Πριν απο λιγο μου τηλεφωνησε ο πατερας μου μολις επεστρεψε σπιτι του. Κατα της 11:30 βρισκοταν στην Λ. Ιλιουπολεως και ενω ετοιμαζοταν να βαλει μπρος την βεσπα του ακουει ενα μπαμ και γυρνωντας βλεπει ενα παλικαρι με μηχανη να κανει κολοτουμπες καθως μολις ειχε ξεκινησει απ το φαναρι με πρασινο επι της οδου Καφανταρη (Δάφνη) συγχρονος το αυτοκινητο που περασε με κοκκινο την Ιλιουπολεως και χτυπησε το παλικαρι αναπτυσει ταχυτητα εγκαταλειποντας το παιδι και χωρις δευτερη σκεψη καβαλαει τη βεσπα του και περνει στο κυνηγι το κουτι. Ο τυπος ετρεχε με ιλιγγιωδη ταχυτητα μεσα στα στενα της Δαφνης και πανω στη προσπαθεια του αυτη παρανομησε αρκετες φορες ακομα περνωντας στοπ , αναποδα στα στενα κτλ... αυτο συνεχιστηκε για καμια 10 αρια λεπτα ακομα και ο πατερας μου τον ειχε σε μια αποσταση που ομως λογο και σχετικης μυωπιας δεν μπορουσε να διακρινει καλα το αριθμο του, για κακη του τυχη ομως ο τυπος εστριψε σε ενα στενο για να αποφυγει την κινηση που ειχε δημιουργηθει σε ενα δρομο .... αυτο το στενο ηταν ομως ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!! ο πατερας μου του πηρε τον αριθμο και εφυγε αμεσως για να παει να βρει το παλικαρι. το μονο που του ειπε ηταν "τωρα την πατησες" , μολις επεστρεψε στο παλικαρι και του εδωσε τα στοιχεια του αυτοκινητου πραγματικα σαν να αναστηθηκε εκανε. Ολοι εκει παθανε πλακα που καποιος τον κυνηγησε και φυσικα εδωσε και τα στοιχεια του για οποιαδηποτε καταθεση τον χρειαστει.
Συγχαρητηρια λοιπον πατερα μακαρι να ταν ολοι σαν εσενα !!!