Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Στη Linguaphone τραγουδας;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos

Στη Linguaphone τραγουδας;

Πηγαινα προχθες προς Κιατο μερια με το ΚΤΜ.
    Στα διοδια του Λεχαίου με προσπερασε μια παρεα με μηχανες, πηγαιναν σχετικα χαλαρα, με καμια 100αρια, και ηταν φορτωμενοι για ταξιδι. Πολυ τους γουσταρα που δεν καναν σφηνες και φαινοντουσαν να το απολαμβάνουν.
    Μολις περασα τα διοδια, λιγ πιο κατω, μετα τα McDonald's στο 103 βλεπω τον εναν να εχει στματησει και να κοιταει προς τα πισω.
    Του κορναρω , του κανω με το χερι νοημα να συμβαινει κατι, και μου κανει ΟΚ.
    Προχωραω και εγω ανεμελος ωσπου λιγο πιο κατω, πριν την εξοδο στο 107 βλεπω τον αλλο της παρεας να εχει σταματησει και να περιμενει κοιταζοντας πισω.
    Σταματαω και εγω διπλα του
    "Alles gut?" του κανω.
    Τσαφ! τρωει μια φλασια ο τυπος! :hypnotize
    Κοιταω την πινακιδα του... Ενα τεραστιο "Ι" στα αριστερα.
    Ακυρο λεω μεσα μου, ΙΤΑΛΟΣ ειναι ο ανθρωπος!

ΟΚ ; του λεω.
    ΟΚ, μου λεει και ξανακοιταει πισω.
    Τα λιγοστα Ιταλικα μου ειχαν παει περιπατο εκεινη τη στιγμη!
    Εεεε.... Ουνα αλτρα μοτοσυκλετα, ουνο κιλομετρο, ασπετα, του λεω!
    Τσαφ!Δευτερη φλασια ο Ιταλος!
    Δεν βγαζουμε ακρη, λεω μεσα μου και αυτοι θα περιμενουν ο ενας τον αλλο μεχρι να ξημερωσει.
    "Ανοδερ μοτορσάϊκλ, γουαν κιλομητερ μπακ, ιζ γουέτηνκ φορ φιου" τΟΝ λεω. Τι διάολο αγγλικα τα δουλευω καλα!!
    Τσαφ!Τριτη φλασια ο Ιταλος!
    Οκ, Οκ μου κανει.
    Δεν βγαζουμε ακρη εδω περα λεω!!

Προφανως αυτος ΔΕΝ το δουλευε καθολου το αγγλικο! ( Hello!)

"Bon voyage" του κανω , για να κλεισω καρε στις ευρωπαϊκες γλωσσες, και φευγω.

Το τι γέλιο εριξα αναλογιζόμενος την φάση μέχρι να φτάσω σπιτι μετα, δε λεγεται!!!

..

Ελληνικα του μιλησες καθολου?? μπας και... μην ελεγε μετα στον αλλο, ρε σταματησε ενας γερμανο-ιταλος με ελληνικες πινακιδες και μου ελεγε κατι περιεργα
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

Re: Στη Linguaphone τραγουδας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
    Πηγαινα προχθες προς Κιατο μερια με το ΚΤΜ.
    Στα διοδια του Λεχαίου με προσπερασε μια παρεα με μηχανες, πηγαιναν σχετικα χαλαρα, με καμια 100αρια, και ηταν φορτωμενοι για ταξιδι. Πολυ τους γουσταρα που δεν καναν σφηνες και φαινοντουσαν να το απολαμβάνουν.
    Μολις περασα τα διοδια, λιγ πιο κατω, μετα τα McDonald's στο 103 βλεπω τον εναν να εχει στματησει και να κοιταει προς τα πισω.
    Του κορναρω , του κανω με το χερι νοημα να συμβαινει κατι, και μου κανει ΟΚ.
    Προχωραω και εγω ανεμελος ωσπου λιγο πιο κατω, πριν την εξοδο στο 107 βλεπω τον αλλο της παρεας να εχει σταματησει και να περιμενει κοιταζοντας πισω.
    Σταματαω και εγω διπλα του
    "Alles gut?" του κανω.
    Τσαφ! τρωει μια φλασια ο τυπος! :hypnotize
    Κοιταω την πινακιδα του... Ενα τεραστιο "Ι" στα αριστερα.
    Ακυρο λεω μεσα μου, ΙΤΑΛΟΣ ειναι ο ανθρωπος!

