Δεν ξέρω αν έχει μπει. Εγώ το είδα στο mybike και σοκαρίστικα! Πρώτη φορά που σοκάρομαι έτσι από όλα όσα έχω διαβάσει.
Αν ξέρει κανείς το οτιδήποτε ας βοηθήσουμε...
"Μήπως είδε κανένας το ατύχημά μου στις 16/8 το μεσημέρι (13:45) στην παλιοβούνα προς Μεσολόγγι? Ψάχνουμε το φορτηγό που μου άδειασε το αμοχάλικο πάνω στα τελευταία εσάκι της ανηφόρας. Ήμουνα μόνος με ένα ασημί V-Strom 650 και ασημί Nolan.
Απολογισμός. Σπασμένη κλέιδα (έβαλα λάμες) Σπασμένη Ωμοπλάτη, θλάση αυχένα. Τρία πλευρά σπασμένα, το ένα τρύπησε τον αριστερό πνεύμονα και με προλάβανε στο τσακ λόγω αιμοθώρακα. Σοβαρός τραυματισμός αριστερού πνεύμονα.
Δεν έχω ξεμπλέξει ακόμα , κάνω σκληρή φυσικοθεραπεία για τα πνευμόνια μπας και γλιτώσω το χειρουργείο θώρακα. Είμαι ευτυχισμένος που γλίτωσα, ελπίζω να τα ξεπεράσω όλα.
Δεν έχω κουράγιο για λεπτομέρεις αυτή τη στιγμή, απλά έπεσα με 70 χαω και το φορτηγό που έφταιγέ εξαφανίστηκε χωρίς κανείς από τους ντόπιους να του πάρει τον αριθμό.
Θα επανέλθω με λεπτομέρειες σύντομα, κυρίως για να χτυπήσω καμπανάκι για τα δημόσια νοσοκομεία της επαρχίας με παράδειγμα το Πανεπιστημιακό του Ρίου."