Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!

ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΚΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ???

ΤΣΑΚΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ 15 ΕΩΣ 50€ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΞΙΜΟ πχ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ ΚΤΛ???

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αν είναι όλα τα χαρτιά εντάξει μία κλήση μόνο.
    Νομίζω γύρω στα 30 ευρά.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

thank u filos . ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΣ ΛΙΓΟ

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    και εγω αυτο ξερω.....μια κληση 30 ευρω....απλα να εχεις στο νου σου οτι αν θελουν (νομιζω) μπορουν να σε ταλεπωρισουν.......

παντως εγω την εχω κατω απο τον κωλο της μηχανης,και ουτε σε μπλκο αλλα ουτε και στο δρομο που με εχουν δει ζηταδες μου ειπαν κατι......
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    31 για την ακρίβεια!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Αν δεν κάνω λάθος έχει αυξηθει το ποσό σε 80άρι νομίζω..........εχω να βάλω κι εγώ κάτι χρόνια μιας κι αν σε σταματούσαν και δεν είχες το λιγότερο να σε ζαλίζανε και να φευγες και το χειρότερο να έπερνες μια κλίση των 30 ευρώ και γειά σας....αλλά αν έχει γινει 80άρα..........
    CALCULATOR ISLAND

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    33 ευρώ για μη ορατή νομίζω το ίδιο ισχύει και για το αν δε φοράς καθόλου

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    Αν δεν κάνω λάθος έχει αυξηθει το ποσό σε 80άρι νομίζω..........εχω να βάλω κι εγώ κάτι χρόνια μιας κι αν σε σταματούσαν και δεν είχες το λιγότερο να σε ζαλίζανε και να φευγες και το χειρότερο να έπερνες μια κλίση των 30 ευρώ και γειά σας....αλλά αν έχει γινει 80άρα..........
    η 80άρα, είναι σίγουρα λιγότερη από την υπερβολική ταχύτητα!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    33 ευρώ για μη ορατή νομίζω το ίδιο ισχύει και για το αν δε φοράς καθόλου

+100000

το θεμα ειναι να την εχεις μαζι σου(κατω απο τη σελα εστω)

αν δεν την εχεις καθολου μπορει να σε παει και μεσα για εξακριβωση

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    η 80αρα , είναι με τον νέο ΚΟΚ που έρχεται και δεν είναι ακόμα σε πλήρη εφαρμογή...
    Προσθέστε κάποιους πόντους επίσης στο Point system, και την ευχέρια που θα έχουν πλέον να σας πηγαίνουν αμέσως για εξακρίβωση , μιας και τους έχουν "τρίξει" τα δόντια , για να τα τρίξουν σε αυτούς που δεν φέρουν πινακίδα.

Για την ιστορία... οι δικαιολογίες περί πινακίδες "ταψιών" τελείωσαν , μιας και ήδη έχουν έρθει , οι καινούριων διαστάσεων για δίτροχα , μετά απο τόση φασαρία κυρίως απο ιδιώτες , που απο πληροφορία που είχα.. ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ στην κυριολεξία το υπουργείο και τον Υπουργό με ανάλογα μηνύματα.

Όποιος την φάει την κλησάρα λοιπόν.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εγω πάλι λέω ΑΝ κάποτε βάλω να την βάλω ανάποδα.........με τον άχρωμο τσίγκο έξω!!!! Λέτε να μου την μπούν? Διευκρινίζει πουθενα ο νόμος την φορά της πινακίδας? Πάντως οσο υπάρχει φωτοραντάρ που θεωρή λογικό να με φωτογραφίσει με 120-140 πχ σε Ε.Ο. με γελία όρια σε πολλά σημεία (δεν μιλάω να κάνεις υπερβολές των 180-200+) άλλο τόσο λογικό το βρίσκω να μην βάζω πινακίδα.......είχα δοκιμάσει να την βαλωβγάζω με πεταλούδες αλλά βαρέθηκα, βγάλε Ε.Ο. βάλε πολη.....μετά δοκίμασα το κάλλυμα με λάστιχο, βγάλε Ε.Ο. βάλε πόλη, οπότε βαρέθηκα και την έβγαλα και την έχω μαζί μου εδώ και αρκετά χρόνια.......
    CALCULATOR ISLAND

δεν μπορώ να μπαίνω πάλι στην γνωστή διαμάχη στο αν είναι λάθος ή οχι να φέρεις πινακίδα...νομίζω οτι όλοι γνωρίζουν τι είναι σωστό , ανεξάρτητα απο το τι κάνουν.

Για την ιστορία απλά να αναφέρω οτι στον ΚΟΚ, περιγράφει ρηττά ,πως τα στοιχεία της πινακίδας πρέπει να είναι εμφανή , και μάλιστα περιγράφει ακόμα και τις διαστάσεις των γραμμάτων , επάνω σε αυτή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καλά,
    το θέμα είναι φυσικά ατομικό του τι νομίζει ο καθ'ένας,
    πάντως αμα πιάσεις τι πρέπει να κάνεις και τι όχι....άστα και βράστα φίλε μου.........για κάνε μια βόλτα ακολουθώντας τα όρια ταχύτητας τότε, αφου έτσι ΠΡΕΠΕΙ, και το ξανασυζητάμε.
    CALCULATOR ISLAND

υπάρχουν αρκετά threads εδώ αν κάνεις αναζήτηση για πινακίδες...

Απλά να σου πω, οτι δεν είναι μόνο το θέμα ταχύτητας όταν φέρεις πινακίδες.
    Είναι το θέμα ατυχημάτων, και γενικά αντιμετώπισης απο τους πολλούς προς εμάς, όταν αντιδρούμε έτσι...

Tespa...όπως είπες... είναι μεγάλο θέμα , και μπορούμε αν θες να το συζητήσουμε εκτενέστερα, σε κάποιο απο τα δεκάδες Threads που είχαν δημιουργηθεί για αυτό στις διαμάχες , εδώ.

Gandalf

¨......Είναι το θέμα ατυχημάτων, και γενικά αντιμετώπισης απο τους πολλούς προς εμάς, όταν αντιδρούμε έτσι...¨

σε αυτο συμφωνώ, και είναι και το μόνο που δεν μου αρέσει στο να μην φοράω πινακίδα, αλλά επειδή πιστεύω, για εμένα τουλάχιστον, και προσπαθώ να είμαι σωστός οδηγός σε συμπεριφορά, όσο γίνετε τουλάχιστον, δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Τώρα σε άλλες περιπτώσεις θα έλεγα οτι είναι ενα θέμα......απο κει και περα ειναι επιλογή του καθ'ένα μας.
    CALCULATOR ISLAND

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ
    από athas62 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2007, 21:04
  2. Οδηγηση και κατηγοριες (street)!.
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2006, 20:30
  3. Καλοκαιρι Χωρισ Μοτο.!!!