης με κρατανε δυο λογοι.Η ησυχια και οι ρυποι.Και νομιζω οτι θα επρεπε αυτα να απασχολουν ολους
Αν βαλω μονο τελικο κραταω τον καταλυτη (για χαμηλους ρυπους).Αρκετα ρυπανα για 14χρονια.
Επισης θα ηθελα ηχο μεσα στα νομιμα ορια για λογους ησυχιας.
Μηπως ομως με καταλυτη και ησυχια χανω το πλεονεκτημα της βελτιωμενης αποδοσης;
Αλλη ερωτηση :Τα δημοσιευμενα διαγραμματα ροπης-ισχυως ειναι με καταλυτη η χωρις;
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Βαλτα...βαλτα! Μη το σκεφτεσαι καθολου!
Και το ιδιο εχω κανει.Μολις επεσε στα χερια μου ενα τελικο ελευθερο (απο φιλο δανεικο) εδωσα και 50 ευρα και εβαλα ενα Κ&Ν και το μηχανακι ηταν Zuper.
Oυτε μπουκωματα...ουτε το παραμικρο χαμηλα.
![]()
ο καταλυτης ειναι μεσα στο "τελικο" αρα πηρε το μπουλοΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Idi kai After τον καταλυτη τον κρατησατε;
Γενικα στην αλλαγη εξατμισης με κρατανε δυο λογοι.Η ησυχια και οι ρυποι.Και νομιζω οτι θα επρεπε αυτα να απασχολουν ολους
Αν βαλω μονο τελικο κραταω τον καταλυτη (για χαμηλους ρυπους).Αρκετα ρυπανα για 14χρονια.
Επισης θα ηθελα ηχο μεσα στα νομιμα ορια για λογους ησυχιας.
Μηπως ομως με καταλυτη και ησυχια χανω το πλεονεκτημα της βελτιωμενης αποδοσης;
Αλλη ερωτηση :Τα δημοσιευμενα διαγραμματα ροπης-ισχυως ειναι με καταλυτη η χωρις;
εγω βαζω super (την παλια...) τωρα...
δεν υπαρχει τροπος να κρατησεις τον καταλυτη σε αυτο το μηχανακι αν αλλαξεις τελικο!
τα διαγραματα των aftermarket εξατμησεων ειναι φυσικα ΧΩΡΙΣ καταλυτη
α ξεχασα να πω οτι και χωρις Power commander θα δουλεψει μια χαρα το μηχανακι αμα αλλαξεις μονο το τελικο...
να σου πω...
αμα θες γκαζι... δε κοιτας μια πιο οικονομικη λυση
εμπρος γραναζι -1 δοντι
πιο μεγαλη βελτιωση σε "γκαζι" απο τελικο+φιλτρο πιστεψε με!
ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ-ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ POWER COMANDER ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟ ΜΕΙΓΜΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ????????
Τσου-τσου τσουΑρχικά δημιουργήθηκε από h2opolo
ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ-ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ POWER COMANDER ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟ ΜΕΙΓΜΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ????????Τα παραλες.Μη νομιζεις και εσυ (οπως χιλιαδες αλλοι) οτι αμα βαλεις ενα φιλτρο πιο ελευθερο,το μειγμα θα μεινει φτωχο σε καυσιμο. Ασχολουμε πολλα χρονια με το αθλημα (βελτιωση αυτοκινητου μεχρι που πηρα το Ζ) και πιστεψε με ειναι μικρη η διαφορα του ενος φιλτρου με το αλλο για να δημιουργησει προβλημα. Εκτος αυτου...τη σημερον ημερα...οι
οι εγκεφαλοι τον κινητηρων εχουν περιθωρια προσαρμογης στις συνθηκες που δουλευουν.
Ετσι...οταν εσυ (με ενα πιο ελευθερο φιλτρο) δωσεις παραπανω αερα στο μειγμα...ο εγκεφαλος το αντιλαμβανεται και αντιδρα με το να δωσει παραπανω καυσιμο για τη μιξη (in the mix).
Εξου και η αυξηση της καταναλωσης (βενζινα) μετα απο εισαγωγη ελευθερου φιλτρου.
Με την πιο ελευθερη εξατμιση απλα ανασαινει ο κινητηρας.
Τωρα για να παρεις το 100% του πιο πλουσιου μειγματος και της πιο αβιαστης εξαγωγης των καυσαεριων...βαζεις και ενα power commander και καθαριζεις!![]()
Προσωπικα πιστευω οτι το Z δεν ειναι ενα μηχανακι που χρειαζεται παραπανω γκαζια.Αν θες παραπανω γκαζια χαμηλα πειραζεις το γραναζωμα και ready(χανεις βεβαια λιγο στην τελικη..αλλα). Για τελικες το μηχανακι αυτο δεν ενδεικνεται!Αν θες να πηγαινεις συνεχια με 250 στην εθνικη χωρις να υποφερεις...παρε supersport !![]()
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?