για να μην μακρυγορω...ειχα ενα ατυχημα ....
οι περισσοτεροι το γνωριζουν αλλοι παλι οχι .... την μηχανη δεν την εχω παρει ακομη...(γαμω τα ανταλλακτικα μου γαμω!!!:a017:
:a017:
![]()
![]()
)
το θεμα ειναι οτι η ασφαλιστικη του τυπου που εφταιγε...δεν "αναγνωριζει" τις ζαντες...
δηλαδη ο εμπειρογνωμονας λεει οτι πρεπει να επισκευασθουν και οχι να αντικατασταθουν..:a015:
η μηχανη ομως οταν εγινε το ατυχημα ηταν μολις 80 ημερων...(κατακαινουργια) και εκτος των αλλων δεν εμπιστευομαι τις ζαντες μετα απο φτιαξιμο-ευθυγραμμιση-ζυγοσταθμιση....
οποτε εγω εχω ηδη παραγειλει ενα καινουργιο ζευγαρι ζαντουλες για την καλη μου 1.000 €και οι αλλοι μου λενε οτι πρεπει να τις πληρωσω εγω...
επειδη το λεπον εχω κεφια...θελω να τους παω δικαστικα...(υπηρξε και τραυματισμος) και εκτος απο τις ζαντες που θελω να μου πληρωσουν θα ζητησω και ψυχικη οδυνη...
Ζητω λοιπον δικηγορο εμπειρο σε τετοιες καταστασεις, μαγκα και εξοικιωμενο με τις ασφαλιστικες καθως και με τις "απαιτησεις" που μπορω να βγαλω....
αν δεν θελεται να δημοσιοποιησεται το ονομα που ξερεται...ο τροπος ειναι γνωστος και λεγεται π.μ.
thank you
devil's animal
![]()