Νικολακι δηλαδη επειδη πουλησα το ΚΤΜ μου κρατας μουτρα και μου κοβεις τα ποστ....??![]()
![]()
![]()
οσο για Μπαρμπα και CRS-K
Εμενα δεν θα με παρετε????![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ερθω με το παπι!! ή το CR με κατι....
Νικολακι δηλαδη επειδη πουλησα το ΚΤΜ μου κρατας μουτρα και μου κοβεις τα ποστ....??![]()
![]()
![]()
οσο για Μπαρμπα και CRS-K
![]()
![]()
![]()
Θα ερθω με το παπι!! ή το CR με κατι....
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Βλεπω οτι οι παρεμβασεις τον μοντς συνεχιζοντε....Καλα καλα θα τα πουμε την Δευτερα....
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
με ταξί θα έρθεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Βλεπω οτι οι παρεμβασεις τον μοντς συνεχιζοντε....Καλα καλα θα τα πουμε την Δευτερα....![]()
![]()
:rotflmao:
ρε πουλάει ο ντέρτιας ένα μοτοσακό... V2 κι αυτό :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
με ταξί θα έρθεις;![]()
![]()
ρε πουλάει ο ντέρτιας ένα μοτοσακό... V2 κι αυτό :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα καλα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος....Θα τα πουμε Δευτερα Νικο μου....
![]()
Να σε πάρουμε, μελισσούλα μας, αλλά μήπως η νύφη τσατιστεί ???Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
![]()
![]()
![]()
(που θα λείπεις από τον γάμο...)
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ασ'το περασε, και ο rsp ουτε που γυρισε να το δει. αγαπαμε λεμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ΡΕ RSP ένα 990 είδα να περνάει!!!!!![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?????
Ναι,πηρε ανταλλαγη το Africa του Gixxerpap που πηρε ανταλλαγη το Africa του ΝικουΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι? Πηρες κι ολας αλλο?![]()
![]()
![]()
![]()
Να μην παιξουμε και λιγο την κολοκυθια!!?![]()
Ρε τι γινεται φετος,ολοι βαρεθηκατε τα μηχανακια σας και το ριξατε στις αλλαξοκ@λιες???![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Καλα παιδες δεν σας λεω τιποτα...Το Αφρικα πεταει..!!![]()
Δεν έχεις γιατριά ρε μ@λάκα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Καλα παιδες δεν σας λεω τιποτα...Το Αφρικα πεταει..!!![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μήπως με το γάμο γίνει κάτι??? Μπορεί να γιατρευτείΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν έχεις γιατριά ρε μ@λάκα ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!