Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 77

Θέμα: Ξεφτιλα....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Ξεφτιλα....

Μαυρα χαλια .....

Δεν ειναι αυτο το πραγμα Παναθηναϊκος .....δεν ειναι ουτε καν ομαδα για το Ελληνικο πρωταθλημα....

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....δεν περιμενα να παιζουμε θεϊκο ποδοσφαιρο , αλλα να κινδυνευεις να χασεις απο την Μεταλουργκ στην εδρα σου ειναι μεγαλη ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!

Ευχομαι πραγματικα να αποκλειστουμε , να υποστουμε συντριπτικες ηττες απο Ιωνικους και λοιπα για να καταλαβουν επιτελους οτι :

Η Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Π Ρ Ε Π Ε Ι Ν Α Π Α Ρ Ε Ι Τ Ο Ν Π Ο Υ Λ Ο !!!!

μην αρχιζουμε τα περι Μπακε , παικτων κ.τ.λ.-κ.τ.λ.....το προβλημα ξεκιναει απο την κορυφη και ειναι εμφανες εδω και χρονια ..... αλλαγη διοικησης επιτακτικα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR

mia apoxh apo evrwph gia OLES tis ellinikes omades...gia kamia 10aria xronia...
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Ξεφτιλα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    μην αρχιζουμε τα περι Μπακε , παικτων κ.τ.λ.-κ.τ.λ.....το προβλημα ξεκιναει απο την κορυφη και ειναι εμφανες εδω και χρονια ..... αλλαγη διοικησης επιτακτικα!!!
    Δεν μπορώ να βλέπω έναν προπονητή να ΚΟΙΜΑΤΑΙ σε κάθε παιχνίδι επί 90 λεπτά.. Δεν έχει σηκωεί μια φορά να δώσει οδηγία ή να φωνάξει!Με την Ξάνθη ξέχασε οτι υπάρχουν αλλαγές.. Και τι είπε..;;Δεν έκανε αλλαγές για να μη χαλάσει το ρυθμό..Ποιό ρυθμό ρε μαλάκα..;;Το ρυθμό που την παίζεις κύριε Χανς..;;Και το χειρότερο..;; Λέει οτι παίζουμε και καλά!Με την Ξάνθη είπε οτι είναι ικανοποιημένος και έδωσε και συγχαρητήρια στους παίχτες..Σήμερα το ίδιο..ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση και ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα.. Του έφταιγαν οι πολλές διακοπές λέει και η ομάδα δεν μπορούσε να βρει ρυθμό..;; Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις εσύ διακοπές Χανς..;;!

Λίγο μετά το τέλος πήγα στο γήπεδο να κράξω..Αλλά δεν μπόρεσα να φτασω απ'έξω.. Στην εθνική πέτυχα το πούλμαν..Οι παίχτες είχαν κλειστά τα κουρτινάκια.. :a37:

Χανς..έχεις και στο σπίτι σου κρεβάτι..Πήγαινε εκεί ΤΩΡΑ..Εισητήριο με ΛουφτΧΑΝΣα και μπούλο!
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO

Re: Ξεφτιλα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Η Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Π Ρ Ε Π Ε Ι Ν Α Π Α Ρ Ε Ι Τ Ο Ν Π Ο Υ Λ Ο !!!!
    μην αρχιζουμε τα περι Μπακε , παικτων κ.τ.λ.-κ.τ.λ.....το προβλημα ξεκιναει απο την κορυφη και ειναι εμφανες εδω και χρονια ..... αλλαγη διοικησης επιτακτικα!!! [/B]

η διοικηση εχει δωσει τα περισσοτερα λεφτα φετος σε μεταγραφες(νομιζω την τελευταια δεκαετια).τι να κανει, να μπει να παιξει η ιδια μπαλα;
    ρε παιδια ψυχραιμια.
    γιατι αληθεια πιστευει κανεις οτι θα ερθει μεγαλο ονομα στο ελληνικο πρωταθλημα; (εκτος απο μεγαλους ηλικιακα που θελουν μια τελευταια μπαζα πριν αποχωρησουν)
    θελει η διοικηση αν το παρουμε και επιχειρηματικα να χανει το πρωταθλημα,οπαδους=εισιτηρια,τα λεφτα απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις κ.τ.λ...κ.τ.λ...;;;;
    ειναι φανερο οτι σημερα το προβλημα ηταν καθαρα αγωνιστικο=ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. δεν μπορει σε ολη την καλοκαιρινη προετοιμασια να να παιζουν οι παιχτες το 4-4-3 και ξαφνικα να μου το γυρναει σε 4-4-2.
    και για να τελειωνουμε με το θεμα που στο καλο την ειδε την συμπαγη ομαδα στο πρωτο ημιχρονο;;;;(δηλωσεις μετα τον αγωνα)
    ΕΛΕΟΣ!!!
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μα το πιο σημαντικο απ΄ολα ειναι να ξερει που επενδυει η διοικηση τα λεφτα της!!!

