Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Enduro ΜΗΧΑΝΗ

Παλαιό μέλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Enduro ΜΗΧΑΝΗ

Καλησπερα σας,
    Ψαχνω αυτη τη περιοδο να αγορασω ενα μικρο enduro για να μπορω να κανω τις εντουρο-βολτες μου ανετα και ωραια, χωρις να ταλαιπωρω τη bmw r1200gs που εχω.Δε θελω να κανω extreme πραγματα.Να ανεβαινω στα Γερανεια, στην Παρνηθα και οπου αλλου αλλα για απλες βολτες, εστω και αν εχει λασπη,νεροφαγωματα κλπ.
    Εχω βρει ενα yamaha wr200 2χρονο και σκεφτομαι οτι ειναι ευκαιρια να μπω στο χωρο με ενα τετοιο μηχανακι.Το συγκεκριμενο ειναι παλιο μοντελο.Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 10ετιας.Θα βρισκω ανταλλακτικα ή θα παιδευομαι και θα το φορτωθω χωρις να μπορω να κανω κατι;
    Ενα αλλο μηχανακι που εχω δει ειναι ενα ΤΜ αλλα φοβαμαι να παρω ενα μηχανακι που ξερω οτι,ισως,θα δυσκολευτω να το συντηρω και να βρισκω ανταλακτικα.
    Μετα εχω βρει και ενα suzuki drz 400.
    Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ το Honda CRE250 αλλα ειναι ακριβο.
    Τι γνωμη εχετε εσεις; Και τελικα καλυτερα ειναι να παρω ενα 2χρονο ή ενα τετραχρονο;250 κυβικα ή 450;

Αν εχετε καμια καλη αποψη θα χαρω να την ακουσω.
    Ευχαριστω.

make love not work Το avatar του/της L.omerta

εγώ θα προτιμούσα δίχρονο 250αρι... το wr προσωπικά μου φαίνετε πολύ καλή αρχή για χώμα..μπορείς να ψάξεις και κανένα kdx η κανένα crm...
    go big or go home!!!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    To suzuki drz 400 ειναι μια χαρα γι αυτο που το θες. Τα 2χρονα στο χωμα δεν παιζονται αλλα μεχρι να φτασεις στα Γερανεια
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος
    Βασικα σκεφτομαι να το εχω στο εξοχικο μου στο Λουτρακι και να ανεβαινω απο κει στα Γερανεια.Πολυ σπανια θα το εχω Αθηνα.Ισως χρειαστει να το φερω οδικως καμια φορα Αθηνα για καμια βολτα στη Παρνηθα.Το θεμα ειναι να παρω 2χρονο ή τετραχρονο.Δυστυχως τα 4χρονα που βρισκω κανουν πανω απο 4000ευρω και δεν μπορω αλλα και δεν θελω να δωσω τοσα.
    Το wr200 2xrono νομιζω ειναι καλη επιλογη αλλα ισως να θελει πολυ δουλεια μετα την αγορα γιατι δεν ξερω σε τι κατασταση το εχουν.3 χρονια ειναι στη βιτρινα και το βαζουν μπρος μια φορα το μηνα.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Το WR200 (αν δεν είναι DT...) θέλει αρκετή δουλειά (για δίχρονο) και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι έτοιμο να "σκορπίσει".
    (Το "γιατί" είναι - χρόνια τώρα - ένα ανεξήγητο μυστήριο )

Το DR-Z κάνει μια χαρά για την δουλειά που το θέλεις (και έχει μακράν τις λιγότερες απαιτήσεις για Service και αναλώσιμα).

Μόνο αν χρειαστεί να το πάρεις στην πλάτη θα βρίσεις (ή αν χρειαστεί να κυνηγήσεις κανένα "καθαραόαιμο" σε δύσκολα μέρη).

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2008, 13:50
  2. Ερώτηση σχετικά με αξιοπιστία αντιπροσωπείας.
    από Infini στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:10
  3. Σχετικά με chat!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 05:16
  4. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 14:24
  5. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!