μηπως ξερει κανεις καμια διευθυνση στο ιντερνετ να δειχνει ζωντανα το παιχνιδι της εθνικης, η θα το κλεισουμε το μαγαζι να παμε στην καφετερια;
το να παω σπιτι δεν παιζει....
μηπως ξερει κανεις καμια διευθυνση στο ιντερνετ να δειχνει ζωντανα το παιχνιδι της εθνικης, η θα το κλεισουμε το μαγαζι να παμε στην καφετερια;
το να παω σπιτι δεν παιζει....
31-24 κοντά στο ημίχρονο.. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ..
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
31-24 κοντά στο ημίχρονο.. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ..
Gandalf
το ακουω κλεφτα στο ραδιοφωνο ενω παρακολουθω κ την μεταδοση απο eurosport.
ασε που εχουμε κ περιγραφη στο μαντρι![]()
τωρα ψαχνω κανενα φιλο να εχει καμερα να την γυρισει στην τηλεοραση να βλεπω μεσω τσατ...
ασε καμμενος λεμε
Nai kala pameΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μηπως ξερει κανεις καμια διευθυνση στο ιντερνετ
Znwtana distixws mono radiofwno. Logika gia na les gia magazi den eisai se panepistimio....
Anyway, osoi einai apo Patra ZWNTANA i NET
www.upnet.gr![]()
http://wwitv.com/portal.htm
δεν το δοκίμασα γιατί είμαι λίγο πηγμένος και ακούω απο ράδιο.. αλλά νομίζω οτι έχει liveTV απο εκεί αρκεί να έχεις καλή γραμμή και οχι περιορισμούς σε πόρτες σύνδεσης.
Επίσης θέλει το Real Player.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Den exei NET mono Ert SAT...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
δεν το δοκίμασα γιατί είμαι λίγο πηγμένος και ακούω απο ράδιο.. αλλά νομίζω οτι έχει liveTV απο εκεί αρκεί να έχεις καλή γραμμή και οχι περιορισμούς σε πόρτες σύνδεσης.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Nai kala pame
Znwtana distixws mono radiofwno. Logika gia na les gia magazi den eisai se panepistimio....
Anyway, osoi einai apo Patra ZWNTANA i NET
www.upnet.gr![]()
δυστυχως ειμαι στο γραφειο..
κ χαρηκα καποια στιγμη![]()
![]()
Επισης με το tvu, free download, το δειχνει κινεζικο καναλι...αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
εχω γυρισει ολο τον κοσμο, μονο ert sat παιζουν...
ακομα κ στα site των ομαδων του ΝΒΑ δειχνουν αλλα 'ντ' αλλων...
δεν πειραζει..
να νικησουμε κ ας μην το βλεπω
ναι ρε σεις αλλα την Παρασκευη με τα αμερικανακια πως θα το δουμε ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εχω γυρισει ολο τον κοσμο, μονο ert sat παιζουν...
ακομα κ στα site των ομαδων του ΝΒΑ δειχνουν αλλα 'ντ' αλλων...
δεν πειραζει..
να νικησουμε κ ας μην το βλεπω![]()
![]()
ααααααα
και ειναι 34-24 στην εκπνοη του 1ου ημιχρονου με 3ποντο του Διαμαντιδη
![]()
![]()
για να μη ξεχνιομαστε κι ολας :rotflmao:
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Την Παρασκευώ εγώ , έχω προσωπική διαβεβαίωση απο τον CEO εδώ , μιας και είναι fan του ΝΒΑ, οτι θα πάμε να το δούμε παρέα. Θα έχω και κοντρούλα ...χεεχεχε
Gandalf
WraiosΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
λοιπον το κολπο με την καμερα παιζει...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φυσικά και πάιζει αν έχεις καλή σύνδεση... μόνο ήχο να μην βάλεις μιας και μπορεί να έχει πρόβλημα στα frames.
Gandalf
εχω μια μικρη καθυστερηση [ωχ λες; θα κανω τεστ :rotflmao: ] αλλα απο το τιποτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
φυσικά και πάιζει αν έχεις καλή σύνδεση... μόνο ήχο να μην βάλεις μιας και μπορεί να έχει πρόβλημα στα frames.
Gandalf
ηχο εχω απο το ραδιο