Δηλαδη τον Μπκε ποιοςτον προσελαβε ? οι παικτες?.....ολες τις ακριβες μεταγραφες για πιο λογο τις κανανε?
    Για να βαλουν ενεν ανικανο να τους μαντρωσει?
    Οι υποτιθεμενοι ''κυνηγοι'' ταλεντων , ο τεχνικος διευθυντης και οι λοιποι συμβοθλοι που περιστοιχιζουν και επηρεαζουν την διοικηση στην περιπτωση μας , ειναι αυλικοι του σωφερ.....ελεος ρε πουστη μου , ελεος!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν είναι μόνο φέτος το κακό για τον Παναθηναϊκό..

Ξεκίνησε με το "ξήλωμα" της ομάδας που έχασε στην Ριζούπολη , με τον χαρακτηρισμό των loosers, ξεχνώντας ίσως οτι ήταν οι ίδιοι που είχαν κάνεις τις πορείες έξω και γνωρίζοντας οτι 7/10 απο αυτούς , έπαιζαν στην Εθνική ομάδα (!!!) όπου 1 χρόνο μετά πήρε το Euro.

Συνεχίζει επίσης και είναι ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στις κότες, διώχνοντας τον Γκέκα (πρώτος σκόρερ πέρισυ και φέτος βγάζει μάτια στην Γερμανία) και παίρνοντας παίκτες αμφιβόλου ποιότητος.

Ξένοι παίκτες με μεγάλο όνομα θα έρθουν αν τα χρήματα είναι δελεαστικά. Όταν Ισπανία - Ιταλία προσφέρουν 2-3 μύρια ευρώ και εδώ τα ίδια, είναι λογικό να μην έρχονται... Εδώ θα πρέπει αν δώσει 4-5 στην ίδια κατάσταση.
    Και μην λέτε οτι δεν έρχονται... έρχονται και παρα-έρχονται αρκεί το χρήμα να είναι πολύ και να καλύπτει την αφάνεια του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Γενικώς όπως έχουμε πεί όλες οι Ελληνικές ομάδες , δεν έχουν ποιότητα και είναι σε επίπεδο Βαλκανικό (π.χ. Ουκρανία -Ρουμανία - Ουγγαρία κτλ.) όπου φυσικά δεν έχουν τίποτα στο μέλλον να περιμένουν αν δεν κάνουν κινήσεις ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.
    Η ομάδα μου δεν έχει χρήματα να κάνει, ο ΠΑΟ έχει αλλά δεν διατείθεται να ξοδέψει τόσα (δεν λογαριάζω το 1.5 μύριο για δύο χρόνια και ανταλλάγματα για Σαλπιγγίδη που δεν έπαιζε και σε καμιά premier league), O ΟΣΦΠ είναι ευχαριστημένος να παίρνει κουπες μέσα και οι υπόλοιποι απλά δεν έχουν τόσο χρήμα ούτε και πρόκειται.

Μπράβο στον Ηρακλή , για να μην ξεχνιόμαστε, που κατάφερε στην Πολωνία , να γλυτώσει την Ελλάδα απο ολικό διασυρμό και να πάρει έστω και αυτό το μηδαμινό πόντο για την Ελλάδα. Ο Κωφίδης δείχνει να κάνει μεγάλη και πολύ σωστή δουλειά εκεί , ακόμα και αν του έφυγαν Λαγός, Καπετάνος και έπρεπε να βάλει απο την αρχή νέους παίκτες.
    Κρίμα που δεν βρίσκεται ενας σωστός επενδυτής να τον πάρει και να αρχίσει να βαράει ΡΟΠΑΛΙΕΣ στους υπόλοιπους μιας και κάτι τέτοιο τους αξίζει..

Καλημέρα μας....

