:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ελλεϊνές υπηρεσίες......![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
αυτο το αθλιο πραγμα {σκοτωστρα} που λεγεται δρομος που ειναι??? αφρικη??![]()
zito i trella.....
Ρε φιλαράκι τουλάχιστον είσαι κάπως καλύτερα; Γιατί από τα προηγούμενα ποστ θυμάμαι ότι είχες χτυπήσει αρκετά, περαστικά σου![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Είμαι αρκετά καλύτερα!! Κινητικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, εκτός αν π.χ. προσπαθήσω να τρέξω ας πούμε, που τα καταφέρνω, αλλά η αίσθηση είναι σαν να έχω κάνει μισή ώρα τραμπολίνο προηγουμένως. Το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι η υπαισθησία στο μισό μου σώμα και μια μικρή διπλοπία που έχω όταν κοιτάζω με τα μάτια προς τα αριστερά.. Αλλά και στα δύο βλέπω εκρηκτική βελτίωση!! Thanks for askingΝα προσέχετε! (οι συμβουλές μου, ίσως να θυμίζουν λίγο τη γιαγιά μου, αλλά ελπίζω ακούγοντάς τες από έναν συνομηλικό σας, να έχουν λίγη περισσότερη βαρύτητα
)
Άντε ρε παλίκαρε, κάθε μέρα να γίνεσαι και καλύτερα. Περαστικά σου και πάλι Θρακιώτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Είμαι αρκετά καλύτερα!! Κινητικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, εκτός αν π.χ. προσπαθήσω να τρέξω ας πούμε, που τα καταφέρνω, αλλά η αίσθηση είναι σαν να έχω κάνει μισή ώρα τραμπολίνο προηγουμένως. Το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι η υπαισθησία στο μισό μου σώμα και μια μικρή διπλοπία που έχω όταν κοιτάζω με τα μάτια προς τα αριστερά.. Αλλά και στα δύο βλέπω εκρηκτική βελτίωση!! Thanks for askingΝα προσέχετε! (οι συμβουλές μου, ίσως να θυμίζουν λίγο τη γιαγιά μου, αλλά ελπίζω ακούγοντάς τες από έναν συνομηλικό σας, να έχουν λίγη περισσότερη βαρύτητα
)
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιάΚαι για σας εύχομαι ότι επιθυμείτε!!