ασχολειτε κανεις απο εδω με αυτα?
ασχολειτε κανεις απο εδω με αυτα?
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
δεν ειπα οτι θελω βοηθεια....απλα ρωτησα αν υπαρχει εδω καποιος που ασχολειτε......tropea?
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
καλησπερα..sv1eho εδω!Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
δεν ειπα οτι θελω βοηθεια....απλα ρωτησα αν υπαρχει εδω καποιος που ασχολειτε......tropea?
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
roger! εχω ενα μαραφετι και αν εισαι κοντα Ν.Κοσμο/Λυκαβητο,κλπ θα σε ακουσω οοοοβερ! βαλτο στο καναλι 6,00 και εσω ετοιμος...Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
καλησπερα..sv1eho εδω!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
βλεπω υπαρχει κοσμος.....χαχα
εγω ειμαι απο πατρα οποτε λιγο χλωμο να τα πουμε εκτως αν υπαρχει κανα ριπιτερ οχι ομως της 145......uhf.......
εγω εχω ενα yaesu vx-5 με εξωτερικη Χ-300 και σε ενα μηνα θα παρω το alinco dr-635
κανεις απο πατρα-κεφαλονια-ζακυνθο-ναυπακτο-μεσολογγι-αγρινιο?
αντε να παρω και την αδεια του χρονου......
ok rogerrrr!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
εγω ειμαι απο πατρα οποτε λιγο χλωμο να τα πουμε εκτως αν υπαρχει κανα ριπιτερ οχι ομως της 145......uhf.......
εγω εχω ενα yaesu vx-5 με εξωτερικη Χ-300 και σε ενα μηνα θα παρω το alinco dr-635
αντε να παρω και την αδεια του χρονου......
οταν κατεβω προς Πατρα/Πυργο τον Αυγουστο θα τα πουμε...![]()
Και απο Σεπτεβριο παιζει μηχανημα και αδειουλα.....μεχρι τοτες ....αραραρ...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Διακοπη παιδια, να παρει ο braker!!
Πειτε μου διαμορφωση, γιατι δοκιμαζω μια καινουργια παντοφλα κιλοβατικια που αγορασα εχτες![]()
Φτανει το σημα UHF σε τετοιες αποστασεις(πατρα-κεφαλονια-ζακυνθο-ναυπακτο-μεσολογγι-αγρινιο)?
Στην Αθηνα με τετοιο σπλαταρισμα, ουτε στα ΑΜ δεν μπορουσαμε να μιλησουμε
SSB κανενα προβλημα, εχω μιλησει και Αμερικη
Αχ μονακριβο μου President Jackson, σε εφαγαν τα 30 vault του ρυθμιζομενου τροφοδοτικου![]()
Παίζει και να κάνω λάθος (το μάθημα το διδάχθηκα το περασμένο εξάμηνο και δεν θυμάμαι με σιγουριά) αλλά UHF σε τόσο μεγάλη απόσταση χωρίς αναμεταδότες δεν πρέπει να παίζει.![]()
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Εδωσα φέτος Θανάση και δεν το πήρα...
γιατί σαν "κλασικός Ελληνας" , και ντρέπομαι που το λέω αυτό, δεν προλάβαινα να διαβάσω και περίμενα τις τελευταίες 2 μέρες , όπου και τελικά είχα πυρετό , και απλά πήγα να δω πως είναι...
Την επόμενη φορά θα δώσω και για τα μορς... για να δούμε... θα τα λέμε ασύρματα?![]()
![]()
SV9ADO
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
Αφού εσύ μικρέ θα έρθεις ΑθήναΑρχικά δημιουργήθηκε από zoro
αντε να παρω και την αδεια του χρονου......![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
milate eseis ki ego 8a sas akouo.... as einai kala o hlektronikos polemos![]()
asxeto... ta mors bre den exoun katargh8ei kai epishmos apo to 1999?
Ston strato pantos mono oi pezonaytes kai oi katadromeis ta eixan akoma.... ki emeis oi malllkes pou pernagame sxoleia mazi toys![]()
και ομως μιλαμε αλλα οχι στα UHF αλλα στα VHF.......εγω με ενα φορητο yaesu και με μια εξωτερικη ακουω π.χ κεφαλονια με δυο μοναδες μπιζ....και οταν μιλαω με 5w με ακουνε μπιζ.......αν παρω το μηχανημα το αλλο ομως θα μιλαω και θα ακουω μπαμ.......Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Διακοπη παιδια, να παρει ο braker!!
Πειτε μου διαμορφωση, γιατι δοκιμαζω μια καινουργια παντοφλα κιλοβατικια που αγορασα εχτες![]()
Φτανει το σημα UHF σε τετοιες αποστασεις(πατρα-κεφαλονια-ζακυνθο-ναυπακτο-μεσολογγι-αγρινιο)?