Υ.Γ. που είναι οι γαύροι να αρχίσει η καζούρα.;;;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Μπράβο στον Ηρακλή , για να μην ξεχνιόμαστε, που κατάφερε στην Πολωνία , να γλυτώσει την Ελλάδα απο ολικό διασυρμό και να πάρει έστω και αυτό το μηδαμινό πόντο για την Ελλάδα. Ο Κωφίδης δείχνει να κάνει μεγάλη και πολύ σωστή δουλειά εκεί , ακόμα και αν του έφυγαν Λαγός, Καπετάνος και έπρεπε να βάλει απο την αρχή νέους παίκτες.
    Κρίμα που δεν βρίσκεται ενας σωστός επενδυτής να τον πάρει και να αρχίσει να βαράει ΡΟΠΑΛΙΕΣ στους υπόλοιπους μιας και κάτι τέτοιο τους αξίζει..

Καλημέρα μας....

Υevil:

Gandalf
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ + 100000 ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΑΡΑ

ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΒΙΣΛΑ...ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΤΗ ΞΕΡΟΥΝ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΕΡΙΞΕ 3 ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ ΛΕΜΕ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ 3 ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΟΥΕΦΑ ΟΠΩς ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ(ΧΤΜΠΑΜΙΕΣ ..) ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ...ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΕ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Τι Βάζελος και Γαύρος και ΑΕΚ ρε και τρίχες κατσαρές;;;
    Ρε καταλάβετε κάποτε πόσο χάλια είμαστε! Συνειδητοποιήστε το επιτέλους!!!
    Για την Ευρώπη μιλάμε.
    Ή που θα λέμε συνέχεια παίξαμε αλλά (περίπτωση ΟΣΦΠ) ή που θα λέμε πω πω χάλια μαύρα (περίπτωση ΠΑΟ) ή που θα λέμε προσπαθήσαμε αυτό μπορούσαμε τι να κάνουμε (περίπτωση ΑΕΚ).Τέρμα!!!
    Και από του χρόνου να παρακαλάτε ο πρωταθλητής να πέφτει με εύκολη ομάδα στα προκριματικά γιατί μας βλέπω από τον Σεπτέμβριο να κάνουμε ότι ξέρουμε να κάνουμε άριστα εμείς οι Έλληνες.

Να τρωγόμαστε μεταξύ μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ο μαλακας, αφησα την ωραια παρεα στον ΣΥΜΟΦΕ χτες για να παω να δω τον αγωνα ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Τι Βάζελος και Γαύρος και ΑΕΚ ρε και τρίχες κατσαρές;;;
    Ρε καταλάβετε κάποτε πόσο χάλια είμαστε! Συνειδητοποιήστε το επιτέλους!!!
    Για την Ευρώπη μιλάμε.
    Ή που θα λέμε συνέχεια παίξαμε αλλά (περίπτωση ΟΣΦΠ) ή που θα λέμε πω πω χάλια μαύρα (περίπτωση ΠΑΟ) ή που θα λέμε προσπαθήσαμε αυτό μπορούσαμε τι να κάνουμε (περίπτωση ΑΕΚ).Τέρμα!!!
    Και από του χρόνου να παρακαλάτε ο πρωταθλητής να πέφτει με εύκολη ομάδα στα προκριματικά γιατί μας βλέπω από τον Σεπτέμβριο να κάνουμε ότι ξέρουμε να κάνουμε άριστα εμείς οι Έλληνες.

Να τρωγόμαστε μεταξύ μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αμ δεν ειναι ετσι φιλε.
    η αεκ και ο ολυμπιακος μπορω να πιστευω οτι με ομαδες (λεμε τωρα...) σαν αυτη που επαιζε ο παο..θα εκανε 2 νικες.

η μπας η χαρτς που εκανε 2 νικες η αεκ δεν ειναι καλύτερη απο αυτη τη πως την ειπαμε..???
    ο παο ειναι για τα μπαζα και αυτος ο ΜΠακε δε μπορω να καταλάβω τι βυσμα εχει και προπονει μια τετοια ομαδα.

νταξει το ξερω οτι με τις μεγαλες ομαδες δεν εχουμε τυχη..αλλα τουλαχιστον αυτες τυπου μεταλουργκ ταδε ..πρεπει να τις κερδιζουμε.
    ημαρτον δηλαδη.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και μετά μου λέτε για basket...

