Και ομως συνεβη!!
Χθες το απογευμα κατα τις 8 οτι ετοιμαζομουν να βαλω μπροστα τη μηχανη και ακουω μια σειρηνα, απο τις παλιες της αστυνομιας, δευτερολεπτα αργοτερα ακουω ξερω γκαζι απο μονοκυλινδρο. Και να σου πετιται ενα Husqvarna SM απο την στροφη , στριβει στο στενο αποφευγοντας στο χιλιοστο να τρακαρει στα σταματημενα και απο πισω του το Xsara του τμηματος Ν.Ψυχικου στην καταδιωξη με δυο αστυνομικους μεσα!
Τα προσωπα:
Αναβατης: ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ! χωρις κρανος, τα ποδια να κρεμονται στο αερα, χωρις καθρεπτες, το μαλλι καρφακια με χαιτη και βεβαια πηγαινουμε ζω-πεθαινω.
Οι μπατσοι: Μουστακαλης αρχιφυλακας στη θεση του συνοδηγου να εχει το κεφαλι σχεδον εξω απο το παραθυρο για αν βλεπει καλυτερα με τον νεο να οδηγαει οσο πιο γρηγορα γινεται μεσα στα στενα, φωτα αναμενα και η ελλεινοτατη σειρηνα να γεμιζει τον χωρο με το ουι-ουι της.
Σαν σκηνη απο το joe bar team ηταν και ειλικρινα μου φανηκε πολυ αστεια, κριμα που δεν ειχα φωτογραφικη αν και δυσκολα θα αποθανατιζα τετοιο πραγμα! Παντως γελσα με την ψυχη μου αφου και οι δυο πλευρες ηταν ανουσιοκαι κουτο να μπλεχτουν στην ιστορια και ειδικα οι αστυνομικοι.
Ο μικρος (18-20) ειχε ολοκαινουριο μηχανακι το οποιο δεν ειχε και πινακιδες. Οταν προφανως του ζητησαν οι μπατσοι να σταματησει, απλα δεν το εκανε, γιατι ουτε κρανος φοραγε ουτε ασφαλεια θα ειχε ουτε διπλωμα για τα κυβικα του. Οι δε αστυνομικοι με το 1600αρι σοβαρα πιστευαν οτι υπαρχει περιπτωση να προλαβουν 600αρι σουπερ μοτο στα στενα της Αθηνας;;;;; Και ο μεν μικρος ηταν για ξυλο και οι δε αστυνομικοι απαραδεκτοι που βγαλαν τον εγωισμο τους σε μια περιοχη που ξερουν οτι κυκλοφορουν παιδια, γιαγιες, εχει μπασκετ, πλατεια που κανουν ποδηλατο κτλ. Τι να πω; ελπιζω να μην χτυπησε κανενας στο ολο σκηνικο.
Α! και εγω προφανως που κυκλοφορουσα νομιμα (κρανος ,χ αρτια) χωρις την πινακιδα και με ειχε σταματησει μεχρι και η ασφαλεια ημουν βλακας!