ΟΚ ; του λεω.
    ΟΚ, μου λεει και ξανακοιταει πισω.
    Τα λιγοστα Ιταλικα μου ειχαν παει περιπατο εκεινη τη στιγμη!
    Εεεε.... Ουνα αλτρα μοτοσυκλετα, ουνο κιλομετρο, ασπετα, του λεω!
    Τσαφ!Δευτερη φλασια ο Ιταλος!
    Δεν βγαζουμε ακρη, λεω μεσα μου και αυτοι θα περιμενουν ο ενας τον αλλο μεχρι να ξημερωσει.
    "Ανοδερ μοτορσάϊκλ, γουαν κιλομητερ μπακ, ιζ γουέτηνκ φορ φιου" τΟΝ λεω. Τι διάολο αγγλικα τα δουλευω καλα!!
    Τσαφ!Τριτη φλασια ο Ιταλος!
    Οκ, Οκ μου κανει.
    Δεν βγαζουμε ακρη εδω περα λεω!!

Προφανως αυτος ΔΕΝ το δουλευε καθολου το αγγλικο! ( Hello!)

"Bon voyage" του κανω , για να κλεισω καρε στις ευρωπαϊκες γλωσσες, και φευγω.

Το τι γέλιο εριξα αναλογιζόμενος την φάση μέχρι να φτάσω σπιτι μετα, δε λεγεται!!!

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΕΚΛΑΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!
    ΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΑ!!ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ!

ΡΕ ΑΝΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Re: ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
    Ελληνικα του μιλησες καθολου?? μπας και... μην ελεγε μετα στον αλλο, ρε σταματησε ενας γερμανο-ιταλος με ελληνικες πινακιδες και μου ελεγε κατι περιεργα
    Να σΕ πω την αληθεια .... τωρα που το λες.... δεν το σκεφτηκα....ΧΑΧΑΧΑ!!!Λες να ηταν Έλληνες; :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αποκλείεται. Με το καλημέρα θα είχανε απαντήσει "μωρέ δε μας χέζεις και συ ρε κωλοσουηδέ; "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

shameless self promotion Το avatar του/της island
    αυτοί κατάφεραν δύο άτομα που μιλάνε και την γλώσσα τους να χάσει ο ένας τον άλλο και εσένα θα καταλάβαιναν ?

Μάλλον είχε μαγκώσει το άντερο και των δύο απο το πολύ το μακαρόνι όλο τον χειμώνα και χωρισαν για να βρούν πλαγιά ευάερη με μπόλικη θέα για να κοπρίσουν ,

Μετά ο ένας που ηταν πιο "φαρδουλός" ντύθηκε πιο γρήγορα και εκει έγινε το κακό , δεν θυμώταν άν ο άλλος είχε σταματήσει πρίν ή μετά απο εκείνον γι αυτό προχωρούσε με ανοιχτή ζελατίνα να βρεί τον τόπο απο την μυρωδιά
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Αρχικά δημιουργήθηκε από island

...
    μπουαχαχαχαχαχα

τί χιούμορ! φοβερό!

πάντως απο τα λίγα ιταλικά που ξέρω, λείψιπε σε πληροφορώ , πώς στάνταρ θα έπρεπε να καταλάβει αυτό που του είπες!

una altra moto un chilometro pi&ugrave; dietro (ή pi&ugrave; prima) sta ad aspettare

θα πρεπε να πει κανείς, μοιάζει πολύ με το δικό σου

"Ουνα αλτρα μοτοσυκλετα, ουνο κιλομετρο, ασπετα"

χού νόους να πούμε!