Ρίξτε μια ματιά στα νέα , και δείτε τι πλακίτσα και καζούρα έκαναν μεταξύ τους οι ιθύνοντες των ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (Αγγελόπουλου -Γιαννακόπουλοι) , τι παίκτες ήρθαν , τι ποιότητα έχουν έστω αυτοί οι δύο και μετά ΑΡΗΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΑΟΚ και μετά ελάτε να μου πείτε...

Να σημειώσω οτι παρόλο που η ομάδα μου δεν την βλέπω πάνω απο 3-4 θέσεις απο το τέλος, είμαι έτοιμος να αγοράσω διαρκείας (60?) απλά και μόνο για να δώ 2 παιχνίδια ή και παραπάνω με αυτές τις ομάδες (εναντίον τους).
    Άλλωστε 60? τα δίνουμε για δύο εξόδους ΣΚ και τώρα μιλάμε για basket all season.

Αν τους μποϋκοτάρουμε όλους , όλοι, στο ποδόσφαιρο, ίσως και να βάλουν μυαλό και να κάνουν κάτι παραπάνω, μιας και θα χάσουν την πελατεία... Θυμάστε τι είχε γίνει την δεκαετία του 90.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

και για να

θυμίσω..τη κουβέντα που κάναμε οταν κληρωθηκαν με αυτους τους ουκρανους..

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=27214

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ο μαλακας, αφησα την ωραια παρεα στον ΣΥΜΟΦΕ χτες για να παω να δω τον αγωνα ...
    Είσαι... αυτό που λες!!!
    Πας καλά ρε; Και σε είχα για σοβαρό άνθρωπο!!!
    Δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη...

Φίλε Dukasii...
    δεν είναι έτσι όπως τα λες. Εγώ Αεκτζής είμαι αλλά...
    ΔΕΝ βαρέθηκες κάθε φορά τα ίδια; Δεν βαρέθηκες να λέμε συνέχεια όλοι μας άμα είχε πέσει η ομάδα μου με αυτήν που παίζατε εσείς ΘΑ...
    όλο αν και αν και... και θα... θα... θα...
    πως είναι δυνατόν να μην παίζει ποτέ μα ποτέ κανείς μας με αυτόν που μπορούμε να σκίσουμε δεν το έχω καταλάβει ακόμα...
    και όχι φίλε μου για να δικαιολογήσω τα χάλια του βάζελου αλλά όχι η Μεταλούργκ ΕΙΝΑΙ καλύτερη από τη Χαρτς!!!
    Και στο ξαναλέω αεκτζής είμαι!
    Ως όνομα η Χαρτς είοναι πιο γνωστή ως επίπεδο ποδοσφαίρου όμως η Μεταλούργκ είναι πιο τεχνίτες...
    Αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το θέμα είναι ότι κάθε φορά γίνεται το ίδιο πράγμα.
    Για αυτό η λύση είναι μία:
    Αποχή!!! Ή αλλιώς μπουκοτάζ όπως λέει ο Γκάνταλφ!
    Σκεφτείτε το...

ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ επιτελους με τις μαλακιες
    Βρηκαμε παλι την ευκολη λυση και τα ριχνουμε στον Τζιγκερ
    Εχω βαρεθει να τα λεω καθε φορα.

Δηλαδη τα μουνοπανα που σερτνοντουσαν εχτες ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ;;
    Ο μπακε που κοιμαται δεν φταιει;;;

Ο τζιγκερ επαιζε μπαλα εχτες;;;
    Η θα μου πειτε οτι χρειαζονται παιχταραδες για να νικησεις την μεταλουρκ;;;;;;

Ρε ξυλο στα κολοπαιδα να βαλουν μυαλο λεμε..αντε γιατι το εχουν παραγαμισει το θεμα

Καποια πραγματα επρεπε να εχουν γινει νωριτερα.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pao_episodia.jpg 
Προβολές:	327 
Μέγεθος:	31,4 KB 
ID:	61835

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Περαστικα μαγκες...

Αντε βρε, πειτε κατι για τον Ολυμπιακο μπας και χαρειτε...

Περαστικα...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ξεφτίλα του ΟΤΕ
    από THEOD στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 15:32
  2. η ξεφτιλα του γαυρου συνεχίζεται....
    από zzr2005 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 16:52
  3. Η ξεφτίλα της ΕΜΥ!