Βάλανε και ομπρέλες τώρα;
Πάει χάλασε κι' αυτό το μέρος αλλα...ρε φούστη μου...ολοι για το Νησί φεύγουν και 'γω δεν μπορώ ούτε εκεί να ζβουρίξω
!
![]()
:a37:
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Πω πω φιλε μας εφτιαξες πρωι πρωι. Σερφαρα νετ και η κοπελα μου πιο διπλα διαβαζε. Τωρα εχουμε κατσει και βλεπουμε τις φωτος σου και αναπολουμε τις δικες μας στγμες σε αυτες τις απιστευτες παραλιες που ζησαμε πριν απο 20 περιπου μερες.φετος βουλιαξε το νησι χαμος φινοταν
![]()
Οι ομπρέλες είναι από την δυτική πλευρά εκεί που είναι η μεγάλη παραλία. Στην ίδια παραλία είναι το οργανωμένο κάμπινγκ. Βέβαια φέτος είχαν βάλει ομπρέλες και στις δύο παραλίες.
Πάντα όρθιοι
ωραια η ελαφονησος αλλα εχω ακουσει οτι εχει μονο μια παραλια![]()
![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Έχει και στην πλευρά των νησιών της παναγίας αλλά και στη δυτική πλευρά του χωριού.Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ωραια η ελαφονησος αλλα εχω ακουσει οτι εχει μονο μια παραλια (
Ξυπνάν οι ναύτες του βυθού, ρεσάλτο να βαρέσουν!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOCBR
Έχει και στην πλευρά των νησιών της παναγίας αλλά και στη δυτική πλευρά του χωριού.
Σωστός!![]()
![]()
Έτσι είναι, για να μην αναφέρουμε και τις υπόλοιπες που όμως χρειάζονται περπάτημα μπόλικο!!!![]()
Όπως και να έχει πάντως, όμορφο νησί αν και τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει (κατά τη γνώμη μου) να χαλάει! :a31:![]()
Tην καλυτερη εποχη πηγες.![]()
Πλεον εχει τοσο πολυ κοσμο απο τις αρχες Ιουλιου που δεν αξιζει να πας, ειδικα αν την εχεις ζησει οπως ηταν καποια χρονια πριν![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....