Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ

Δεν ξέρω αν έχει μπει. Εγώ το είδα στο mybike και σοκαρίστικα! Πρώτη φορά που σοκάρομαι έτσι από όλα όσα έχω διαβάσει.
    Αν ξέρει κανείς το οτιδήποτε ας βοηθήσουμε...

"Μήπως είδε κανένας το ατύχημά μου στις 16/8 το μεσημέρι (13:45) στην παλιοβούνα προς Μεσολόγγι? Ψάχνουμε το φορτηγό που μου άδειασε το αμοχάλικο πάνω στα τελευταία εσάκι της ανηφόρας. Ήμουνα μόνος με ένα ασημί V-Strom 650 και ασημί Nolan.
    Απολογισμός. Σπασμένη κλέιδα (έβαλα λάμες) Σπασμένη Ωμοπλάτη, θλάση αυχένα. Τρία πλευρά σπασμένα, το ένα τρύπησε τον αριστερό πνεύμονα και με προλάβανε στο τσακ λόγω αιμοθώρακα. Σοβαρός τραυματισμός αριστερού πνεύμονα.

Δεν έχω ξεμπλέξει ακόμα , κάνω σκληρή φυσικοθεραπεία για τα πνευμόνια μπας και γλιτώσω το χειρουργείο θώρακα. Είμαι ευτυχισμένος που γλίτωσα, ελπίζω να τα ξεπεράσω όλα.

Δεν έχω κουράγιο για λεπτομέρεις αυτή τη στιγμή, απλά έπεσα με 70 χαω και το φορτηγό που έφταιγέ εξαφανίστηκε χωρίς κανείς από τους ντόπιους να του πάρει τον αριθμό.

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες σύντομα, κυρίως για να χτυπήσω καμπανάκι για τα δημόσια νοσοκομεία της επαρχίας με παράδειγμα το Πανεπιστημιακό του Ρίου."

Παλαιό μέλος
    δημόσια νοσοκομεία της επαρχίας με παράδειγμα το Πανεπιστημιακό του Ρίου.
    Α, θα λέει για το νοσοκομείο που πας με το χέρι να έχουν κοπεί 2 δάχτυλα, το ένα να κρέμεται από το δέρμα, κόκκαλα να εξέχουν και να κρατάς στο άλλο χέρι το 2ο δάχτυλο που έχει ξεκολλήσει, και αρχίζουν να σε περιποιούνται με ερωτήσεις όπως "που μένετε; είστε ασφαλισμένος; έχετε μαζί σας το βιβλιάριό σας; ταυτότητα;"

Ναι, πολύ καλά νοσοκομεία.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν ξέρω αν έχει μπει. Εγώ το είδα στο mybike και σοκαρίστικα! Πρώτη φορά που σοκάρομαι έτσι από όλα όσα έχω διαβάσει.
    Αν ξέρει κανείς το οτιδήποτε ας βοηθήσουμε...

"Μήπως είδε κανένας το ατύχημά μου στις 16/8 το μεσημέρι (13:45) στην παλιοβούνα προς Μεσολόγγι? Ψάχνουμε το φορτηγό που μου άδειασε το αμοχάλικο πάνω στα τελευταία εσάκι της ανηφόρας. Ήμουνα μόνος με ένα ασημί V-Strom 650 και ασημί Nolan.
    Απολογισμός. Σπασμένη κλέιδα (έβαλα λάμες) Σπασμένη Ωμοπλάτη, θλάση αυχένα. Τρία πλευρά σπασμένα, το ένα τρύπησε τον αριστερό πνεύμονα και με προλάβανε στο τσακ λόγω αιμοθώρακα. Σοβαρός τραυματισμός αριστερού πνεύμονα.

Δεν έχω ξεμπλέξει ακόμα , κάνω σκληρή φυσικοθεραπεία για τα πνευμόνια μπας και γλιτώσω το χειρουργείο θώρακα. Είμαι ευτυχισμένος που γλίτωσα, ελπίζω να τα ξεπεράσω όλα.

Δεν έχω κουράγιο για λεπτομέρεις αυτή τη στιγμή, απλά έπεσα με 70 χαω και το φορτηγό που έφταιγέ εξαφανίστηκε χωρίς κανείς από τους ντόπιους να του πάρει τον αριθμό.

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες σύντομα, κυρίως για να χτυπήσω καμπανάκι για τα δημόσια νοσοκομεία της επαρχίας με παράδειγμα το Πανεπιστημιακό του Ρίου."

Απιστευτο.
    Κοιτα τι γινεται ρε γαμωτο.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παντως αυτο το αμαξι δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει εδρα εκει κοντα στην γυρω περιοχη ( μιας και τα αμμοχαλικα δεν ειναι φορτια που εχουν χιλιομετρα ).. Γνωμη μου ελεγχος στις γυρω μαντρες με υλικα οικοδομων και αν υπαρχει τροπος ελεγχος δελτιων αποστολης τους την συγκεκριμενη μερα ! Παντως αν δεν υπαρχει αυτοπτης μαρτυρας μαλλον δεν θα καταφερει και πολλα.

Περαστικα !!

Παλαιό μέλος
    Περαστικά στο παληκάρι.. Το σημαντικό είναι να ξεπεράσει τα προβλήματα που του δημιούργησε αυτή η περιπέτεια και να ξαναβρει σύντομα την υγεία του, ψυχική και σωματική. Όσον αφορά τον άνθρωπο που τον εγκατέλειψε, νομίζω ότι αν ήταν παρών κάποιος που συχνάζει σ' αυτή την ιστοσελίδα ήδη θα το ήξερε, όπως και την ταυτότητα του θύτη.

Γρήγορα περαστικά κι αγύριστα στο παλικάρι κι εύχομαι να βρει σύντομα αυτό που ψάχνει..

Περαστικα... Μακαρι να ημουν εκει και να τον εβλεπα
    Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΡΩΤΑΣ...

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Θα γίνω λίγο σκληρός με το παληκάρι...είναι απο τις περιπτώσεις που λες : "Ήμουν απογοητευμένος γιατί δεν πήρα καινούργια παπούτσια μέχρι που είδα έναν τύπο χωρίς πόδια...." μακάρι να πάνε όλα καλά, και πάνω απο όλα αυτός με το φορτηγάκι να βάλει μυαλό, για να μην έχουμε κι' άλλα...
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Παντως αυτο το αμαξι δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει εδρα εκει κοντα στην γυρω περιοχη ( μιας και τα αμμοχαλικα δεν ειναι φορτια που εχουν χιλιομετρα ).. Γνωμη μου ελεγχος στις γυρω μαντρες με υλικα οικοδομων και αν υπαρχει τροπος ελεγχος δελτιων αποστολης τους την συγκεκριμενη μερα ! Παντως αν δεν υπαρχει αυτοπτης μαρτυρας μαλλον δεν θα καταφερει και πολλα.

Περαστικα !!

+1

Επίσης θα πρέπει να ελέγξει κάποιος που έχει εκεί κοντά, σπαστήρα(Σε λόφο ή βουνό της περιοχής).
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Α, θα λέει για το νοσοκομείο που πας με το χέρι να έχουν κοπεί 2 δάχτυλα, το ένα να κρέμεται από το δέρμα, κόκκαλα να εξέχουν και να κρατάς στο άλλο χέρι το 2ο δάχτυλο που έχει ξεκολλήσει, και αρχίζουν να σε περιποιούνται με ερωτήσεις όπως "που μένετε; είστε ασφαλισμένος; έχετε μαζί σας το βιβλιάριό σας; ταυτότητα;"

Ναι, πολύ καλά νοσοκομεία.

ασχετο,,, μηπως εισΑΙ Ο ΤΣΙΡΟς;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    μήπως...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    μπα σε καλο σου βρε Κατανα, κατι ιδεες που εχεις βραδυατικα βρε παιδακι μου....

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    μπα σε καλο σου βρε Κατανα, κατι ιδεες που εχεις βραδυατικα βρε παιδακι μου....

ειπαμε ειμαι ΕΠΕ

το περιεργο δεν ειναι να αλλαζεις νικ ναμε και προφιλ, αλλά να γράφεις παράλληλα!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Μιλάμε το κοπέλι θρούλισε κυριολεκτικά! Πάλι καλά που την "έβγαλε" να λέμε...

Ελπίζω να συνέλθει μέσα κι' έξω του και να επισημάνω για 2η φορά οτι:
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ Η ΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟ Η ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ!!!!!!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ!!!!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παρόμοια θέματα

1. Πολύ καλό....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2010, 09:03
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ
    από 2wheeler στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2007, 16:08
  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ....ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...