η αλήθεια είναι οτι οι περισσότεροι ιταλοί δε μιλάνε αγγλικά, το χειρότερο είναι, πώς πολλές φορές έχουν την απέτηση να γνωρίζεις εσυ ιταλικά (ειδικά μερικοί που έρχονται απο την ιταλική επαρχία και οχι απο μεγαλουπόλεις!)

πάντως και σε μένα αρέσει να χαζέυω ξένους - τουρίστες μοτοσυκλετιστές, και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, σε κανα φανάρι, ή πάρκινγκ, ρωτώ για οιαδήποτα βοήθεια ή πληροφορία μπορώ να δώσω!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    μπουαχαχαχαχαχα

τί χιούμορ! φοβερό!

πάντως απο τα λίγα ιταλικά που ξέρω, λείψιπε σε πληροφορώ , πώς στάνταρ θα έπρεπε να καταλάβει αυτό που του είπες!

una altra moto un chilometro pi&ugrave; dietro (ή pi&ugrave; prima) sta ad aspettare

θα πρεπε να πει κανείς, μοιάζει πολύ με το δικό σου

"Ουνα αλτρα μοτοσυκλετα, ουνο κιλομετρο, ασπετα"

χού νόους να πούμε!

η αλήθεια είναι οτι οι περισσότεροι ιταλοί δε μιλάνε αγγλικά, το χειρότερο είναι, πώς πολλές φορές έχουν την απέτηση να γνωρίζεις εσυ ιταλικά (ειδικά μερικοί που έρχονται απο την ιταλική επαρχία και οχι απο μεγαλουπόλεις!)

πάντως και σε μένα αρέσει να χαζέυω ξένους - τουρίστες μοτοσυκλετιστές, και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, σε κανα φανάρι, ή πάρκινγκ, ρωτώ για οιαδήποτα βοήθεια ή πληροφορία μπορώ να δώσω!
    Και εγω τους χαζευω...κορντουρες και δερματα πανω κατω , μποτες , γαντια κ.τ.λ....ακομα και στην παραλια να παει ο Γερμανος, θα τα φορεσει δεν πα να βαραει σαρανταρια!!!

Ερχονται 80 κιλα και φευγουν 70....

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Και εγω τους χαζευω...κορντουρες και δερματα πανω κατω , μποτες , γαντια κ.τ.λ....ακομα και στην παραλια να παει ο Γερμανος, θα τα φορεσει δεν πα να βαραει σαρανταρια!!!

Ερχονται 80 κιλα και φευγουν 70....
    Ενω οι δικοι μας οι Ελληναρες ξεκρανωτοι, με τη σαγιοναρα (να μαυρισει και το δαχτυλακι ) και το φραπεδακι ανα χειρας....

Ερχονται 80 κιλα και φευγουν 85 (μετα απο κρασοκατανοιξεις και κοψιδοκρεπαλες)

:rotflmao: :rotflmao:
    wasting space via Architecture

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    Ερχονται 80 κιλα και φευγουν 85 (μετα απο κρασοκατανοιξεις και κοψιδοκρεπαλες)

:rotflmao: :rotflmao:
    Ε λίγα τα λόγια για τον Crs-K έτσι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Ε λίγα τα λόγια για τον Crs-K έτσι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a13:
    wasting space via Architecture

Την επομενη φορα Σταυρο θα σε παρω τηλ να κανεις αυτοματη μεταφραση!!!

Ποια "ΛΙΓΑ" Ιταλικα ρε συ; Μας δουλευεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
    Την επομενη φορα Σταυρο θα σε παρω τηλ να κανεις αυτοματη μεταφραση!!!

Gibts kein Problem Man ! Findest mich immer am Aparat!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκδρομή στη Γέφυρα Τατάρνας
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2004, 16:38
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  3. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF